Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Vezio zymuo po triju chemo 12,2  #vemtiapsimoka jee

Atsakyti

Mano po Kalėdų liko tik 2 seansai spindulių 😊

Atsakyti

Vezio zymuo po triju chemo 12,2  #vemtiapsimoka jee

pas mane 69,5-66-27-16,8-13,2-12.1-12 tokia dinamika.

o ka rimtai vemi?

Atsakyti

Na cia biski sutirstinau, bet bluda laikau pora dienu salia, toks jausmas buna, kad tuoj pareis :D 

Mano dinamika 423; 208; 28,5; 12,2

Atsakyti

Delnu oda pasidarė labai keista, atrodo, kad buciau visa diena plojus kokiai zvezdai :), nors Tulytė yra minėjusi, kad gali nueiti oda velniop, tai tepu kremais belekaip. Kelios dienos telefono atrakinimo sistema neatpazista pirsto atspaudo  :blink:​ 

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 12 22, 15:41)
<p>Vezio zymuo po triju chemo 12,2  #vemtiapsimoka jee</p>

4u.gif tiesiog puiku, labai už Jus visas "baliejinu", o čia tokia gera žinia ant švenčių.

Visoms mergaitėms svikatos sveikatos, gražių jaukių švenčių ir smagių naujų, lai jie atneš tai ko labiausiai trokštat smile.gif
Atsakyti

db9adea97aaf8ed6e4891211c22173e5--funny-

Atsakyti

Su sventemis, merginos. Išgyvenau  :victory2:  Kučios tai buvo.... Tasymai prasidejo paryciais ir baigesi tik vakare, nu vnz Na kol sugalvojau, kad reikia susileisti tuos vaistus nuo vemimo, pamazu ir praejo. Tiesa, vakare jau geriau aguonu piena, bent nuo jo nepykino.  Siandien buvau susiplanavusi pasivaikscioti, bet kol issimaudziau po dusu, supratau kad sporto siandien uzteks :lol: Rytoj ...

Atsakyti
Visoms sveikatos metų.Aš čia su tokiu klausimu.Gal yra merginų kurios gėrė Tamoksifeną.Man jau baigėsi 5 metų kursas.Ar buvo tokių kam dar pratesė?
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2017 12 26, 20:31)
Visoms sveikatos metų.Aš čia su tokiu klausimu.Gal yra merginų kurios gėrė Tamoksifeną.Man jau baigėsi 5 metų kursas.Ar buvo tokių kam dar pratesė?

As prisiskaiciau amerikieciu ataskaitas apie Tamoksifeno vartojimo tesima iki 10 m. ir prasiau man pratesti. Gydytojas atsisake, motyvavo, kad pas mus kita praktika ir vaisto skyrimo protokolas skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2017 12 26, 20:31)

Mano mama vartojo tamoksifena lygiai 2 metus, po to ji pakeite i aromasina. Pastaraji vartojo dar 3 metus. Bendroje sumoje gavosi 5 metai. Po to dare rimtesni patikrinima ir viska nutrauke. Skaitosi, kad mama pasveiko. Net patikrinimas tik karta metuose.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2017 12 26, 22:35)
As prisiskaiciau amerikieciu ataskaitas apie Tamoksifeno vartojimo tesima iki 10 m. ir prasiau man pratesti. Gydytojas atsisake, motyvavo, kad pas mus kita praktika ir vaisto skyrimo protokolas skiriasi.

Tai vat aš irgi girdėjau ,kad profilaktiškai galima gerti iki 10 metų.Nežinau kaip elgtis.Galima pačiai pirktis nėra jie brangūs.Dar bandysiu su gydytoja pakalbėti.Girdėjau,kad dar keičia į aromą inhibitorius.Viena pažįstama pavasarį važiuos pas savo gydytoją.Tai ji jai buvo užsiminusi,kad gal reikės 10 metų gerti.Tą gydytoja buvo specializuotis ir kalba buvo,kad mums prie krūtų vėžio kurie jautrūs hormonams rekomenduoja 10 metų gerti.Na žiūrėsiu ką ji jai pasakys.Gal dar merginų atsilieps
Atsakyti