Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Undzinka @ 2017 01 16, 15:57)
Nu kas per nesamone...As zinoma labai atsiprasau uz palyginima dabar, bet mes katinu genetinius tyrimus siunciam i Vokietija, nes LT tikrai nedaro. Ir siuncia klinika is kart, niekas ten nerenka metus laiko meeginiu...kazkaip nesamoningai nuskambejo tas keliu metu rinkimas kraujo meginiu...Po keliu metu gal jau ju nebereikes daug kam. Tyrimo reikia cia ir dabar, o ne po dvieju metu.....

tai taip. Tam zmogui laukimas ne jo naudai.
Dziugu, kad Vilniuje tai padare.
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 01 16, 15:06)
Ačiū  4u.gif o jūs pati geriat ji?

Man tik chemija nesenai baigesi, tai dabar va ir domiuosi isokiom poniabudem ir kitais grybais, tame tarpe ir siuo berzo grybu.
Atsakyti
Faustina,niekas mum nepatarė,aš pati perskaičiau,kad prie krūties vėžio ypač tinka,kai mama susirgo prieš metus,tai aš jau metai internete kasdien neišlendu iš straipsnių ir kitos info apie tai
Fliokse,mes pirkom jau gatavą iš Karaliūnaitės,dozės buvo parašytos,pas ją ir maudos yra,bet ji berods geriama lašiukais
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2017 01 16, 16:17)
Faustina,niekas mum nepatarė,aš pati perskaičiau,kad prie krūties vėžio ypač tinka,kai mama susirgo prieš metus,tai aš jau metai internete kasdien neišlendu iš straipsnių ir kitos info apie tai
Fliokse,mes pirkom jau gatavą iš Karaliūnaitės,dozės buvo parašytos,pas ją ir maudos yra,bet ji berods geriama lašiukais

Jus uzsienio straipsnius skaitote ? ax.gif

Aš kažkada esu buvusi pas Balvočiūte. Ji man rodos irgi onko ligoniams įvairių žolių mišinius daro. Pagal konkrečius susisrgimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustina2000: 16 sausio 2017 - 15:34
Radau beskaitydama tokį preparatą iš ugniažoles Lidonium :
http://naturalus.sve...neatsinaujintu/

tipo jį saugu gerti unsure.gif

ir parašiau klausimą Karaliunaitei, nes kaip supratau ji bendrauja ir el. paštu, matysiu ką atsakys, bent jau ateičiai jeigu neskirs tradicinio gydymo unsure.gif

ir čia apie ugniažolę gražiai rašo:
http://m.kauno.diena...atvoreje-672756
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 16 sausio 2017 - 16:02
As gydausi as klaipedoje, nors esu kauniete. Kaune kiek atvaziuodavau, pasiziuredavo kaip i durne ir sakydavo, grysk, po metu ar keliu gal susirgsi kazkuo. Tad nuvykau i klaipeda, padare iskart kelis kraujo tyrimus ir perskambino, kad reik kaulu ciulpu trepano ir aspiracijos. Kur kaune net paprasto kraujo tyrimo nei kart neatliko. O kaune lankiausi net pas tris skirtingus gydytojus. Tai vienintelis Minelga dar bent paciupinedavo ar limfmazgiai nepadideje, o kiti iskart israsa i rankas ir eik. Jauna, ko nori
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2017 01 16, 17:14)
As gydausi as klaipedoje, nors esu kauniete. Kaune kiek atvaziuodavau, pasiziuredavo kaip i durne ir sakydavo, grysk, po metu ar keliu gal susirgsi kazkuo. Tad nuvykau i klaipeda, padare iskart kelis kraujo tyrimus ir perskambino, kad reik kaulu ciulpu trepano ir aspiracijos. Kur kaune net paprasto kraujo tyrimo nei kart neatliko. O kaune lankiausi net pas tris skirtingus gydytojus. Tai vienintelis Minelga dar bent paciupinedavo ar limfmazgiai nepadideje, o kiti iskart israsa i rankas ir eik. Jauna, ko nori

o Klaipedoje kazkas Jums rekomendavo koki gydytoja ?
Vaziuot taip....Na ....
Straipsniu radau ne viena apie ten atliekamas plauciu operacijas, kitokias nei vispj Lt, bet ar taip imsi ir pateksi.
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 01 16, 13:35)
Genetiniai tyrimai tikrai daromi nemokamai-reikia seimos gydytojo siuntimo+diagnozes israso.
As pasidariau, mano vienas dukriukas jau pasidare ir jau yra atsakymai per gera menesi, kviecia ateiti aptarti-tai jauciu bus teigiamas, nes jei buna neigiamas is kar pasako. Nu nors zinos kad reikia save priziureti ir nuolat tikrintis ir laiku viska velniop ispjauti verysad.gif

Mano atsakymas buvo neigiamas, bet visvien laukiau menesi ir kviete aptarimui del tolimesniu tyrimu ir mot.lyties giminiu stebejimo.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 16, 16:07)
tai taip. Tam zmogui laukimas ne jo naudai.
Dziugu, kad Vilniuje tai padare.

Man rods Jūs apie skirtingus dalykus kalbat ax.gif

Aš labai suprantu, kaip sunku kai artimas žmogus serga, bet Jūs gi įvertinkit situaciją, gydytojai ir ne Dievai, jie tariasi, žiūri, kokį metodą parinkt, kuris būtų veiksmingiausias ir mažiausias kenksmingas, metai ir šalutinės ligos duoda savo, tiek pat pavojinga operacija, kiek ir chemijos dozės, neaišku kaip sureaguos į švytinimą, į chemiją. Mano va draugės anytai sustojo širdis po klubo operacijos, tiesiog širdis neatlaikė ir viskas.

Jokie šitie pašaliniai gydymo metodai nepadės, juos dažniausiai naudoja jau po praeito gydymo, šiuo metu dar neaišku, ar iš jų būtų naudos, ar atvirkščiai, bet koks organizmo stimuliavimas stimuliuoja ir vėžinių ląstelių augimą, nes chemija juk veikia principu - žudyt ląsteles, ji nelabai renkasi kokias, varo visas, tik tos sveikosios atsinaujina, o tos blogosios žūsta.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 16, 17:25)
o Klaipedoje kazkas Jums rekomendavo koki gydytoja ?
Vaziuot taip....Na ....
Straipsniu radau ne viena apie ten atliekamas plauciu operacijas, kitokias nei vispj Lt, bet ar taip imsi ir pateksi.

Mano draugas dirba jurininkuose tai pasiklausinejo pas ka eit. Bet pakliuvau pas visia kita, bet jauna labai maloni, tokia rami gydytoja, nuojos kazkaip sklinda pasitikejimas.
Atsakyti
Guliu ligonineje,ryt operuos salins gimda.Nepasiduoda gydymui... Nors buvau operuota pries metus,kai po 4men vel visko priaugo,labai veseja gimda.Nuotaikos ne kokios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2017 01 16, 20:52)
Guliu ligonineje,ryt  operuos salins gimda.Nepasiduoda gydymui... Nors buvau operuota pries metus,kai po 4men vel visko priaugo,labai veseja gimda.Nuotaikos ne kokios  verysad.gif

Nepergyvenk taip. Mano pusseserei 30ties pasalino. Vaikuciu jau turejo. Jau 15 metu gyvena. Jokiu blogumu. Pusbrolio zmonai 40ties. Irgi jauciasi gerai.
Viskas bus gerai.
Atsakyti