Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Laikykis Burbule  :4u: 

Mano ciulpai pradejo aktyviai veikti, tikiuos atsistatys antradieniui kraujas  :unsure: Lauzo stubura dubens kkaulus krutines lasta bbelekaip.

Nusipirkau silymarino savo vargsem kepenims. Gal kas bandet? Paskaiciau instrukcija-nekaltas papildas.

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 12 17, 13:39)
<p>Laikykis Burbule  4u.gif </p><p>Mano ciulpai pradejo aktyviai veikti, tikiuos atsistatys antradieniui kraujas  unsure.gif Lauzo stubura dubens kkaulus krutines lasta bbelekaip.</p><p>Nusipirkau silymarino savo vargsem kepenims. Gal kas bandet? Paskaiciau instrukcija-nekaltas papildas.</p><p></p>

As kai prisimenu praeita chemija, kaip lauze kaulus...norejosi sienom lipti, bet nieko, iskentem...
Silymarina as sugeriau doze, o vaistininke (pazystama), patare, kad geriau pirkciau Liv.52 Tai ir nusipirkau, dabar ji geriu. Kepenims detoksikuoti.
Atsakyti

Undzika, cia pas mane filgastrimas siauteja ;) Nuskausminamuju dar negeriau, bet visa diena migruoja, tai blauzdoj tai klube tai krutines lasta stuburas dubuo, nu ryt paziuresiu ar paaugo kazkiek mano neutrofilai, jei seimos gyd sutiks daryti kr tyrimus

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 12 17, 19:56)
<p>Undzika, cia pas mane filgastrimas siauteja ;) Nuskausminamuju dar negeriau, bet visa diena migruoja, tai blauzdoj tai klube tai krutines lasta stuburas dubuo, nu ryt paziuresiu ar paaugo kazkiek mano neutrofilai, jei seimos gyd sutiks daryti kr tyrimus</p>

O mane vis laikas nuo laiko neuropatija kojose sokdina...Kartais toks karstis ir deginimas buna, kad norisi i sniega eiti pabraidyt. Va kaip tik pasnigo, nu rimtai eisiu braidyt, gal atves kojos. Juokingiausia, kad as visa gyvenima buvau susala:) Kojos ir rankos saldavo. O dabar va kojos dega...ir aplamai kartais buna toks jausmas, kad mano kojos gyvena kazkoki atskira slapta gyvenima...ima sokinet, nors turi sau ramiai gulet ant kedutes su pagalvele padetos smile.gif
Atsakyti

Klausimas gaunancioms PNPD: ar verta pateikti Sodrai forma is darbdavio, kad taikomas PNPD, jei jau gaunu nedarbingumo "lubas"? 

Atsakyti

Kaip ir sakiau filgastrimas gerai padirbejo-visi kraujo rodikliai soktelejo iki virsutines normos ribos, iskyrus trombocitus krenta toliau  :( chemo atidejo :( ir jeigu tai kalti Ruolios benzymai nu tai pypec tada ir dar visa dezute nusipirkau, kur ja dabar kist reikes,

del PNPD tai manau Sodra viska puikiai mato, bet kokiu atveju, kai deklaruodavau  pajamas viskas issilygindavo, ta prasme, jei atskaiciuodavo per daug mokesciu, juos atgaudavau.

Atsakyti

Gituks, sakai, kad nesukti galvos ir susitvarkyti su metine pajamu deklaracija?

Stai, Sodros atsakymas, kai klausiau del PNPD:

NPD/PNPD dydis ligos išmokai yra taikomas tik už pilną kalendorinį mėnesį (t. y. nuo pirmos mėnesio dienos iki paskutinės mėnesio dienos). Norint, kad šis dydis būtų taikomas, apdraustasis, kuriam yra išduotas nedarbingumo pažymėjimas, turėtų pristatyti iš darbovietės NPD/PNPD dydžio taikymo kopiją.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo +Burbulė+: 18 gruodžio 2017 - 15:27
Sveikos, o aš su tokiu klausimu...
Dirbančios, kaip jūs atsiprašinėjat iš darbo tyrimams, kokius dokumentus darbdaviui pateikiat? Ar kokius prašymus rašot, kad išleistų? Man jau per 2 savaites trečias kartas... ir dar matyt nepabaiga. Ir kai įkliūnu į onkologinį, tai visa diena ten ir praeina...
Atsakyti

Gal darbdavys geranoriškai išleistų? Blogiausiu atveju, gali naudotis neigalumo teise, juk tu turi teise dirbti 2 dienas per sav., zinoma, niekas ir nemokes 😩, bet bent negales neisleisti.

O kas taip ilgai uztrunka NVI patikroje? Minejai, kad paskutini karta laukei 3 val. 😨

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 12 18, 21:36)
<p>Gal darbdavys geranoriškai išleistų? Blogiausiu atveju, gali naudotis neigalumo teise, juk tu turi teise dirbti 2 dienas per sav., zinoma, niekas ir nemokes 😩, bet bent negales neisleisti.</p><p>O kas taip ilgai uztrunka NVI patikroje? Minejai, kad paskutini karta laukei 3 val. 😨</p>

Gal išleis, bet jau net nemalonu taip dažnai piktnaudžiaut smile.gif
Jo... laukiau vieną kart 3 val, tada nusiuntė dar nuotrauką pasidaryt. Tai dar laiko praėjo. O aš kaip ne vilnietė, tai man dar atvažiuot ir parvažiuot reikia.
Kitą dieną siuntė pas pulmonologą, ten pralaukiau, o pulmonologas siuntė kompiuterinę tomografiją darytis. Ten vėl eilė! Ir dar prieš kompiuterinę kraują priduot reikėjo. Tik po valandos būna atsakymai. Tai vat taip ir praeina visa diena smile.gif
Ir dar nesuprantu, mane vis pykina , negera po tos įstaigos. Tai ar čia reakcija į buvusius prisiminimus (chemoterapijas) toje įstaigoje, ar čia nuo to, kad kompiuterinę darė, nes kažko leido. Kelias dienas atsigaudinėjau nuo onkologinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 12 18, 18:04)
Sveikos, o aš su tokiu klausimu...
Dirbančios, kaip jūs atsiprašinėjat iš darbo tyrimams, kokius dokumentus darbdaviui pateikiat? Ar kokius prašymus rašot, kad išleistų? Man jau per 2 savaites trečias kartas... ir dar matyt nepabaiga. Ir kai įkliūnu į onkologinį, tai visa diena ten ir praeina...

Jei atsiprasinet is darbo karta i pora menesiu - manau darbdavys isleis, bet jei per dvi savaites trecias kartas...na turi buti labai geras darbdavys. O bet taciau....Juk apie apsilankymus NVI zinai is anksto. Paprasciausiai gali formintis ta diena atostogs. Viena diena atostogu.
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 12 18, 20:46)
Gal išleis, bet jau net nemalonu taip dažnai piktnaudžiaut smile.gif
Jo... laukiau vieną kart 3 val, tada nusiuntė dar nuotrauką pasidaryt. Tai dar laiko praėjo. O aš kaip ne vilnietė, tai man dar atvažiuot ir parvažiuot reikia.
Kitą dieną siuntė pas pulmonologą, ten pralaukiau, o pulmonologas siuntė kompiuterinę tomografiją darytis. Ten vėl eilė! Ir dar prieš kompiuterinę kraują priduot reikėjo. Tik po valandos būna atsakymai. Tai vat taip ir praeina visa diena smile.gif
Ir dar nesuprantu, mane vis pykina , negera po tos įstaigos. Tai ar čia reakcija į buvusius prisiminimus (chemoterapijas) toje įstaigoje, ar čia nuo to, kad kompiuterinę darė, nes kažko leido. Kelias dienas atsigaudinėjau nuo onkologinio smile.gif

Galvojau tik man taip...Tik pamatau onko pastatus-iškart skrandis sustoja,pykina dar kelias dienas,tikrai nerviškai,užjaučiu,stiprybės.
Atsakyti