Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(dina1 @ 2017 12 27, 10:25)
Tai vat aš irgi girdėjau ,kad profilaktiškai galima gerti iki 10 metų.Nežinau kaip elgtis.Galima pačiai pirktis nėra jie brangūs.Dar bandysiu su gydytoja pakalbėti.Girdėjau,kad dar keičia į aromą inhibitorius.Viena pažįstama pavasarį važiuos pas savo gydytoją.Tai ji jai buvo užsiminusi,kad gal reikės 10 metų gerti.Tą gydytoja buvo specializuotis ir kalba buvo,kad mums prie krūtų vėžio kurie jautrūs hormonams rekomenduoja 10 metų gerti.Na žiūrėsiu ką ji jai pasakys.Gal dar merginų atsilieps

Man pratęsė, geriu jau 6 metus, tiek onkologė, tiek šeimos gydytoja mano, kad tikslinga, kitose šalyse jau senai taip daroma.
Atsakyti

Sveikos, su šventėm,

ar kam nors po chemo skaudėjo sąnarius? gavau AC + paclitaxel + carboplatina. skauda rankų, pėdų, kelių sąnarius, ne neuropatija, bet toks maudžiantis skausmas ir sustingimas - atsistojus pirmas minutes einu kaip senutė. Nejaučiu skausmo visą laiką, gyventi galima, bet nemalonu. Įdomu kas čia - artritas, uždegimas ar dar kas? Ką daryti? pasidalinkite patirtimi.

Vienas galimų sprendimų man rodos yra išvalyti chemo toksinus. Žalią arbatą, kiaulpienes jau geriu, galvoju apie chlorella, daug kur rekomenduojama. bet atsimenu gituks komentarą, kad augina metastazes. kiek ieškojau, niekur neradau tokios info. gituks, iš kur tavo info?

Atsakyti

taip,buvo ir man taip.islovos atsikelus galima net nugriuti.praejo

Atsakyti

taip,buvo ir man taip.islovos atsikelus galima net nugriuti.praejo

per kiek laiko praėjo? trečias mėn skauda

Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2017 12 27, 08:25)
Tai vat aš irgi girdėjau ,kad profilaktiškai galima gerti iki 10 metų.Nežinau kaip elgtis.Galima pačiai pirktis nėra jie brangūs.Dar bandysiu su gydytoja pakalbėti.Girdėjau,kad dar keičia į aromą inhibitorius.Viena pažįstama pavasarį važiuos pas savo gydytoją.Tai ji jai buvo užsiminusi,kad gal reikės 10 metų gerti.Tą gydytoja buvo specializuotis ir kalba buvo,kad mums prie krūtų vėžio kurie jautrūs hormonams rekomenduoja 10 metų gerti.Na žiūrėsiu ką ji jai pasakys.Gal dar merginų atsilieps

Man po Tamoksifeno nieko neskyre. Darinys buvo jautrus ir estrogenui ir progesteronui. Bet nebuvo menopauzes, tai ir skirt nebuvo ka.
QUOTE(KRV @ 2017 12 27, 09:28)
Man pratęsė, geriu jau 6 metus, tiek onkologė, tiek šeimos gydytoja mano, kad tikslinga, kitose šalyse jau senai taip daroma.

Kaip idomu. Skiriasi onkologu nuomones. Man grieztai po 5 m vartojimo nueme ir taskas. Kaip savijauta? Ar problemu su gimdos isviesejimu neturite?
Atsakyti

Man pratęsė. Rekomendavo vartoti 10 metų. Tik po 6 metų nuo vartojimo pradžios vėl susirgau ir Tamoksifenas buvo pakeistas į Aromasiną.

Atsakyti
QUOTE(marcipanas70 @ 2017 12 27, 15:48)
<p>Man pratęsė. Rekomendavo vartoti 10 metų. Tik po 6 metų nuo vartojimo pradžios vėl susirgau ir Tamoksifenas buvo pakeistas į Aromasiną.
</p>

Susirgot moteriškom,ar vėžys atsinaujino?
Papildyta:
QUOTE(KRV @ 2017 12 27, 09:28)

Sveika.Kokiose klinikose lankotės ir kas onkologas?
Atsakyti

per kiek laiko praėjo? trečias mėn skauda

Nepamenu,bet greitai tikrai nepraejo

Atsakyti

Nei ginekologinių problemų, nei recidyvo nebuvo - iškart į kepenis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marcipanas70: 27 gruodžio 2017 - 18:23

Laba diena  .Visoms forumo dalyvems sveikatos , graziu ir jaukiu Kaledu.Esu naujoke aciu Dievui nesergu, bet seimojie yra sergantis zmogus.Labai noreciau pabendrauti su ,, RUGIU PIEVA,,gal pavyks feisbuku arba  telefonu ,problemos su vyru liga ir stadija panasi.O Lietuvos vyrai forumuose nedalyvauja bent as niekur neradau

Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2017 12 27, 18:10)
Susirgot moteriškom,ar vėžys atsinaujino?
Papildyta:

Sveika.Kokiose klinikose lankotės ir kas onkologas?

Lankausi KMUK, gydytoja Juodžbalienė. Gimdos gleivinę vis stebi, ginekologė dar vartoti tamoksifeną leidžia, bet žiūriu nevienodos tų gydytojų nuomonės, man kiek klausiu sako apie gimdos šalinimą kalba neine, jei gleivinė išvešės iki kritinio lygio (?) reiks nutraukti tamoksifeną.
Atsakyti
QUOTE(KRV @ 2017 12 28, 12:49)
Lankausi KMUK, gydytoja Juodžbalienė. Gimdos gleivinę vis stebi, ginekologė dar vartoti tamoksifeną leidžia, bet žiūriu nevienodos tų gydytojų nuomonės, man kiek klausiu sako apie gimdos šalinimą kalba neine, jei gleivinė išvešės iki kritinio lygio (?) reiks nutraukti tamoksifeną.

Aš tai viską išmetusi iškart po chemijos,nes turiu genų mutaciją
Atsakyti