Na va, vadinasi viskas tvarkoj nes jau galvojau, kad liga progresuoja
Na va, vadinasi viskas tvarkoj nes jau galvojau, kad liga progresuoja
Ka pulmonologas komentuoja ? Jau turi KT atsakyma ?
Gituks, sakai, kad nesukti galvos ir susitvarkyti su metine pajamu deklaracija?
Stai, Sodros atsakymas, kai klausiau del PNPD:
NPD/PNPD dydis ligos išmokai yra taikomas tik už pilną kalendorinį mėnesį (t. y. nuo pirmos mėnesio dienos iki paskutinės mėnesio dienos). Norint, kad šis dydis būtų taikomas, apdraustasis, kuriam yra išduotas nedarbingumo pažymėjimas, turėtų pristatyti iš darbovietės NPD/PNPD dydžio taikymo kopiją.
Oi nezinau, brangioji :/ daryk ko praso Sodra gal
Nusiunciau papildoma uzklausa Sodrai ir prasyma i darba, kad atsiustu dokumento kopija.
Dar netiketai suzinojau, kad kaip daugiavaikei seimai, nepriklausomai nuo pajamu, skiria vaikui po 15.20 Eur nuo 2017 01 01 per men., tai irgi viska susipildziau uz visus metus, vis tik susidaro virs 500 Eur 🤔
Kai skiriamos ismokos, tai pats susizinok, kai reikia ka nors valstybei sumoketi-is po zemiu iskrapstys.
Buvau šiandien sekimui, pasidariau kraujo tyrimą CA-125. Nu ir ką, vėl prasideda rezultatų laukimo karuselė ir periodinės viso kūno pakratūškės Palaikykit kumščius, kad viskas būtų gerai
Laikom stipriai suspaudusios
Plaučių nuotrauka parodė nelabai ką gero. Panašu į mts. Bet KT rodo, kad greičiausia ne mts. Paliko stebėjimui.
O kiek laiko stebes? laikau kumscius , kad viskas butu gerai 🎈as ryt irgi vaziuoju patikrinimui.
Nežinau. Man ir gegužės mėn darė KT irgi matė kažkokius mažus židinukus, parašė, kad stebėti dinamikoje. Tai va vis ir stebi. Turėjau siaubo praeitą savaitę...
Ai, jau nenoriu daugiau nieko tikrintis. Šiand vėl svyruoju nuo pabuvimo onkologiniam. Lūžtu stovėdama, galima sakyt čia tikriausia mano reakcija į prisiminimus ;) nors negaliu patikėt, kad kažkokia pasąmonės galia mane galėtų taip veikti
Stiprybės jums! Tikiu, kad bus viskas gerai !
Naira, KT yra tikslesnis uz rentgena. Gal pakitimai visai nesusije su dabartine liga. Gal tai like pakitimai po kokio prasirgto bronchito. Stadija pas tave ankstyva, neturetu buti mts, islik pozityvi 😊
Kastuva, viskas bus gerai 😁