Ex, manau, kad baigus kursa, galima. Gydymo metu, bent jau man, nuo trintu vaisiu kokteilio (bananas, saldytos silauoges, namines obuoliu sultys ir chia) vos zarnos nesprogo.
Ojei. O tai gal per didelį kiekį gėrėt ar kas, kad toks jausmas buvo. Gal kažkuri sudėtinė dalis pučia vidurius, obuolių sultys pvz, jei jų yra didesnė dalis. Čia tik spėlioju.
Apie bananus man sakė, kad jie cukraus daug turi, tai onkologiniams ligoniams netinka, bent jau pradžioje. Gal klystu, nepykit, dar labai mažai turiu patirties su tokia liga, praktiškai neturiu visai. Po truputį gvildenu senąsias temas, tik labai daug skaitymo.
Prašau priimti naujokę, kiek kuri galit pasidalinti savo patirtim ir žiniomis
Didelis ačiū gitukui ;)
As siandien buvau pas onkomamologe V. Petraitiene profilaktiskai pasitikrinti: tiek po apciuopos, tiek po echo viskas gerai 😊, nereikes bent del "papuku" nerimauti.
Ar esate girdejusios apie gyd. Bruza, kuris suplanuoja papildu plana onko ligoniams? Labai jau rekomendavo, tai as taip truputi skeptiskai ziuriu.
Del Wobenzym man radiologe sake, kad gali atsirasti nemalonus pojuciai pilve, man stiprus viduriavimas, pykinimas, jausmas, kaip apsinuodijus, siule angliuka ir Imodium pagal poreiki. Bakterijas irgi kas vakara geriu (vienkartine paros doze).
O tai vartoji Wobezym?
O Burbule chia isbrinkindavot per nakti? Man kol kas nieko, na chia nededu, bet vietoj pietu liuks tas kokteiliukas, labai sotu ir energijos pilna bunu aisku ne TA savaite. Po trecios chemo tai jau tyliai paverkiau, kad dar tiek pat liko, bet dabar tai zgrabni ir energinga-ryt einu krauja patikrinti ar nenukrito rodikliai.
Gituks, Wobenzym nenaudoju, radioterapeute rekomendavo susilaikyti, chia naudojau nebrinkintas, beriu tiesiai i blenderi.
Realiai dabar nieko negaliu valgyti. Pavalgau, pradeda skaudeti skrandi, tada zarnyna, o paskui jau viduriavimas, kiaurai dabar viskas praeina, ir nuolatinis skaudulys nuo skrandzio iki uodegos.
Ex, jei ne paslaptis, kokia tavo diagnoze ir gydymo etapas?
Matai, chia privalai brinkinti, kitaip jos isbrinksta tavo zarnyne, todel ir drasko ir gali dar daugiau bedu pridaryti.. Ir bakterijas privalai naudoti. Man kiausidziu vezys 4 stadija. Gavau jau 3 chemo antros eiles-atsinaujino po 7 menesiu. Liko dar trys.
Bakterijas naudoju visa laika-jokiu problemu su virskinimu, nors mts buvo ant zarnu. Na po chemo buna dvi dienos "nepakelk galvos nuo sofos"
O del Wobenzym pasvarsciau, bet kaip rasiau ten fermentai, tai ir geriu-reikia padeti organizmui. Na Ruolios doze didesne po 2-3 3 kart dienoj po valgio. Kiek zinau anksciau leisdavo "po blatu" enzymus po chemo-cia senesniais laikais.
Kiek neutrofilu?
Neutrofilai nukrite ziauriai kaip ir trombocitai. Dėl trombocitu tai jauciu cia pasidarbavo Wobenzym. Atleisk, Ruolia, eksperimentas nepavyko Tulyte liepe tris i pilva-ziauriai gerai kai su savo onkologe gali pasikonsultuoti per mesenger'i
Trombocitai nuo cheminio kokteilio.mano ir buvo kritiski,nors jokiu benzimu negeriau
Neutrofilai nukrite ziauriai kaip ir trombocitai. Dėl trombocitu tai jauciu cia pasidarbavo Wobenzym. Atleisk, Ruolia, eksperimentas nepavyko Tulyte liepe tris i pilva-ziauriai gerai kai su savo onkologe gali pasikonsultuoti per mesenger'i
Trombocitai nuo cheminio kokteilio.mano ir buvo kritiski,nors jokiu benzimu negeriau