Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Undzika sauniai  :victory2: 

Laikaisi dar keto?

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2018 01 09, 13:22)
<p>Undzika sauniai  victory.gif </p><p>Laikaisi dar keto?</p>

Aha, laikausi. Siek iek atsipalaidavau per pati Naujaka (lavaso kuktinukas ir 2 krepseliai filo teslos). Ir viskelis ax.gif Bet jau gryzau i remus smile.gif
Atsakyti

Sveikos, grįžau ir aš iš Druskininkų, tos atpalaiduojančios procedūros (aš konkrečiai Eglėje buvau) - jėga :)

Turiu klausimą - planuoju profilaktiškai ginekologiją ir žarnyną išsitirti, dėl polipų ir pan. Mano supratimu geriau kai žiūri žmonės turintys patirtį su onkologija. Ką patartumėt? Ar pvz pas Intaitę NVI galima registruotis apžiūrai su siuntimu, turint genetinę mutaciją? Bijau poliklinikos ginekologių formalaus požiūrio. 

Brazil,

Žarnyną rekomenduoju tirtis kolonoskopu pas profesorių Tomą Poškų. Aš tyriausi pas jį Baltijos Amerikos klinikoje, bet jis dirba ir Santariškėse. 

Atsakyti

Mergaitės, o po chemijis jums plaukai nuslinko? Daug šalutinių poveikių pajutot? Labai blogina?

Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2018 01 09, 18:22)
<p>Mergaitės, o po chemijis jums plaukai nuslinko? Daug šalutinių poveikių pajutot? Labai blogina?</p>

Man nenuslinko plaukai 4u.gif
Priklauso kokius vaistus lašins. Man cisplatiną lašino..
Atsakyti

Man nenuslinko plaukai 4u.gif
Priklauso kokius vaistus lašins. Man cisplatiną lašino..

Na rytoj sulauksiu atsakymo kas manęs laukia ir kada. 

Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2018 01 09, 20:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Naira" data-cid="71954158" data-time="1515520498"><div><p>Man nenuslinko plaukai vartotojo įkelta nuotrauka
Priklauso kokius vaistus lašins. Man cisplatiną lašino..</p></div></blockquote><p>Na rytoj sulauksiu atsakymo kas manęs laukia ir kada. </p>

Žinau tą laukimą...
Laikykitės 4u.gif
Atsakyti

apie Intaite straipsnis

http://www.moteris.l...e.d?id=76812909

Atsakyti

Prisirašiau rytojui krūvą klausimų, kuriuos norėsiu užduoti Tulytei. Pasijaučiau kaip kokiam moksliniam straipsniui besiruošdama.

Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2018 01 09, 21:54)
<p>Prisirašiau rytojui krūvą klausimų, kuriuos norėsiu užduoti Tulytei. Pasijaučiau kaip kokiam moksliniam straipsniui besiruošdama.</p>

Taip ir yra! Turi daug daug suzinot ir surast pati, nes is gydytoju nedaug ka suzinosi jei neklausi. O kad klausti reikia zinoti ka klausti. Paskaityk Brazil bloga, daug naudingos informacios rasi, labai gerai, kad ji tiek daug visko subendrino i viena vieta.
Del plauku kritimo per chemija. As apturejau , tiksliau dar gaunu tris ciklus chemijos. Per pirmus du plaukai nuslinko po pirmos chemijos. Dabar (trecias ciklas) neslenka. Patikek, plaukai maziausia is blogybiu! Tai tik plaukai,kurie po gydymo ataugs ir tikrai ne ka prastesni nei buvo.
Sekmes Tau rytoj. Visko klausk, uzsirasienk atsakymus, kad galetum paskui ramiai apmastyt.
Atsakyti

Sunflower, kaip mama?

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 01 09, 13:34)
Tai jei trumai- tai tiek.
Zai zai zai!!! As visgi supermoteris!!!!

wub.gif tikrai taip, labai geros žinios, labai 4u.gif
Atsakyti