Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Brazil @ 2018 01 04, 17:10)
<p>Naira, NVI mokamos reabiltacijos paslaugos neatrodo labai brangios, jeigu ką <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.nvi.lt/wp-content/uploads/2015/11/NVI-MPK-2017-12-11.pdf'>http://www.nvi.lt/wp-content/uploads/2015/11/NVI-MPK-2017-12-11.pdf</a></p>

Dėkui labai. Tikrai prieinamos kainos, tik reik žinot ko reikia. Kai pakliūsiu pas gydytoją, prašysiuos. Žiūrėsiu ką siūlys.
4u.gif
Atsakyti

Kraujas blogas. 3-4 ampuoles filgastrimo israsytos. Chemija nuzudo viska kas juda, o jei nejuda-pajudina ir nuzudo  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2018 01 05, 11:13)
<p>Kraujas blogas. 3-4 ampuoles filgastrimo israsytos. Chemija nuzudo viska kas juda, o jei nejuda-pajudina ir nuzudo  lotuliukas.gif​ </p>

Gituks...uzjauciu del kraujo. Susileisi ir pasitvarkys kazkiek. Kada sekanti chemija? Jau kiek pamenu i pabaiga eini su lasinimais.
Atsakyti

Gituks...uzjauciu del kraujo. Susileisi ir pasitvarkys kazkiek. Kada sekanti chemija? Jau kiek pamenu i pabaiga eini su lasinimais.

Sausio 12. Negaliu atideti chemijos nes dar po savaites turiu svarbu rengini. Taip ir parasiau Tulytei. Kiek susileisti, kad nereiktu atideti :) Liko 2 chemo

Atsakyti
Sveikutes, visas su praėjusiom šventėm! 😙Visad jus stebiu, paskaitau.Tik retai rašau.
Man darant pilvo organų echoskopiją, storojoj žarnoi pastebėta pakitimų...praplėsta žarna su sulėtėjusia peristaltika , yra laisvo skysčio...pergyvenu lab.
Ketvirtadieni darys kolonoskopiją...tada bus aiškiau 😐
Atsakyti

Sveikutes, visas su praėjusiom šventėm! 😙Visad jus stebiu, paskaitau.Tik retai rašau.
Man darant pilvo organų echoskopiją, storojoj žarnoi pastebėta pakitimų...praplėsta žarna su sulėtėjusia peristaltika , yra laisvo skysčio...pergyvenu lab.
Ketvirtadieni darys kolonoskopiją...tada bus aiškiau 😐

Lauksim ketvirtadienio. Ilgai remisija tesiasi tau?

Atsakyti

Skorpe555 :console:

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2018 01 06, 10:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="skorpe555" data-cid="71949556" data-time="1515189638"><div><p>Sveikutes, visas su praėjusiom šventėm! 😙Visad jus stebiu, paskaitau.Tik retai rašau.
Ketvirtadieni darys kolonoskopiją...tada bus aiškiau 😐</p></div></blockquote><p>Lauksim ketvirtadienio. Ilgai remisija tesiasi tau?</p>

5 metai ramu.Tik viska reguliarei tikrinuosi.Su ginekologinem ligom buvo problemu, bet nelaukem kol , tai atsitiks.O taip ramu.Aisku papildomu ligu vis dasideda.O dabar dar ir zarnynas....stengiuosi dar negalvot , gal ten nieko baisaus.Bet....
Atsakyti
gituks o kas kiek laiko tau chemiją lašina?
Atsakyti

gituks o kas kiek laiko tau chemiją lašina?

Kas trys savaites.

Atsakyti
Seimas prieme nauja kompensuojamu riemoniu sarasa. Gal kam bus naudingas.
https://e-seimas.lrs...0553/kuBTxxqaCA
Atsakyti

Naira, aš buvau pas neurologę dėl nutirpusios, jautrios kojos po operacijos. Nustatė klubinio nervo kompresiją (nervo užspaudimą operacijos metu), taip dažnai nutinka ilgų operacijų metu. Siūlė tik simptominį gydymą Gabapentinu, bet ačiū - ne. Užsienio šaltiniuose irgi nieko progresyvesnio nesiūlo. Buvome išvykę į Druskininkus kelioms dienoms, išbandžiau keletą atpalaiduojančių procedūrų, bet problemos neišsprendė. Grįžau prie sporto, bus matyti, kaip seksis 🙄

Atsakyti