<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="+Burbulė+" data-cid="71961562" data-time="1516037547">
<div>
<p>luk@, ar zinai matematika, kaip tau suskaiciavo tuos 55%? Daug lemia atsakymai i tos juokingos anketos klausimus? Ar jie patys viska nusprendzia is anksto kazkuo vadovaudamiesi?</p>
<p>Kiek zinau, su neigalumu yra taikomas 320 NPD, papildomos 5 darbo dienos atostogu per metus, pasalpa (itakoja ir stazas, atlyginimas, kiek zinau), dar nuolaidos i renginius ir pan.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Burbule, nežinau nuo ko tai priklauso. Iš tikrųjų aš galvojau, kad visai negausiu. Manęs tai nelabai ir klausinėjo, tiesiog pasirodžiau tam gydytojui labai jau sveika. Net pradėjau ginčytis, galvoju vistiek jau neturiu ką prarasti
Bet matai aš negavau chemoterapijos, tik operacija ir švitinimai. Ar tau atsiųsti tą <strong>ASMENS VEIKLOS IR GEBĖJIMŲ DALYVAUTI KLAUSIMYNąĄ į </strong>A.Ž.? </p>
<p>Nuo 2018 m NPD jau 390. Aišku ir atostogų daugiau, bet aš išdirbusi virš 10 metų , tai ir taip daugiau atostogų gaunu. O darbovietei nepranešiau dėl neįgalumo, NPD pasinaudosiu deklaruodama pajamas.</p>
Gal galetumet ir man atsiusti i a.z ? 😊