Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Oj, nebepamenu...reikes paskui paieskot flakono. O Tau onkologe nedave atmintines??? NVI man dave toki lapeli, kuriame buvo surasyta ka daryt, jei kyla temperatura, jei viduriuoji, jei burna isopejo ir t.t. Ten buvo surasyti vaistu pavadinimai. As paieskosiu ir parasysiu veliau.
Nereik bijot tos 3 dienos:) Palyginus su taksanais tai raudona chemija man buvo juokas.

Dave gydytoja atmintinę jo ten viskas surašyta.As kažkur skaičiau,kad galima skalauti silpnu druskos ir sodos tirpalu.

Atsakyti

Labuka :-) Šiandien visą dieną tiek veiklos turėjau, kad nebuvau į šį forumą įlindus. Nuo ryto iki pietų įvairios konsultacijos Santariškėse, po to šiek tiek iš namų padirbau, na o vakare kirpykla :-)

Informacijos gavome labai daug. Su Tulyte kalbėjom daug ir gan ilgai. Klausimus uždavinėjau ir į visus gavau atsakymus. Gal nevisi atsakymai yra labai tikslūs ir tokie kokių mes norėtume, bet bent jau turime šiokį tokį aiškumą. Kaip suprantu, mano situacija yra pakankamai rimta, nes nemažai židinių yra kepenyse. Su šia liga, kaip sakė gydytoja, turėsiu nuolat kovoti. Gali būti, kad vaistais ją prislopins, ji nurims, bet po n metų gali vėl atsinaujinti. Šiuo metu ji man skirs kombinuotą gydymą chemoterapija ir biologine terapija. Pradedam 22 d. ir laukia 2 mėn. kursas kas dvi savaites. Tik dar šiandien pridaviau mėginį į patologijos centrą dėl ląstelių mutacijos ištyrimo. Tuomet gydytoja žinos kuriuos vaistus ji gali konkrečiai paskirti. Tad dar laukiam kitos savaitės. Gydytoja labai kantriai atsakinėjo į mano klausimus ir supažindino kas gali laukti po procedūrų. Labai džiaugiuosi, kad papuoliau pas šią gydytoją, nes dar pagelbėjo suorganizuodama susitikimys šiandien su genetiku ir psichologe. Su genetiku susitikom dėl vaisingumo klausimo, nes nesu gimdžiusi. Jis papasakojo kokie yra būdai, tačiau įvertindami viską nusprendėm su MB palikti tai likimo/Dievo valiai. O psichologė padėjo sudėlioti mintis kaip tai pranešti artimiesiems, na ir MB šiek tiek paramino. Buvau pas Romą, pavardės nepamenu. Daug atsakytų klausimų ir mano širdelėj jau ramiau. Susitaikau su diagnoze, jaučiuosi stipriai ir jaučiu, kad daugiau kitus tenka raminti. Rytoj dar laukia dubens rezonansas, bet tas jau nieko nebekeis. Jau užteko KT tyrimo rezultatų, kad priimt sprendimą dėl gydymo. Tai tiek :-)

Chirurginio gydymo nebus?

Atsakyti

Net nepagalvojau, kad jai tiek metų 

Atsakyti

uzsikonservavus....ne kiek nepasikeite:) kai buvau pries 14m

Atsakyti

Chirurginio gydymo nebus?

Pirmiau chemija, chrurginis po to. Pirmiau naikins židinius kepenyse.

Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2018 01 11, 14:59)
<p>Pirmiau chemija, chrurginis po to. Pirmiau naikins židinius kepenyse.</p>

As turiu viena zidini kepenyse, nors j neapraso, kaip mts. Tai man smalsu ka skirs kepenims. Kai zinosi - parasyk.
Del vaisingumo - paskaityk Brazil bloga. Ji daresi dirbtini avaisinima ir uzsalde embrionus. Viska spejo pasidaryt iki chemijos.Arba parasyk jai AZ, pasikalbesit sia tema...
http://kaipdangus.blogspot.lt/
Atsakyti

As turiu viena zidini kepenyse, nors j neapraso, kaip mts. Tai man smalsu ka skirs kepenims. Kai zinosi - parasyk.
Del vaisingumo - paskaityk Brazil bloga. Ji daresi dirbtini avaisinima ir uzsalde embrionus. Viska spejo pasidaryt iki chemijos.Arba parasyk jai AZ, pasikalbesit sia tema...
http://kaipdangus.blogspot.lt/

Pas mane daug židinių kepenyse. Vaistai priklausys ar yra KRAS mutacija, ar nėra. Žinosiu kitą savaitę.

O dėl vaisingumo vakar turėjom konsultaciją su Gricium. Embrionų mes negalim šaldyti, nes po įstatymo pakeitimo oficialiai nesusituokę to negali daryti. Lieka tik kiaušialąstės paėmimas ir užšaldymas ir injekcijų suleidimas prieš chemoterapiją. Vakar galvojom ir kadangi situacija gan rimta, nusprendėm nedaryti ir greičiau pradėti gydymą. Plius pati bijau, kad radiacija, chemija ateity gali atsiliepti vaisiui ir pačiam vaikeliui. Nes ir pas mane pačią tikėtina, kad liga išsivystė dėl genų mutacijų. 

Atsakyti
agnuže, skaitau tavo išgyvenimus, ir labai tave suprantu... Praeita... Noriu stipriai tave apkabinti ir palinkėti sėkmės nelengvame kelyje. Laikykitės su draugu vienas kito, neskubėkit, pasitikėkit gydytojais, remkitės į tikėjimą, jei priimtina - į psichologą. Savo kelią tu dar tik pradedi, jis nelengvas, tačiau įveikiamas.

Šiaip ar taip, pradėjus gydymą - palengvėja.

Aš labai linkiu tau palankios fortūnos.
Atsakyti

agnuže, skaitau tavo išgyvenimus, ir labai tave suprantu... Praeita... Noriu stipriai tave apkabinti ir palinkėti sėkmės nelengvame kelyje. Laikykitės su draugu vienas kito, neskubėkit, pasitikėkit gydytojais, remkitės į tikėjimą, jei priimtina - į psichologą. Savo kelią tu dar tik pradedi, jis nelengvas, tačiau įveikiamas.

Šiaip ar taip, pradėjus gydymą - palengvėja.

Aš labai linkiu tau palankios fortūnos.

Labai, labai ačiū, arune. Labai tikiu savo palankia fortūna. Tas man labai padeda ir veda į priekį. Psichologo pagalbos būtinai reikės mums visiems, artimiesiems gal net daugiau nei man. Sprendžiu iš to ką matau dabar. Tenka kasdien raminti, guosti ir ilgai kalbėti su MB. Bet tikiu, kad jam tai tik pirminis šokas ir ateity susitaikys bei bus lengviau. Persiunčiau jam Brazil blogą irgi paskaityti.

Brazil, skaitau tavo blogą ir man atrodo, kad kažkas mano mintis būtų perskaitęs. Esi vilnietė?

Atsakyti

Ar kas nors turi patirties su Santariskiu poliklinika ir onkoginekologais poliklinikoje?Kokia ten registracijos tvarka eiles ir pn.Po gydymo jau esu "praspirta"  is chemoterapijos skyriaus ir visas patikras turesiu daryti per poliklinika.Is principo viskas teisingai-ten ir taip zmoniu daug....

Atsakyti

Labai, labai ačiū, arune. Labai tikiu savo palankia fortūna. Tas man labai padeda ir veda į priekį. Psichologo pagalbos būtinai reikės mums visiems, artimiesiems gal net daugiau nei man. Sprendžiu iš to ką matau dabar. Tenka kasdien raminti, guosti ir ilgai kalbėti su MB. Bet tikiu, kad jam tai tik pirminis šokas ir ateity susitaikys bei bus lengviau. Persiunčiau jam Brazil blogą irgi paskaityti.

Brazil, skaitau tavo blogą ir man atrodo, kad kažkas mano mintis būtų perskaitęs. Esi vilnietė?

As is karto nusiteikiau kovai ir gydymuisi.Artimieji buvo didziausia parama.Na ir zinoma puikus gydytojai.Pasidomek savo liga ,paskaityk anglakalbius forumus,ten gausi daug pozityvo ir sekmes istoriju.Turi suprasti,kad kelio atgal nera,tik pirmyn.Zmogus toks padaras-uzsispyres gali viska iskesti.Pas mane per nepilnus du metus  dvi dideles operacijos ir du chemoterapijos ciklai,vienas itin toksiskas.Siuo metu sveika-gyva.Dirbu,megaujuosi gyvenimu dairausi kokiu cia sportu uzsiimti.Auksciau galva!

Atsakyti

Agnuzeb linkiu sekmes ir tikejimo! Niekada nepasiduok! 

Atsakyti