Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 12 19, 20:40)
<p>Naira, KT yra tikslesnis uz rentgena. Gal pakitimai visai nesusije su dabartine liga. Gal tai like pakitimai po kokio prasirgto bronchito. Stadija pas tave ankstyva, neturetu buti mts, islik pozityvi 😊</p><p>Kastuva, viskas bus gerai 😁</p>

Dėkui už palaikymą 4u.gif
Taip, žinau, kad KT tikslesnis. Ir tikiuosi, kad tie pakitimai nuo kažko šiaip. Nors aš turbūt niekada nesergu bronchitais ir kosuliais. Dėl to keistoka...

O kaip, tau burbule, ar tvarkosi žarnynas?

Kastuvėli, sėkmės!

Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2017 12 19, 13:16)
<p>Buvau šiandien sekimui, pasidariau kraujo tyrimą  CA-125. Nu ir ką, vėl prasideda rezultatų laukimo karuselė ir periodinės viso kūno pakratūškės  biggrin.gif Palaikykit kumščius, kad viskas būtų gerai smile.gif</p>

NVI marketi padaro per 2 valandas.
Labai labai laikau kumscius!!!! Kad viskas butu gerai!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 19 gruodžio 2017 - 18:51

Naira, vargstu su virskinimo sistema, stipriausiai man per sia vieta spinduliai trinktelejo. Rytoj eisiu pas gastroenterologe.

Liko 5 seansai, 20 atlikta, laukiu nesulaukiu pabaigos.

Atsakyti

Viskas kul, markeris 7 :) Dar liko echoskopija penktadienį ir, tikėkimės, bus ramios šventės :)

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 12 19, 21:40)
<p>Naira, vargstu su virskinimo sistema, stipriausiai man per sia vieta spinduliai trinktelejo. Rytoj eisiu pas gastroenterologe.</p><p>Liko 5 seansai, 20 atlikta, laukiu nesulaukiu pabaigos.</p>

Na jau ne daug liko, kaip nors!
As suviduriavau tik pabaigoj. Man iš kart padėdavo lopedium ar kaip ten vadinasi tie vaistai. O jų gal po 6 galima į dieną. Man vienos užteko.
Laikykis 4u.gif
Atsakyti

Man nuolatinis skrandzio skausmas, spazmai, zarnyne maudimas, plius viduriavimas, na ir nuolatinis nuovargis, bet as ir nesitikejau nieko lengvesnio, bet itariu, kad su chemija nebuciau istverusi...

Atsakyti

Broliukas ka tik grizo is tarptautinio mediku simpoziumo Las Vegase. Tai pranešu paskutines naujienas, na kiek jis girdejo, nes pranešimu begale ir kainos uz juos zveriskos. Kalbejomes telefonu, gal ir nespejau smulkiai apklausti ar ieskoti logikos kodel. Tai prie reikalo:

1 Daugybė pranešimų apie ketonine mityba, apie ne tik onkologiniu  ligu, bet ir autoimuniniu ir kt ligu gydyma ja.. Atlikti milžiniški mediciniai tyrimai ir rezultatai keto naudai. Beje vaisiai buvo vadinami darzovemis prifarsiruotomis cukraus, tas pats ir su krakmolingomis darzovemis.  Taigi, jei pries metus buvo vos keli pranesimai sia tema, tai siais metais galybe su isgijimo istorijomis. Pasakiau maybe po visu chemo. 

2. fast mimicking diet (apie ja jau rasiau) kaip ypac gerai suaktyvinanti imunine sistema.

3. Diziausia problema matoma jau ne planetos atsilime, o dirvozemyje-radikaliai pasikeites nuo trasu ir viso shit. Problema bus, kad neliks ekologisko maisto arba maisto apskritai, kuri butu galima valgyti. 

4.Vienas onkologas pirma karta skaite savo pranesima, dar niekur nepublikuota. Jis tyre lasteleje esanciu cinko ir vario santyki. Jis turetu buti 1, jei skiriasi santykis tarp vario ir cinko-lastele kinta. Jis pateike keliu metu tyrimo rezultatus. Istyres beviltiskus ligonius, jis leido cinka jiems tiesiai i vezi, i mts stubure nu visur kur ju buvo- po metu tokio gydymo nerasta v lasteliu. Tai visi buvo wow ir ten jo dar ilgai klausinejo prieiti buvo neimanoma. 

Manau Lietuvoj tai gal pasirodys po 10 metu gal. Tiesiog dalinuos info jusu apsisprendimui ;)

Atsakyti

Apie cinką jau daug metų rašoma, google išmeta daug studijų, rezultatai įvarūs. Čia apibendrinimas (ne mokslinis, žinoma): https://thetruthaboutcancer.com/zinc-deficiency-cancer/ 

Aš pati mikroelementus būtinai išsitirsiu kai tik baigsis gydymas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 20 gruodžio 2017 - 19:18

Vaziuoju I chemo :( Na ka, laukia sventes ant sofos su taziku (plastikinis dubuo :D )

Atsakyti

kazikaip ten situacija situ idiotisku laikotarpiu :)

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 12 22, 11:37)
<p>kazikaip ten situacija situ idiotisku laikotarpiu smile.gif</p><p></p>

VAkar NVI eileje prie lasinimo laukiau kazkur 3 valandas.
ir dar naujiena, jie nedirba po kaledu. Dauguma ima atostogas ir nera nei kam priimti pacientu, nei lasinti. Zodziu mano chemija nukele jau po nauju.
Atsakyti

Labai greit viskas, atvaziavau 5 min ir jau laukiu dozes foteliuke. Sakau gydytoja labai nenorejau atvaziuoti siandien, sako -supratau  is zinutes. Del to ir atsakiau apeliuodama I jusu sazine  :D​ 

Atsakyti