Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Šiandien atsikėliau 13 val., nusiprausiau, pavalgiau ir nebeturiu nei vienos jėgos toliau funkcionuoti :(

Dar laukia Švytėjimo seansas NVI ir vakarienė su bendradarbiais mieste, oi, nežinau...

Svabiausiai surasti jėgų, prisiversti apsirengti ir pajudėti iš namų, o paskiau jau lengviau  :mirksiukas: 

Atsakyti
Skaniai pasijuokiau beskaitydama smile.gif žinau, kad nepaguos, bet ir kiti panašiai jaučiasi, net be gydymo, važiavau į darbą, kad išsijudint, na turiu tokią galimybę iš namų darbuotis, jei tik noras yra, nes šiuo metu apart miego nieko nenoriu ir. O geriat kuri Jonažolės preparatus, kad ta nuotaika geresnė būtų, aš per gydymą gėriau ir dabar karts nuo karto šitu metų laiku, kai tamsu sugeriu smile.gif

Visoms sveikatytės ir kuo geriausių rezultatų, kaip ten būna, kartais ir vanduo iš krano padeda, jei tuo tiki, čia į energetikės temą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 06 gruodžio 2017 - 15:55
QUOTE(gituks @ 2017 12 05, 23:05)
<p>Siandien kaip dura vaziavau pas viena zymia bioenergetike. Mane nuskanino ji, pasake kur aktyvus karstis, dave sarasa ka gerti ka tepti ir gera morala, kuris skambejo mazdaug taip: "ko jus visi taip prisirise prie sio gyvenimo issivaduok nuo baimes, neisvegsi, kas yra nulemta".
Jei kam idomu sarasas: Befunginas (cia skrandziui), esensialis ar kas nors panasaus kepenims, kiaulpieniu saknys (zarnynui), pilvaplevei kopustu lapai pilvui (nuplikyti nusausinti ir dar siltus deti ir apvynioti) kitom dienom traumeel (ar kazkas panasaus) tepalas, Lymphamyosof, bei tureciau galva tvarkyti-susitaikyti ir nurimti, bei sirdi priziureti. 
[right][snapback]71915961[/snapback][/right]

QUOTE(gituks @ 2017 12 06, 00:17)
<p>Suprantu, situacija tragikomiska. Ji iskart pasake, kad vezio negydo, bet as isiprasiau, na zinot STEBUKLAI. Jei skaitet, tai operacijos (dar viena tragedija  cry.gif ) metu rado daugybinius susiliejancius zidinius ant pilvapleves ir ten kur ji liecia zarnyne, tam gastro mazge ir dar daugelyje dalykeliu, tame tarpe ir limfmazgiai. Tai tie vaistai kaip ir i tema.
[right][snapback]71916082[/snapback][/right]

nesuprantu, kaip galima sitaip tyciotis is sergancio zmogaus blink.gif unsure.gif
standartinis rinkinys, kuri kiekvienam gali pasiulyti, bet nei naudos, nei dideles zalos, isskyrus pinigine, nebus 4u.gif traumeel tai isvis nonsensas ir dar didesnis pasityciojimas blink.gif jis gi nuo sumusimu, melyniu biggrin.gif
jus savo tokia veikla kad tik nepaskatintumet savo daugybiniu zidiniu pletimosi unsure.gif
Atsakyti

Ne nevartoju nieko. Dura kad vaziavau. Bet nesu dura kad kopustu v gydytis.

Atsakyti

Vakarienė su bendradarbiais praėjo puikiai, prisijuokėm, kad net pilvą skauda 🤣

Deganti, kokiu pavidalu naudoji jonažoles?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo +Burbulė+: 06 gruodžio 2017 - 21:46
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 12 06, 22:36)
<p>Vakarienė su bendradarbiais praėjo puikiai, prisijuokėm, kad net pilvą skauda 🤣</p>
<p>Deganti, kokiu pavidalu naudoji jonažoles?</p>

Buvo tokie rusiški Krepkyje nervy, ten sudėtis jonažolės, magnis ir t.t., dabar vaistinėse yra vienos jonažolės Laif 600 tabletėm, dar ir kitų gamintojų yra pvz.: https://www.farmapli...g-n60-10566.htm, bet su ja atsargiai, imetu straipsnį ta tema https://www.delfi.lt...i.d?id=68610118
Atsakyti

Prie spinduliavimo nerekomenduojamos jonažolės. Atidėsiu.

Atsakyti

jus savo tokia veikla kad tik nepaskatintumet savo daugybiniu zidiniu pletimosi unsure.gif

milaaaa, kaip rekomenduotumėte atstatyti organizmą po gydymo? Baiginėju, ir svarstau ko kiek vartoti, pasirinkimas milžiniškas, turiu ilgąjį papildų sąrašą, dabar renku nuomones. Ačiū labai iš anksto.

Atsakyti

Siandien buvau pas radiologe, perziurejome mano kraujo tyrimus, kuriuos dare po kokiu 4 svitinimo seansu. Leukocitai apie 3.3, kas yra zemiau normos. Turint omeny, kad jau praejau 12 seansu, situacija gali buti pasikeitusi i blogaja puse, o kitas tyrimas tik pries sventes. Ar man nerimauti? Ar yra kokie budai pasikelti leukocitu lygi?

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 12 07, 20:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="milaaaa" data-cid="71917341" data-time="1512570753"><div><p>jus savo tokia veikla kad tik nepaskatintumet savo daugybiniu zidiniu pletimosi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>milaaaa, kaip rekomenduotumėte atstatyti organizmą po gydymo? Baiginėju, ir svarstau ko kiek vartoti, pasirinkimas milžiniškas, turiu ilgąjį papildų sąrašą, dabar renku nuomones. Ačiū labai iš anksto.</p>

Brazil, deja, bet sitame reikale niekuo negaliu padeti, visai ne mano sritis 4u.gif nesidomiu tais reikalais, o cia visgi reikia specifiniu ziniu smile.gif
as kazkaip visgi tikiu teiginiu, kad serdami save visokiais geriais, seriame ir ji unsure.gif buciau atsargi su visokiais antioksidantais unsure.gif
Atsakyti

Brazil, deja, bet sitame reikale niekuo negaliu padeti, visai ne mano sritis 4u.gifnesidomiu tais reikalais, o cia visgi reikia specifiniu ziniu smile.gif
as kazkaip visgi tikiu teiginiu, kad serdami save visokiais geriais, seriame ir ji unsure.gifbuciau atsargi su visokiais antioksidantais unsure.gif

dėkui, kažkaip iš atsiliepimų susidarė nuomonė kad jūs gal medikė, labai išmanot vaistus, papildus ir fiziologiją. gal ką supainiojau, bet čia jums komplimentas :)

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 12 07, 21:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="milaaaa" data-cid="71919121" data-time="1512667205"><div><p>Brazil, deja, bet sitame reikale niekuo negaliu padeti, visai ne mano sritis vartotojo įkelta nuotraukanesidomiu tais reikalais, o cia visgi reikia specifiniu ziniu vartotojo įkelta nuotrauka
as kazkaip visgi tikiu teiginiu, kad serdami save visokiais geriais, seriame ir ji vartotojo įkelta nuotraukabuciau atsargi su visokiais antioksidantais vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>dėkui, kažkaip iš atsiliepimų susidarė nuomonė kad jūs gal medikė, labai išmanot vaistus, papildus ir fiziologiją. gal ką supainiojau, bet čia jums komplimentas smile.gif</p>

gal biggrin.gif mirksiukas.gif
negali zinoti visu sriciu, pakanka, kad zinai savaja biggrin.gif tiesiog mineta li skaiciau...
Atsakyti