Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Deganti @ 2018 01 10, 14:49)
wub.gif tikrai taip, labai geros žinios, labai  4u.gif

Aha, pati straksejau vos ne is dziagsmo:) Ir belasinant kaulus stiprinancius vaistus sedejau issisiepus:)
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2018 01 09, 19:57)
<p>Na rytoj sulauksiu atsakymo kas manęs laukia ir kada. </p>

NA kaip Tu? Ar jau suzinojai kas ir kaip? Ka paskyre? Klausimus uzdavei? Atsakymus gavai?
Atsakyti

Sunflower, kaip mama?

Aciu. Markeris kyla kas menesi, ne dvigubai, bet kyla. Laukiam kompiuterio  :4u:​ 

Atsakyti

Aciu. Markeris kyla kas menesi, ne dvigubai, bet kyla. Laukiam kompiuterio  :4u:​ 

Bet chemija gaunat?

Atsakyti

Bet chemija gaunat?

Kolkas ne. Viskas bus aisku po kompiuterio.

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 01 10, 18:44)
<p>Aciu. Markeris kyla kas menesi, ne dvigubai, bet kyla. Laukiam kompiuterio  4u.gif​ </p>

Ar labai virs normos? Ka gydytoa sako del to kilimo? KAda kopiuteris?

QUOTE(Sunflowers @ 2018 01 10, 19:22)
<p>Kolkas ne. Viskas bus aisku po kompiuterio.</p>

Na reik ir organizmui pailset. Man pries trecia cikla chemijos taip pat buvo. MArkeris kilo, laukem KT. Sulaukem, gavau naujus vaistus, kurie ACIU DIEVUI!!!! Veikia!!!!DAbar dar reikes paprasyt markerio, kad padarytu.
Likykites! Tikekimes, kad atras vaista tam brudui!!!. As va jau 4 metai kariauju.
Atsakyti

Ar labai virs normos? Ka gydytoa sako del to kilimo? KAda kopiuteris?

Na reik ir organizmui pailset. Man pries trecia cikla chemijos taip pat buvo. MArkeris kilo, laukem KT. Sulaukem, gavau naujus vaistus, kurie ACIU DIEVUI!!!! Veikia!!!!DAbar dar reikes paprasyt markerio, kad padarytu.
Likykites! Tikekimes, kad atras vaista tam brudui!!!. As va jau 4 metai kariauju.

Kad mamai jau visas chemijas isbande, po kiekvienos kilo markeris, nelabai ka naujo turi ir paskirti. Dabar markeris 157. Nieko nesako, reik kompiuterio. Kompiuteris sio menesio gale.

Atsakyti

Vakar  gavau pirmą chemiją.Buvo ir raudona.Kolkas jokio blogumo nejaučiu.

Atsakyti
QUOTE(Blondiske @ 2018 01 10, 21:17)
<p>Vakar  gavau pirmą chemiją.Buvo ir raudona.Kolkas jokio blogumo nejaučiu.
</p>

Man po raudonos nebuvo labai blogai. Na papykindavo, pabudavo silpna. Tiesa buvo burnoje opeliu atsirade, bet susitvarkiau su skalavimais. Prasciausiai budavo kazkur 3-4 diena. Laikykis!
O ka dar gavai? Receptu knygeleje turi but pavadinimai - geriausia ziureti prisegta ceki, nes daktarai kai paraso, tai stebiesi, kaip vaistininkai supranta:)
Atsakyti

Undzinka,o su kuo skalaudavot burną?Bijau tos trečios dienos blogumo.Mano vaistai doksorubicini,cyclophosphamidi.

Atsakyti
QUOTE(Blondiske @ 2018 01 10, 21:38)
<p>Undzinka,o su kuo skalaudavot burną?Bijau tos trečios dienos blogumo.Mano vaistai doksorubicini,cyclophosphamidi.</p>

Oj, nebepamenu...reikes paskui paieskot flakono. O Tau onkologe nedave atmintines??? NVI man dave toki lapeli, kuriame buvo surasyta ka daryt, jei kyla temperatura, jei viduriuoji, jei burna isopejo ir t.t. Ten buvo surasyti vaistu pavadinimai. As paieskosiu ir parasysiu veliau.
Nereik bijot tos 3 dienos:) Palyginus su taksanais tai raudona chemija man buvo juokas.
Atsakyti

NA kaip Tu? Ar jau suzinojai kas ir kaip? Ka paskyre? Klausimus uzdavei? Atsakymus gavai?

Labuka :-) Šiandien visą dieną tiek veiklos turėjau, kad nebuvau į šį forumą įlindus. Nuo ryto iki pietų įvairios konsultacijos Santariškėse, po to šiek tiek iš namų padirbau, na o vakare kirpykla :-)

Informacijos gavome labai daug. Su Tulyte kalbėjom daug ir gan ilgai. Klausimus uždavinėjau ir į visus gavau atsakymus. Gal nevisi atsakymai yra labai tikslūs ir tokie kokių mes norėtume, bet bent jau turime šiokį tokį aiškumą. Kaip suprantu, mano situacija yra pakankamai rimta, nes nemažai židinių yra kepenyse. Su šia liga, kaip sakė gydytoja, turėsiu nuolat kovoti. Gali būti, kad vaistais ją prislopins, ji nurims, bet po n metų gali vėl atsinaujinti. Šiuo metu ji man skirs kombinuotą gydymą chemoterapija ir biologine terapija. Pradedam 22 d. ir laukia 2 mėn. kursas kas dvi savaites. Tik dar šiandien pridaviau mėginį į patologijos centrą dėl ląstelių mutacijos ištyrimo. Tuomet gydytoja žinos kuriuos vaistus ji gali konkrečiai paskirti. Tad dar laukiam kitos savaitės. Gydytoja labai kantriai atsakinėjo į mano klausimus ir supažindino kas gali laukti po procedūrų. Labai džiaugiuosi, kad papuoliau pas šią gydytoją, nes dar pagelbėjo suorganizuodama susitikimys šiandien su genetiku ir psichologe. Su genetiku susitikom dėl vaisingumo klausimo, nes nesu gimdžiusi. Jis papasakojo kokie yra būdai, tačiau įvertindami viską nusprendėm su MB palikti tai likimo/Dievo valiai. O psichologė padėjo sudėlioti mintis kaip tai pranešti artimiesiems, na ir MB šiek tiek paramino. Buvau pas Romą, pavardės nepamenu. Daug atsakytų klausimų ir mano širdelėj jau ramiau. Susitaikau su diagnoze, jaučiuosi stipriai ir jaučiu, kad daugiau kitus tenka raminti. Rytoj dar laukia dubens rezonansas, bet tas jau nieko nebekeis. Jau užteko KT tyrimo rezultatų, kad priimt sprendimą dėl gydymo. Tai tiek :-)

Atsakyti