Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Merginos va cia ziurekit
http://www.negalia.l...teriju-aprasas/
apacioje yra klausimynai
Atsakyti

Dar dėl lengvatų neįgaliesiems . Dar suzinojau, kad yra Dantų protezavimo išlaidų kompensavimas  asmenims , pripažintiems nedarbingais arba iš dalies darbingais; Aišku ten kompensuoja tik kažkur apie 300 Eur, bet gal kuri žinote ar jeigu įsriegtų titaninį implantą ar galima atlikti MRT. Ar daro MRT , jeigu turi metalo keramikos protezų ? tikrai aktualu. Jeigu po to nebegalima MRT , reikėtų turbūt rinktis cirkonio tiltelį . Bet velniškai brangu. Gal kuri pakomentuotų.  :hmm: 

Del dantu protezavimo. Mano drauge su 25 proc darbingumo lauke 6 metus. Jau buvo pamirsus. Aisku, kai itraukia  I eile, gauni laiska, kad gali protezuotis uz savo lesas, paskui valstybe grazins. Kai gavo antra laiska, po 6metu, jame buvo nurodyta suma (400) ir konkrecios odonto klinikos, kur gali tvarkytis. Tai dabar suskubo tvarkytis..

Atsakyti

as tai nenoriu buti "neigali",mane tas zodis labai neigiamai veikia,todel ant dienu varau pas sporto medicinos gydytoja,kad sudarytu programa ir ivertintu fizine bukle.du metai praktiskai be sporto,tik ejimas-daug ejimo. :D​ 

Atsakyti

as tai nenoriu buti "neigali",mane tas zodis labai neigiamai veikia,todel ant dienu varau pas sporto medicinos gydytoja,kad sudarytu programa ir ivertintu fizine bukle.du metai praktiskai be sporto,tik ejimas-daug ejimo. :D​ 

O čia tai pagarba! aš irgi labai laukiu kada galėsiu normaliai mankštintis. Jau po kokio mėnesio minsiu į sporto salę, o kai labiau atsistatysiu, mokysiuos plaukti pagal Undzinkos pavyzdį. Vaikštau irgi, darau pritūpimus ir kasdien rankoms mankštą, bet raumenų tonuso juodai trūksta. Ką tik parvariau iš prasiėjimo Vingio parke, nosis kai burokas :)

kur tą sporto gydytoją rasti?

Atsakyti

truksta zinoma po visu situ dalyku.as gyvenu 5 aukste tai daznai palaipioti tenka,na ir siaip darom visokius prasivaiksciojimus ar miske,ar mieste kokius 6-10km.Gydytojas  sporto medicinos,vyro pazistamas,tai pabandys sutart del konsultacijos,tada papasakosiu daugiau ir duosiu kontaktus.Tau gal ir paprasciau,neesi taip ismesineta kaip as.Pas gydytoja konsultuotis eisiu tikdel to,kad nesamoniu neprisidaryt.

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2018 01 15, 23:44)
<p>Gal zinote, nuo ko gali labai niezeti oda? Krutine, nugara, zastai, kaklas, galva? Berimu nera. Gali po svitinimo is organizmo kas nors salintis? Kraujo rodikliai ne normoj.</p>

Turbūt nuo gydymo niežti. Man irgi kai baigė gydymą gal po mėnesio pradėjo niežėt kojos. Ypač pėdos, ypač vakare. Net šokinėdavau kaip vietos nerasdavau. Ir kelienius niežėjo. Bėrimų lyg ir nesimato, bet kai gerai pakasydavau išryškėdavo spuogeliai. Ėjau pas gydytojus ir privačiaiir neprivačiai, bet jie tik patarė drėkint odą. Praustis pvz su eucerin prausiamuoju aluejum ir losjonu tept. Bet aš dar nusipirkau papildų kepenims. Sako gali būt su kepenim negerai po gydymų ir šitaip jos šalina toksinus.
Tai taip ir praėjo man tas niežulys. Ar savaime ar nuo šių visų dalykų smile.gif
Atsakyti

Turbūt nuo gydymo niežti. Man irgi kai baigė gydymą gal po mėnesio pradėjo niežėt kojos. Ypač pėdos, ypač vakare. Net šokinėdavau kaip vietos nerasdavau. Ir kelienius niežėjo. Bėrimų lyg ir nesimato, bet kai gerai pakasydavau išryškėdavo spuogeliai. Ėjau pas gydytojus ir privačiaiir neprivačiai, bet jie tik patarė drėkint odą. Praustis pvz su eucerin prausiamuoju aluejum ir losjonu tept. Bet aš dar nusipirkau papildų kepenims. Sako gali būt su kepenim negerai po gydymų ir šitaip jos šalina toksinus.
Tai taip ir praėjo man tas niežulys. Ar savaime ar nuo šių visų dalykų smile.gif

Nežinau ar galima, bet kad niežėjimą nuimt gal antihistaminus galima gerti? Man gydytoja pasakojo, kad gali pasireikšti dermatitas. 

Atsakyti

Turiu itarima, kad ir del kepenu gali buti. Kas tinka kepenims valyti?

Brazil, as esu buvusi pas sporto medicinos gyd K. Linku Medcentre, dar iki diagnozes. Man tiko.

Laukiu vyro griztant, vaziuosime sportuoti 😊

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2018 01 16, 17:58)
<p>Turiu itarima, kad ir del kepenu gali buti. Kas tinka kepenims valyti?</p><p>Brazil, as esu buvusi pas sporto medicinos gyd K. Linku Medcentre, dar iki diagnozes. Man tiko.</p><p>Laukiu vyro griztant, vaziuosime sportuoti 😊</p>

Man vaistinėj hepamax pasiūlė? Tai ir gėrisu juos
Atsakyti

as kepenims geriu bio Silymarin. Naturalios margainio granules. Labai gerai jauciuos. Jei anksciau zinodavau kurioj vietoj yra kepenys, dabar nieko nejauciu. Ir dar paskaiciau googlej kad tos granules labai tinka tarp chemo.

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2018 01 16, 17:57)
<p>as kepenims geriu bio Silymarin. Naturalios margainio granules. Labai gerai jauciuos. Jei anksciau zinodavau kurioj vietoj yra kepenys, dabar nieko nejauciu. Ir dar paskaiciau googlej kad tos granules labai tinka tarp chemo.</p>

As ir geriau silymarina. Kai atejau sekancios doozes pirkti vaistininke pasiule pirkti Liv52. Taip pat zolinis preparatas ir tinka kepenims detoksikuoti.
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2018 01 16, 18:57)
<p>as kepenims geriu bio Silymarin. Naturalios margainio granules. Labai gerai jauciuos. Jei anksciau zinodavau kurioj vietoj yra kepenys, dabar nieko nejauciu. Ir dar paskaiciau googlej kad tos granules labai tinka tarp chemo.</p>

O! Reikės nusipirkti. Jie nereceptiniai? Galima kaip papildus gert be gydytojo? smile.gif
Nes šiand kaip pradėjau prisimint niežulius, žiūriu lyg truputį jau ir pradeda niežėt biggrin.gif
Kepenų tyrimo tai nedariau. Man nedarė šeimos gydytoja. Sakė birželį daryta ir viskas gerai. O man liepa dar chemiją leido. Tai galėjo ,manau, per tą laiką ir pažeisti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 16 sausio 2018 - 19:32