Sogas jei galita parasykite man AZ
Noreciau pabendrauti su Jumis
Turiu irgi artima ,kuriam vyriskos problemos.
Gal rasime patarimu abudu viens kitam
Sveikos, su šventėm,
ar kam nors po chemo skaudėjo sąnarius? gavau AC + paclitaxel + carboplatina. skauda rankų, pėdų, kelių sąnarius, ne neuropatija, bet toks maudžiantis skausmas ir sustingimas - atsistojus pirmas minutes einu kaip senutė. Nejaučiu skausmo visą laiką, gyventi galima, bet nemalonu. Įdomu kas čia - artritas, uždegimas ar dar kas? Ką daryti? pasidalinkite patirtimi.
Vienas galimų sprendimų man rodos yra išvalyti chemo toksinus. Žalią arbatą, kiaulpienes jau geriu, galvoju apie chlorella, daug kur rekomenduojama. bet atsimenu gituks komentarą, kad augina metastazes. kiek ieškojau, niekur neradau tokios info. gituks, iš kur tavo info?
Man ir skaudejo sanarius taip kaip aprasei, bet maniau kad nuo avastino, praejo po 1 menesio nutraukus avastina.
Kazkada ivedziau chlorela and cancer. Ir ismete straipsni, kuriame buvo, kad jei organizmas yra uzterstas (mano atveju buvo gyvsidabrio virs normos) chlorela gali sukelti didziules mts, ten vienas sakinys. Na as ji ir prisitaikiau sau, gal tiesiog sutapimas buvo, bet dabar nevartoju ir turbut nevartosiu... Mano giminej dabar (po mano diagnozes) pasinese ant sveikos mitybos toksinu valymo, tai zinau jie (brolis su zmona) ir daresi sunkiuju metalu tyrimus ir aisku rado gyvsidabrio vos ne dviguba dozeir dar kzkokiu metalu virs normos ir tose konferencijose aptiko kazkoki papildu gamintoja is kurio siunciasi papildus grynai detoksikacijai, kiek zinau rodkliai sunkiuju metalu mazeja zenkliai (cia per metus, nes detoksikacija nevyksta taip greitai). Tai kai suzinosiu kas ten per papildai "papostinsiu", ne pigus jie menesiu 120-200 ewr. Ai, tyrimus atlikau synlab, jei kam idomu. Susimoki uz kiekviena metala, kurio ieskai. O Anteja nelabai pasitikiu, kai mano pazistamai padare klaidingus vezio tyrimus 3 kartus, t.y. skyresi kliniku ir Antejos. Zmogus dziaugesi, kad normoj, o pasirodo buvo labai blogi.
Delnu oda tragiska, bet zaizdu dar nera. Tepu kremais, uzsisakiau is kosmetikiu medvilniniu pirstinaiciu (kur buna kaukems skirtos), maista gaminu su guminem, net obuoli lupu su jomis, nu vnz saugau kiek galiu. Jauciu, kad oda vietomis atsokus, bet tikiuosi, kad nenusilups kol neuzaugs nauja
Mano giminej dabar (po mano diagnozes) pasinese ant sveikos mitybos toksinu valymo, tai zinau jie (brolis su zmona) ir daresi sunkiuju metalu tyrimus ir aisku rado gyvsidabrio vos ne dviguba dozeir dar kzkokiu metalu virs normos ir tose konferencijose aptiko kazkoki papildu gamintoja is kurio siunciasi papildus grynai detoksikacijai, kiek zinau rodkliai sunkiuju metalu mazeja zenkliai (cia per metus, nes detoksikacija nevyksta taip greitai). Tai kai suzinosiu kas ten per papildai "papostinsiu", ne pigus jie menesiu 120-200 ewr.
Dėkui, papostink būtinai. Aš sausį planuoju pradėti detoksikuotis ir daryt papildomus tyrimus. Anksčiau gal dešimtmetį pati valydavausi kas pusę metų "Colovada" programa iš Koralinio klubo, bet čia toks labai "soft" variantas, dabar manau reikia ko stipriau.
Papildas kuris isvalo nuo sunkiuju metalu vadinas celltox
http://www.biocellul...com/en/celltox/
platinamas tik Amerikoj kol kas, tai jei siusites, nepamirskit, kad bus ismuitinimo ir pasto mokestis Lietuvoj
kiek spejau paskaityti, reikia vartoti 6 menesius maziausiai 2kart dienoj po 2 tabletes