Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Naira @ 2018 01 02, 14:20)
Labai dėkui už patarimą. Būtinai prašysiu. Tik operacija tai man geguzy darė, kažin ar nesibaigęs terminas... nieks nepatarė nieko. Dabar baimė pradėjo imt. Kuo daugiau pavaikštau, tuo blogiau kojai... o norėtųsi kažkaip pramankštint. Tik nežinau kaip, kad nepakenkt.
Nes vis paskaitau čia, kad rankas mankštinat po limfmazgių išėmimo, pamaniau, kad ir man panašu smile.gif
Dėkui 4u.gif

O Jus po operacijos turejot reabilitacija? Ambulatorine ar Sanatorine?
Anksciau buvo kas puse metu galima imti reabilitacija, dabar padare kas metus. Bet gi per galva niekas neduos jei nueisit pas reabilitologa. Galu gale neduos reabilitacijos, tai nors patarimu duos. O be to jei ka, tai susimoket galima kazkiek (jei yra taikoma mokama paslauga). Kad pamokintu mankstu ir savimasazo. As kai buvau Birstone sanatorijoje, rode filmuka apie savimasaza. LAbai buvo nausingas ir informatyvus. Buvo skirta rankoms, bet manau, kad ir kojoms turi jie tu filmuku.
Atsakyti

Kada, Undzika, KT rezultatai bus? 

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 01 02, 16:40)
O Jus po operacijos turejot reabilitacija? Ambulatorine ar Sanatorine?
Anksciau buvo kas puse metu galima imti reabilitacija, dabar padare kas metus. Bet gi per galva niekas neduos jei nueisit pas reabilitologa. Galu gale neduos reabilitacijos, tai nors patarimu duos. O be to jei ka, tai susimoket galima kazkiek (jei yra taikoma mokama paslauga). Kad pamokintu mankstu ir savimasazo. As kai buvau Birstone sanatorijoje, rode filmuka apie savimasaza. LAbai buvo nausingas ir informatyvus. Buvo skirta rankoms, bet manau, kad ir kojoms turi jie tu filmuku.

Neturėjau jokios reabilitacijos. Iš kartchemoterapija su spunduliais ir darban smile.gif
Paprašysiu, kad kažką pasiūlytų daktarė.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2018 01 02, 15:30)
<p>Kada, Undzika, KT rezultatai bus? </p>

Sausio 9 einu pas onkologe ir atsakymas jau bus ir aptarsim ka toliau darysim. Tesim, keisim, nutrauksim, nurasysim smile.gif Fig! Nenurasysim!
Gituks, kaip Tu? As ziauriai sunkiai atsigaudinejau po paskutinio (is eiles 13 ) lasinimo. Pasireiske beveik visi salutiniai pozymiai, net tiek kur parasyta daznis nezinomas...Toks buvo silpnumas, kad atrodo alpstu...o geriausiai, tai kad praejus keliom dienom po chemijos taiip isbere veida...kad net vaistus nuo alergijos geriau...zodziu sutino veidelis, ismete raudonom susileijanciom demem ir ant virsaus dar spuogiukais su baltom virsunelem, kurie palietus sproginejo. Brr....Gerai, kad praejo pries pat Naujuosius:)

QUOTE(Naira @ 2018 01 02, 15:30)
Neturėjau jokios reabilitacijos. Iš kartchemoterapija su spunduliais ir darban smile.gif
Paprašysiu, kad kažką pasiūlytų daktarė.
Ačiū 4u.gif

Oj mergyna!!! Greituoju budu varai pas savo onkologe, prasai siuntimo pas reabilotoge ir varai reabilituotis. Tau priklauso 14 dienus reabilitacija!!!
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 01 02, 17:44)
Sausio 9 einu pas onkologe ir atsakymas jau bus ir aptarsim ka toliau darysim. Tesim, keisim, nutrauksim, nurasysim smile.gif Fig! Nenurasysim!
Gituks, kaip Tu? As ziauriai sunkiai atsigaudinejau po paskutinio  (is eiles 13 ) lasinimo. Pasireiske beveik visi salutiniai pozymiai, net tiek kur parasyta daznis nezinomas...Toks buvo silpnumas, kad atrodo alpstu...o geriausiai, tai kad praejus keliom dienom po chemijos taiip isbere veida...kad net vaistus nuo alergijos geriau...zodziu sutino veidelis, ismete raudonom susileijanciom demem ir ant virsaus dar spuogiukais su baltom virsunelem, kurie palietus sproginejo. Brr....Gerai, kad praejo pries pat Naujuosius:)
Oj mergyna!!!  Greituoju budu varai pas savo onkologe, prasai siuntimo pas reabilotoge ir varai reabilituotis. Tau priklauso 14 dienus reabilitacija!!!

Dėkui, bet aš dirbu... biuletenį duoda tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2018 01 02, 16:50)
Dėkui, bet aš dirbu... biuletenį duoda tokiu atveju?

Ot nemanau, kad duos, nors jei gerai sutari su seimos gydytoja - gali ir israsyt:)
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 01 02, 20:38)
Ot nemanau, kad duos, nors jei gerai sutari su seimos gydytoja - gali ir israsyt:)

Nea, nedalina manoji biuletenių smile.gif nieko nebus verysad.gif
Žiūrėsiu, gal parodys kokius pratimus namie daryt. Svarbu dabar žinau į ką kreiptis, ačiū labai.
O jūs laikykitės. Kiek jums dar chemijų liko? Ar jau baigtos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 02 sausio 2018 - 18:52
QUOTE(Naira @ 2018 01 02, 18:50)
Nea, nedalina manoji biuletenių smile.gif nieko nebus verysad.gif
Žiūrėsiu, gal parodys kokius pratimus namie daryt.  Svarbu dabar žinau į ką kreiptis, ačiū labai.
O jūs laikykitės. Kiek jums dar chemijų liko? Ar jau baigtos?

Zinai, as cia pagalvojau...Pirma nueik pas reabilitologe, pasikalbek. Siaip jei skirtu masazus, reiketu labai pasimasazint. Pamatytum, kaip atsigauu kojele. Jei reikes, paimsi atostogu, ar nemokamu. Patikek, sveikata svarbiau...
man teoriskai dar liko 5 lasinimai. Bet viskas dabar priklausys nuo KT rezultatu.
Atsakyti

Nea, nedalina manoji biuletenių smile.gifnieko nebus verysad.gif

Nueini pas seimos gyd. pasiskundi, kad skauda, negali vaikscioti gal duotu  :mirksiukas: tik gal pirmiau su reabilotoge suderinti  :hmm: 

Atsakyti
Labai dėkui už patarimus 4u.gif
Pražūčiau be jūsų! Ir aplamai be "supermamos".
Nejuokauju... labai daug padėjo narės ir asmeninėse žinutėse išgyvent sunkiausiais gyvenimo tarpais.
Ačiū 4u.gif
Undzinka stiprybės jums! Laikau kumščius už jus. Jūs tokia stipri ir neturit palūžti, nugalėkit jį. Lauksim gerų žinių sausio 9 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 02 sausio 2018 - 20:26

Sausio 9 einu pas onkologe ir atsakymas jau bus ir aptarsim ka toliau darysim. Tesim, keisim, nutrauksim, nurasysim smile.gifFig! Nenurasysim!
Gituks, kaip Tu? As ziauriai sunkiai atsigaudinejau po paskutinio (is eiles 13 ) lasinimo. Pasireiske beveik visi salutiniai pozymiai, net tiek kur parasyta daznis nezinomas...Toks buvo silpnumas, kad atrodo alpstu...o geriausiai, tai kad praejus keliom dienom po chemijos taiip isbere veida...kad net vaistus nuo alergijos geriau...zodziu sutino veidelis, ismete raudonom susileijanciom demem ir ant virsaus dar spuogiukais su baltom virsunelem, kurie palietus sproginejo. Brr....Gerai, kad praejo pries pat Naujuosius:)

Kaip ir rasiau kuciu diena tasiaus ir vemiau, kelias dienas remuo eda ir salutiniu pilna, kr tyrimas penktadieni, tada zinosiu kiek liko susileisti filgastrimo. Pirma jau susileidau praejus parai po chemo. Rankas issaugojau siam kartui, atsigauna. Bet ir saugau belekaip, nieko nedirbu be pirstiniu, tepuosi labai geru kremu, bekvapiu, hipoalergisku skirtu labai sausai problematiskai odai. Bet kaip sake Tulyte-visi pozymiai sumuojasi, tai po 5,6 kai duos tai bus man. Mane po pirmos kojas isbere, tai dabar po kiekvienos chemo, tie uzgije spuogai suaktyveja, tai 2 kart arba 3 kart dienoj su antiseptiku purskiu. Kita chemo 12. Labai nelaukiu :(

Atsakyti

Naira, NVI mokamos reabiltacijos paslaugos neatrodo labai brangios, jeigu ką http://www.nvi.lt/wp...-2017-12-11.pdf

Atsakyti