Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Antioksidantai nemaitina, o naikina laisvuosiu radikalus.

Organizmas pats iš savęs, ypač po radikalaus gydymo, sunkiai atsistatys (cheminis atsistatymas), maistas taip pat neturi savyje reikalingų medžiagų, kuriuos "padengtų" dienos normą (pvz. Selenas, vit. C).

Aš skeptiškai žiūriu į nuomonę, kad onkologiniams ligoniams nieko nebegalima-užsikaskite lapais ir budėkite, tik nieko nedarykite, kas galėtų sustiprinti kūną ar palengvinti emocinę būseną.

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 12 07, 22:55)
<p>Antioksidantai nemaitina, o naikina laisvuosiu radikalus.</p><p>Organizmas pats iš savęs, ypač po radikalaus gydymo, sunkiai atsistatys (cheminis atsistatymas), maistas taip pat neturi savyje reikalingų medžiagų, kuriuos "padengtų" dienos normą (pvz. Selenas, vit. C).</p><p>Aš skeptiškai žiūriu į nuomonę, kad onkologiniams ligoniams nieko nebegalima-užsikaskite lapais ir budėkite, tik nieko nedarykite, kas galėtų sustiprinti kūną ar palengvinti emocinę būseną.</p>

tai niekas ir nepriestarauja 4u.gif vartokit ka tik norit smile.gif
o ir kam tie lapai, kur ju dabar gausi? paprasciau jau balta paklode siaustis rolleyes.gif
sintetinis vit c irgi turi savo+ unsure.gif
Atsakyti

milaaa, sutinku, labai svarbu atsirinkti tinkamus produktus, ypač kai pasirinkimas beribis 😮

Atsakyti

Kita savaite Norfoje

photo_5_76300386.jpg

Atsakyti

siulai zvakem apsirupint is anksto?:)

Atsakyti

siulai zvakem apsirupint is anksto? :)

:lol: :lol: :lol:

Atsakyti

siulai zvakem apsirupint is anksto? :)

Senai taip skaniai nesijuokiau.

Atsakyti

uups, persiprasau - buvau du langus asiverus ir ne ten parasiau :oh:  :lol:  o as dar ir pagalvojau, kur dingo mano zinute nuolaidu skyrelyje :). nors po milos zinutes, pusiau i tema isejo :bigsmile:

jei kazkas pasijuoke skaniai - tai naturalaus vitamino c gavo :mirksiukas:, o jei ka izeidziau, tai atsiprasau. visoms sveikatos  :4u: 

Atsakyti

10 dienu po chemo. Kraujo rodikliai 2 kart didesni nei chemo diena ir tai tik nuo vienos filgastrimo dozes :sokiai: , nors nepasieke zemutines normos ribos, Tulyte sake nereikia leistis daugiau. Beje aciu Irenai is Klaipėdos, kad paprotino paprasyti onkologes, kad pakeistu filgastrimo gamintoja. Tai vietoj generinio vaisto si karta susileidau originalu. Ir vualia. Tai pradedu tiket, kad Veryga neteisus sakydamas, kad jokio skirtumo, kas gamina vaista  :hihihi: 

Tik hemoglobinas krenta graziai kas chemo -10, jau turiu tik 93  :sad: 

Susiradau stalciukuose gelezikes ir folines r. likusiuos nuo praeitu metu :showoff: 

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 12 06, 21:06)
<p>Ne nevartoju nieko. Dura kad vaziavau. Bet nesu dura kad kopustu v gydytis.</p>

Gituks, nesi dura! Esi protinga moters, kuri daro viska, kad pasveiktu! O tai yra normalu. Galima jais tiketi galima netiketi. Svarbu, kad nepakenktu.
As ir vaziavau pas viena toki gyduoli. Sako, kad Adamku gyde ir isgyde, Turi knyga su didele dedikacija jam. Kriksto mama prikalbejo vaziuot. Geriu dabar jo duota vandeni. Galit is manes pasijuokt, bet gi ir placebas veikia, jei labai tuo tiki. O mes juk tikim! Taip, kad Gituks, mes tikim, kad gal ne plnai pasveiksim, bet kad bent jau dar gerokai pagyvensim, kas vaikus, kas anukus dar paauginsim.

DAbar biskei ne i tema:) As cia siemet kazkaip anksti pradejau rostis kaledom, dovanas pirkti. Kazkaip taip sutapo, kad visiems dovanos bus geros, tikrai tiems zmones suteis dziaugsmo. Tai va uzsakiau sesei is Amerikes swarovskio verini (gerai gerai, ispardavimas buvo ir kaina nerealiai gera). TAi va atvaziavo tas verinys, ciupineju, su drauge mesedzeriu kalbu (ji ir uzsake), sakau va bus sesei prisiminimas jei ka. O drauge ir sako, mieloji, ten dar yra prie jo apyranke, ziedas ir dar ten kazas. Tad va kitoms kaledosm ir dar kitoms turesi ka uzsakinet:) Tai va turiu plana, kad visus tuos papuosalus tiesiog privalesiu jai padovanot per eile sekanciu kaledu:) Gerai mes cia sugalvojom,ane smile.gif
Atsakyti

uups, persiprasau - buvau du langus asiverus ir ne ten parasiau :oh:  :lol:  o as dar ir pagalvojau, kur dingo mano zinute nuolaidu skyrelyje :). nors po milos zinutes, pusiau i tema isejo :bigsmile:

jei kazkas pasijuoke skaniai - tai naturalaus vitamino c gavo :mirksiukas:, o jei ka izeidziau, tai atsiprasau. visoms sveikatos  :4u:

paziurek savo pranesimu istorija ir dink is cia...

Atsakyti

Gituks, nesi dura! Esi protinga moters, kuri daro viska, kad pasveiktu! O tai yra normalu. Galima jais tiketi galima netiketi. Svarbu, kad nepakenktu.
As ir vaziavau pas viena toki gyduoli. Sako, kad Adamku gyde ir isgyde, Turi knyga su didele dedikacija jam. Kriksto mama prikalbejo vaziuot. Geriu dabar jo duota vandeni. Galit is manes pasijuokt, bet gi ir placebas veikia, jei labai tuo tiki. O mes juk tikim! Taip, kad Gituks, mes tikim, kad gal ne plnai pasveiksim, bet kad bent jau dar gerokai pagyvensim, kas vaikus, kas anukus dar paauginsim.

Esme tame, kad tos bioenergetikes kalba mane bloškė kelis šviemečius atgal į depresuchą. Bet jau kapstausi pamažu ir vėl kuriu planus alternatyvios medicinos :D Tu teisi. Gydo tikėjimas.

Atsakyti