Dėkui labai. Tikrai prieinamos kainos, tik reik žinot ko reikia. Kai pakliūsiu pas gydytoją, prašysiuos. Žiūrėsiu ką siūlys.
Dėkui labai. Tikrai prieinamos kainos, tik reik žinot ko reikia. Kai pakliūsiu pas gydytoją, prašysiuos. Žiūrėsiu ką siūlys.
Gituks...uzjauciu del kraujo. Susileisi ir pasitvarkys kazkiek. Kada sekanti chemija? Jau kiek pamenu i pabaiga eini su lasinimais.
Man darant pilvo organų echoskopiją, storojoj žarnoi pastebėta pakitimų...praplėsta žarna su sulėtėjusia peristaltika , yra laisvo skysčio...pergyvenu lab.
Ketvirtadieni darys kolonoskopiją...tada bus aiškiau 😐
Sveikutes, visas su praėjusiom šventėm! 😙Visad jus stebiu, paskaitau.Tik retai rašau.
Man darant pilvo organų echoskopiją, storojoj žarnoi pastebėta pakitimų...praplėsta žarna su sulėtėjusia peristaltika , yra laisvo skysčio...pergyvenu lab.
Ketvirtadieni darys kolonoskopiją...tada bus aiškiau 😐
Lauksim ketvirtadienio. Ilgai remisija tesiasi tau?
Skorpe555
Ketvirtadieni darys kolonoskopiją...tada bus aiškiau 😐</p></div></blockquote><p>Lauksim ketvirtadienio. Ilgai remisija tesiasi tau?</p>
5 metai ramu.Tik viska reguliarei tikrinuosi.Su ginekologinem ligom buvo problemu, bet nelaukem kol , tai atsitiks.O taip ramu.Aisku papildomu ligu vis dasideda.O dabar dar ir zarnynas....stengiuosi dar negalvot , gal ten nieko baisaus.Bet....
https://e-seimas.lrs...0553/kuBTxxqaCA
Naira, aš buvau pas neurologę dėl nutirpusios, jautrios kojos po operacijos. Nustatė klubinio nervo kompresiją (nervo užspaudimą operacijos metu), taip dažnai nutinka ilgų operacijų metu. Siūlė tik simptominį gydymą Gabapentinu, bet ačiū - ne. Užsienio šaltiniuose irgi nieko progresyvesnio nesiūlo. Buvome išvykę į Druskininkus kelioms dienoms, išbandžiau keletą atpalaiduojančių procedūrų, bet problemos neišsprendė. Grįžau prie sporto, bus matyti, kaip seksis 🙄