Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

O jūs nepamąstot, kad gal gydytojui yra problema kai jis yra kasdien medžiojamas prie savo kabineto nekontaktinėmis valandomis, kai galėtų dirbti kažką, už ką jam moka?  :huh2: Man tai kažkaip nepagarbiai atrodo tas gydytojo gaudymas ir klausinėjimas iš anksto nesutarus konsultacijos.

Atsakyti

Tik ne sitam gydytojui.....mane reanimacijoj savaitgali lanke....o kontaktiniu valandu nera. :)

Atsakyti

Sveikos, ar esate vartojusios enzimus chemo arba radioterapijos metu? Ar bandete Wobe-Mugos E, tuos brangiuosius, kurie rekomenduojami onko ligoniams?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo +Burbulė+: 12 gruodžio 2017 - 15:35

pasitikrinau krauja-beveik viskas normoj ar arti,cia po 6 chemiju,pries savaite susivariau pora ampuliu atstatomuju ir reguliariai geriu tradicines sultis.Apie tuos enzimus man dar per pirma liga gydytoja sake gerk jei neturi kur pinigu det...

Atsakyti

Tai marketingas, ane?

Atsakyti

Aš tai nusipirkau wobenzym, paskui pradejau skaityti straipsnius 10 metu senumo, kur, raso, kad onko ligoniai apgaudinejami. Bet kokiu atveju tai fermentai, tai geriu, nes mano "černobyliui" reikia atstatyti virškinimą. Kaip supratot, buvau pirmadieni ir pas Ruolia.

Atsakyti

Labas,

aš gėriau enzimus. Tai chemiją lengviau pernešiau kai pradėjau juos gert..nežinau ar čia tik sutapimas ar tikrai padėjo.. aišku po kiekvienos chemo dar lašelinės statydavaus, kad praplautų organizmą.

:4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 12 13, 08:09)
<p>Aš tai nusipirkau wobenzym, paskui pradejau skaityti straipsnius 10 metu senumo, kur, raso, kad onko ligoniai apgaudinejami. Bet kokiu atveju tai fermentai, tai geriu, nes mano "černobyliui" reikia atstatyti virškinimą. Kaip supratot, buvau pirmadieni ir pas Ruolia.</p>

Pasakok ka Ruolia pasake, ka pasiule naudoti. Smasu gi.

QUOTE(editana @ 2017 12 13, 08:39)
<p>Labas,
</p><p>aš gėriau enzimus. Tai chemiją lengviau pernešiau kai pradėjau juos gert..nežinau ar čia tik sutapimas ar tikrai padėjo.. aišku po kiekvienos chemo dar lašelinės statydavaus, kad praplautų organizmą.</p><p> 4u.gif​ </p>

As Bromelaina geriu. Nezinau ar lengviau chemija pernesu. Gal smile.gif
Atsakyti

Sake, kad po chemiju visu rimtai imsimes-sumaisys zoliu ir dar ka nors. O dabar liepe vartoti seleno (nepirkau dar, nes labai noriu kad chemo gerai veiktu), bakterijas (ir taip naudoju), ta wobezym, paskui ta grybu mixa (nusipirkau, bet ir nenaudosiu kol nesibaigs chemo, be to kol parkeliaus is Amerikos... https://www.iherb.co...ggie-Caps/21448) Ir vaisius butinai trinti su blenderiu ar ka turiu, nes atseit reikia sutraiskyti lasteles, nu tai trinu (avokadas, bananas, apelsinas, kivi-niamm) maxim 2 stiklines. Dar gerti daug vandens po du gurksnius iki 1 litro-geriu daugiau.

Atsakyti

Ai, dar prisiminiau del Ruolios-visus tuos papildus nereikia vartoti chemo diena. Ir i kokteilius vaisius deti-kokiu reikalauja skonio receptoriai+ sliukteleti aliejaus pvz alyvuogiu.

Atsakyti

As siandien buvau pas onkomamologe V. Petraitiene profilaktiskai pasitikrinti: tiek po apciuopos, tiek po echo viskas gerai 😊, nereikes bent del "papuku" nerimauti.

Ar esate girdejusios apie gyd. Bruza, kuris suplanuoja papildu plana onko ligoniams? Labai jau rekomendavo, tai as taip truputi skeptiskai ziuriu.

Del Wobenzym man radiologe sake, kad gali atsirasti nemalonus pojuciai pilve, man stiprus viduriavimas, pykinimas, jausmas, kaip apsinuodijus, siule angliuka ir Imodium pagal poreiki. Bakterijas irgi kas vakara geriu (vienkartine paros doze).

Atsakyti
Labas.
Visoms linkiu sveikatos ir geros nuotaikos.

Kurios galit, pasakykit ar po spindulinės terapijos galima vartoti šviežias daržovių sultis, morkų, spanguolių, špinatų, salierų ir kt. Tas pats klausimas ir dėl įvairių vaisių sulčių, ar tiesiog pačių vaisių vartojimo, tokių kaip granatai, apelsinai.
4u.gif
Atsakyti