Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Merginos, gal kas lankotės Antakalnio poliklinikoj ir galit parekomenduoti gerą šeimos gydytoją? Aš lankausi pas Aldoną Verikienę. Kol neturėjau rimtų bėdų siuntimų išrašymui ji man tiko. Kas liečia rimtą gydymą ir priežiūrą, norisi kompetetingo gydytojo su atsakingu požiūriu, nes kai pradėsiu gydymą teks dažnai lankytis. 

Norėjau BAKe prisirašyti, bet ten deja gydymas nekompensuojamas iš TLK. Viskas tik privačiai. O vienas vizitas 40 eur kainuoja + tyrimai. Nebeužtektų net įmonės duodamo privataus sveikatos dtaudimo. Jau ir taip prataškiau neblogai draudimą diagnozės pati ieškodama :-)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuzeb: 17 sausio 2018 - 16:59

O kokiais intervalais gali tęsti Sodra?

Man liepė gydytoja ateiti.

Atsakyti

labas visom. Gal galit kuri is savo patirties pasakyt kaip gydotės, kokiu geliu tepat poopercinius randus. Randas labai kietas skausmingas.gal yra universalus tepalas kuris ir minkštintu randa ir nuskausmintų. Nuolat leidžia vaistus nuo skausmo bet tai ne išeitis.

Man gydytoja rekomendavo šitą, bet kalba daugiau ėjo apie estetinį vaizdą (skatina greitesnį rando "brendimą" - nuo raudono prie balto"), dėl skausmų nežinau. http://ligos.sveikas...dermatix_ultra/

Kol kas pati dar nenusipirkau, tepu Bio Oil.

Atsakyti

O kokiais intervalais gali tęsti Sodra?

Man liepė gydytoja ateiti.

Kokias intervalais sprendzia gydytoju komisija. Sodra moka tiek kiek tesiamas biuletenis. Man pvz. biuletenis buvo nuo spalio 6 iki gruodzio 29, dabar pratese iki vasario 23, nes baigsis gydymas(kuo dabar abejoju) ir reikes dar karta sprendimo del neigalumo, bet manau prasysiu pratesti iki kol kr rodikliai pasieks norma.

Atsakyti

Jokios komisijos dabar nebus. Tik Sodros atstovas. Tai kaip jis gali spręsti apie mano savijautą?

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2018 01 17, 18:27)
<p>Jokios komisijos dabar nebus. Tik Sodros atstovas. Tai kaip jis gali spręsti apie mano savijautą?
</p>

Su manim kartu buvo mano gydytoja kai tęsė biuletenį sodros atstovas. Aš tylėjau pasimetus, tai gydytoja už mane kalbėjo. Sako jai dar mėnesis gydymo ir kokio mėnesio reiktų atsigavimui. Tai tiek ir pratęsė. Čia onkologiniam.
Po to grįžau į savo miestelį pas šeimos gydytoją, tai ji tęsė tą mėnesį atsigavimui, o kai jis baigėsi surašė dok neįgalumui, bet irgi ėjau į tą komisiją su sodros atstovu. Irgi daktarė sprendė kad užteks biuletenio. Mane pasodino ant kėdės per vidurį kabineto smile.gif taip keistai biggrin.gif kad geriau matyčiaus biggrin.gif
Tie atstovai turbūt patys nesprendžia, kaip gydytoja sako taip ir daro. Jie gi ne medikai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 17 sausio 2018 - 17:48

Butaforija tos visos komisijos :hmm:

Atsakyti

o kiek pinigu tas  neigalumas duoda?

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2018 01 17, 18:55)
<p>o kiek pinigu tas  neigalumas duoda?</p>

Sksičiuoja pagal darbo stažą. Turbūt kaip pensiją. Ir priklauso kiek proc nedarbingumo duoda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 17 sausio 2018 - 18:12
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2018 01 17, 17:55)
<p>o kiek pinigu tas  neigalumas duoda?</p>

Priklauso nuo to, koks stazas, koks buvo atlyginimas. Skaiciuoja taip pat kaip senatvs pencijai. As dar ieskojau keliu popieriuku paskaiciavimui pencijos. Na pas mane 15% darbingumas, tai as gaunu 560 euru neigalumo pencijos. Tai net nezinau cia kaip daug ar ne...Tik galiu pasakyt, kad dirbdama Maximoj vadybininke ir ardama kaip suo, gaudavau 500 euru atlyginima...

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 01 16, 19:09)
As ir geriau silymarina. Kai atejau sekancios doozes pirkti vaistininke pasiule pirkti Liv52. Taip pat zolinis preparatas ir tinka kepenims detoksikuoti.

Nupirko man silymarin. Undzinka, Gituks pasakykit kiek kartų jį reikia į dieną gert? Ant pokelio rašo 1 kart į dieną galima per kelis kartus. O vyrui vaistinėj sakė 2 kart į dieną. Tai ar man 2 pokelius tų granulių per dieną išgert ar vieną? smile.gif
Vėl kojas niežti! Tik pakalbėjau čia forume ir prisišaukiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2018 01 17, 20:43)
Nupirko man silymarin. Undzinka, Gituks pasakykit kiek kartų jį reikia į dieną gert? Ant pokelio rašo 1 kart į dieną galima per kelis kartus. O vyrui vaistinėj sakė 2 kart į dieną. Tai ar man 2 pokelius tų granulių per dieną išgert ar vieną? smile.gif
Vėl kojas niežti! Tik pakalbėjau čia forume ir prisišaukiau verysad.gif

As geriau ryte ir vakare po 1 kapsule. O Liv52 geriu ryte ir vakare po 2 tabletes.
Atsakyti