Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Flioksė @ 2017 01 16, 13:43)

o kuriam skyriuj?

ką mes galim Faustina patarti, jei gydytojai skirtingai kalba, va čia tas ir yra sunkiausia artimiems ir pačiam ligoniui, kad neaišku ka daryt ...ir tėtį atjaučiu, kai jam buvo tokie pooperaciniai laikotarpiai  unsure.gif

prie mts gali skirti ir chemija ir spindulius arba tik vienus iš ju, mano vyrui neskyre spinduliavimo nes mts daug ir jos smulkios

va mano vyrui irgi lyg onkolgas pritartų tai hipec procedurai, chirurgas "galvą guldo" kad jam ji nebus veiksminga

aš dar mastau apie Klaipėdą. Bet absurdas visiškas, tokį ligonį dar į Klaipėdą tempti ir dar nežinai pas ką. blink.gif

Kai vakar išgirdau, kad vienos ligoninės ant kitų varo ir meluoja, kad ta ar kita to ar ano nedaro, o realiai daro, tai žado netekau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 16, 13:15)
aš dar mastau apie Klaipėdą. Bet absurdas visiškas, tokį ligonį dar į Klaipėdą tempti ir dar nežinai pas ką.  blink.gif

Kai vakar išgirdau, kad vienos ligoninės ant kitų varo ir meluoja, kad ta ar kita to ar ano nedaro, o realiai daro, tai žado netekau  blink.gif

na ir aš girdejau, kad klaipedoj apsiima gydyti ir tokius ligonius kur kiti namo siuncia jau, bet nežinau del rezultatu

o ką konkrečiai meluoja? Gal i az parašyk jei ne čia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 16 sausio 2017 - 13:36
Kaip aš suprantu, kad spindulius skiria kai yra vienoj vietoj susikaupe, bet kai issibarste po visa kuna ka tu ten pasaudysi-tada skiria chemija. Bu aisku dar priklauso koks v. Mano drauges vyrui ispjove prostata, tada issiunte i sanatorija, tada skyre spindulius, tada sako ups, reikejo chemija nes paplites pasirodo buvo, tada skyre chemija, tada vel spindulius, be to prarado sansa dalyvauti biologinio vaisto eksperimente, nes nebuvo taikyta chemija. Nu vnz cia viskas vyko Kauno onkol.
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 01 16, 14:36)
na ir aš girdejau, kad klaipedoj apsiima gydyti ir tokius ligonius kur kiti namo siuncia jau, bet nežinau del rezultatu

o ką konkrečiai meluoja? Gal i az parašyk jei ne čia  unsure.gif

Fliokse, cia eina kalba apie genetinius. Kaunas zmoguciui pasake tokia schema, kad daroma visa tai apie kelis metus ir tada siuncia i uzsieni istyrimui. Kai tuo tarpu Santariskes visa tai daro patys ir tyrimas buvo atliktas labai greit.
Kauno medikai patikino, kad tai Lt nera daroma 100 proc. Ar galima taip elgtis ??
Buvau soke. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(gituks @ 2017 01 16, 15:26)
Kaip aš suprantu, kad spindulius skiria kai yra vienoj vietoj susikaupe, bet kai issibarste po visa kuna ka tu ten pasaudysi-tada skiria chemija. Bu aisku dar priklauso koks v. Mano drauges vyrui ispjove prostata, tada issiunte i sanatorija, tada skyre spindulius, tada sako ups, reikejo chemija nes paplites pasirodo buvo, tada skyre chemija, tada vel spindulius, be to prarado sansa dalyvauti biologinio vaisto eksperimente, nes nebuvo taikyta chemija. Nu vnz cia viskas vyko Kauno onkol.

su eksperimentais irgi daug klaustuku.

Teciui siandien sirdies permusimai. Tyrimus darys ryt.
Mama sutiko ligoninej tokia moteri. Jauna. Apie 45 metus gal. Tai jai plaucius pjausto jau 5-ta karta blink.gif Ir vis dar ir dar..... blink.gif Kai tokio amziaus, tai ok, jauciasi kaip ir neblogai. Bet man tai jau panasu i zaidima su zmogumi. Aisku, cia tik trumpas pokalbis buvo ligonineje, kol tetis buvo pas gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 16, 15:31)
Fliokse, cia eina kalba apie genetinius. Kaunas zmoguciui pasake tokia schema, kad daroma visa tai apie kelis metus ir tada siuncia i uzsieni istyrimui. Kai tuo tarpu Santariskes visa tai daro patys ir tyrimas buvo atliktas labai greit.
Kauno medikai patikino, kad tai Lt nera daroma 100 proc. Ar galima taip elgtis ??
Buvau soke.  blink.gif

Genetiniai tyrimai tikrai daromi nemokamai-reikia seimos gydytojo siuntimo+diagnozes israso.
As pasidariau, mano vienas dukriukas jau pasidare ir jau yra atsakymai per gera menesi, kviecia ateiti aptarti-tai jauciu bus teigiamas, nes jei buna neigiamas is kar pasako. Nu nors zinos kad reikia save priziureti ir nuolat tikrintis ir laiku viska velniop ispjauti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 01 16, 10:44)
Ar kuri geret ar jūsų artimieji ugniažoles ar maudos sultis ar užpilus?
Ar gydantis ar po lanketes pas ekstrasensus ir visokius kitokius energetikus?

Mano mama gėrė ugniažolės raugą ir laikas nuo laiko gers,maudos dar negėrė,ji nuodinga,su ja reik atsargiau,bet jei man pačiai būtų vėžys aš tikrai ją gerčiau,nes efektyvus vaistas nuo vėžio ir kitokių auglių.Ekstrasensais mano mama netiki,bet žinau Vilniuj vieną jeigu kam reikia turiu kontaktus,bet ir pinigai pas jį nemaži,skambinau
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 01 16, 14:26)

Pas mane daugybines metastazes kauluose ir plauciuose. Tai gavau 6 ciklus chemijos (susidedancios is 2 atskiru lasinimu). Spindulius gavau tik kaip nuskausminancia priemone ir nedaug, bet padejo. Ir dabar gydytoja sake, kad ei kur labai skaudes, bs galima pasvytinti, kad nuraminti skausma.
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 01 16, 15:35)
Genetiniai tyrimai tikrai daromi nemokamai-reikia seimos gydytojo siuntimo+diagnozes israso.
As pasidariau, mano vienas dukriukas jau pasidare ir jau yra atsakymai per gera menesi, kviecia ateiti aptarti-tai jauciu bus teigiamas, nes jei buna neigiamas is kar pasako. Nu nors zinos kad reikia save priziureti ir nuolat tikrintis ir laiku viska velniop ispjauti verysad.gif

Cia tas atvejis, kai pasake, kad ju atveju daroma tik uzsienyje ir tie kraujo meginiai renkami kelis metus ir tada siunciama. Tipo Lt nedaroma.
O va gavosi taip, kad daroma.
Papildyta:
QUOTE(žydrynė @ 2017 01 16, 15:44)
Mano mama gėrė ugniažolės raugą ir laikas nuo laiko gers,maudos dar negėrė,ji nuodinga,su ja reik atsargiau,bet jei man pačiai būtų vėžys aš tikrai ją gerčiau,nes efektyvus vaistas nuo vėžio ir kitokių auglių.Ekstrasensais mano mama netiki,bet žinau Vilniuj vieną jeigu kam reikia turiu kontaktus,bet ir pinigai pas jį nemaži,skambinau

O kas visa ta patare ?? Koks nors zolininkas ?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 16, 14:55)
Cia tas atvejis, kai pasake, kad ju atveju daroma tik uzsienyje ir tie kraujo meginiai renkami kelis metus ir tada siunciama. Tipo Lt nedaroma.
O va gavosi taip, kad daroma.
Papildyta:

O kas visa ta patare ?? Koks nors zolininkas ?

Nu kas per nesamone...As zinoma labai atsiprasau uz palyginima dabar, bet mes katinu genetinius tyrimus siunciam i Vokietija, nes LT tikrai nedaro. Ir siuncia klinika is kart, niekas ten nerenka metus laiko meeginiu...kazkaip nesamoningai nuskambejo tas keliu metu rinkimas kraujo meginiu...Po keliu metu gal jau ju nebereikes daug kam. Tyrimo reikia cia ir dabar, o ne po dvieju metu.....
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2017 01 16, 14:44)

o gal galit parašyt konkrečiau kaip ta raugą daresi, kokiom dozem gerė? Iš kur ugniazole gavo?
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 16, 14:35)
man tai jau panasu i zaidima su zmogumi. Aisku, cia tik trumpas pokalbis buvo ligonineje, kol tetis buvo pas gydytoja.

iš šalies taip, bet tam žmogui dar vieno šanso suteikimas, viltis išgyventi ir gyventi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 16 sausio 2017 - 15:05
QUOTE(Flioksė @ 2017 01 16, 15:02)
o gal galit parašyt konkrečiau kaip ta raugą daresi, kokiom dozem gerė? Iš kur ugniazole gavo?

Pasidomekit preparatu "Befunginas". Ji galima vaistinese nusipirkti. Is berzo juodgrybio daromas.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 01 16, 15:05)
Pasidomekit preparatu "Befunginas". Ji galima vaistinese nusipirkti. Is berzo juodgrybio daromas.

Ačiū 4u.gif o jūs pati geriat ji?
Atsakyti