Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

benzimu  :lol:  tu kaip visada gerai šauni.

Man Tulyte sake, kad sis kokteilis numusa kr rodiklius ne is karto, o po dvieju savaiciu mazdaug, nu bet kad tiek blyn tai susinervinau. neutrofilu 0,6 trombocitu 68 leukocitu 2,1, o chemo antradieni. Trombocitai tai visada laikesi normos, nors kiti nukrisdavo dar zemiau  :cry2: 

vienintelis hemoglobinas pakilo iki 102

Atsakyti

Gituks, man spinduliai i dubeni svitinami, todel tokios bedos su zarnynu ir visa virskinimo sistema.

Atsakyti

Visa chemo isdegina zarnyna ir kerta per virskinima.

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 12 15, 15:01)
<p>Gituks, man spinduliai i dubeni svitinami, todel tokios bedos su zarnynu ir visa virskinimo sistema.</p>

Man po operacijos buvo labai ne kas su žarnynu. Nuo spindulių tai nieko baisaus. Tik paskutinę savaitę paleido vidurius, bet ne baisiai smile.gif
Atsakyti

Matai, chia privalai brinkinti, kitaip jos isbrinksta tavo zarnyne, todel ir drasko ir gali dar daugiau bedu pridaryti.. Ir bakterijas privalai naudoti. Man kiausidziu vezys 4 stadija. Gavau jau 3 chemo antros eiles-atsinaujino po 7 menesiu. Liko dar trys.

Bakterijas naudoju visa laika-jokiu problemu su virskinimu, nors mts buvo ant zarnu. Na po chemo buna dvi dienos "nepakelk galvos nuo sofos" :D

O del Wobenzym pasvarsciau, bet kaip rasiau ten fermentai, tai ir geriu-reikia padeti organizmui. Na Ruolios doze didesne po 2-3 3 kart dienoj po valgio. Kiek zinau anksciau leisdavo "po blatu" enzymus po chemo-cia senesniais laikais.

Opa, o čia rašo, kad minimum pusvalandį prieš maistą - http://enzimuterapij...duktai/wobenzym. Aš nusipirkau, nes rekomenduojamas po chirurginių intervencijų, bet antrą dieną negaliu pradėti gert, nes vis pamirštu, kol prieš nosį nestovi lėkštė (tada prisimenu) :)

Atsakyti

Pasiemiau suniuka-sena svajone,bus draugas katei,nors dabar kate slepiasi.bet stresa nuima pasakiskai-turiu tokiu dideliu problemu darbe,aciu suniukui!

Atsakyti

Suvalgiau vakare salotų, praleidau visą naktį wc, net vanduo be sustojimo kiaurai praeina, nebegaliu net iš lovos išlipti.

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 12 16, 11:28)
<p>Pasiemiau suniuka-sena svajone,bus draugas katei,nors dabar kate slepiasi.bet stresa nuima pasakiskai-turiu tokiu dideliu problemu darbe,aciu suniukui!</p>

O Babyte, sveikinu! Gyvuliukas i namus, laime i namus:) Koki katina turi? Ir koki suniuka paemei?
Del problemu darbe. Tai tik darbas! Viskas praeina, praeis ir tai. Arba mest velniop ir ziuret sveikatos! As labai rimtai. Kai dirbau turejau puse metu nepertraukiama stresa, nervus, asaras ir ka...liga atsinaujino...Gal nu to, gal ne nuo to...KAs dabar pasakys...Bet kad nervai ir stresas nepadeda mums, ta juk zinom.

QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 12 16, 11:41)
<p>Suvalgiau vakare salotų, praleidau visą naktį wc, net vanduo be sustojimo kiaurai praeina, nebegaliu net iš lovos išlipti.</p>

Ojej...Burbule, gal reiketu lasines, atstatyt skyscius...Nes nu dehidratusoi visiskai....O vaistus geri? Man rekomendavo Lopedium, po kiekvieno suvaisciojimo i wc.
Atsakyti

Paryčiais Imodium išgėriau. Ryte gerųjų bakterijų, vėsios arbatos, dabar šiek tiek termo apdorotos ekologiškos obuolių tyrelės.

Atsakyti

O Babyte, sveikinu! Gyvuliukas i namus, laime i namus:) Koki katina turi? Ir koki suniuka paemei?
Del problemu darbe. Tai tik darbas! Viskas praeina, praeis ir tai. Arba mest velniop ir ziuret sveikatos! As labai rimtai. Kai dirbau turejau puse metu nepertraukiama stresa, nervus, asaras ir ka...liga atsinaujino...Gal nu to, gal ne nuo to...KAs dabar pasakys...Bet kad nervai ir stresas nepadeda mums, ta juk zinom.

Ojej...Burbule, gal reiketu lasines, atstatyt skyscius...Nes nu dehidratusoi visiskai....O vaistus geri? Man rekomendavo Lopedium, po kiekvieno suvaisciojimo i wc.

suniukas misrunas,kate kilminga-rusu melsvoji-jai 15 m-ziauriai bjauri,svetima zmogu gali apsnypst ir apkandziot,o suniukas ja laizo,bet ji snypscia :)

Atsakyti

Pas mus irgi mėlynas katinas, tik negrynaveislis, tai labai gero būdo, pats getiausias ir visų turėtų. Esame turėję ir grynaveislę mėlyną, tai kovinė buvo.

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 12 16, 12:38)
<p>Paryčiais Imodium išgėriau. Ryte gerųjų bakterijų, vėsios arbatos, dabar šiek tiek termo apdorotos ekologiškos obuolių tyrelės.</p>

INstrukcijoje raso, kad reikia gerti po kiekvieno apsilankymo WC, tad jei vis dar nesustojo, gerkit, nes labai prarandat daug skysciu, mikroelementu. Gal kokios vistienos su ryziais....
Pas mane tai nuo chemijos (ankstesnes) buvo tvirsktinis process verysad.gif Bet iki tiek, kad zarna buvo plysus...dabar jau senos lapu arbata, mano geriausia drauge.
Atsakyti