QUOTE(Sunflowers @ 2017 01 16, 11:59)
<p>Su mano mama stebuklai vyksta. Kai leido chemija markeris augo, kai jau nebeleidzia chemijos, tai markeris nukrito net 200
</p>
<p> </p>
<p>Fliokse o kaip tavo vyras?</p>
laukiam penktadienio, darys KT , o dabar šiaips sau, matau kad sunku jam labai psichologiškai kuo toliau, tuo uždaresnis daros
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 16, 11:23)
Klinikose.
Šiandien dar tik tyrimams pasiguldė. Manau, kad šiandien-ryt tyrimai ir tada jau sakys kas toliau.
Onko siūlė spindulius. Daktaras, kuris operuot turėtųk, sako, kad spinduliai neveiksmingi. Dar žadėjo KT diskelį peržiūrėt.
Tėtis nebenori jokių operacijų.
Merginos, esu tokia pasimetusi. Patart aš nieko negaliu. Juk gali būt komplikacijos.
Ar aplamai operacija tikslinga ?? Kodėl vieniems spinduliai, kitiems chemija...Jei tai mts, tai daugiausia būna chemija, o čia....
Tokia sumaištis. Dirbt negaliu. Viskas iš rankų krenta. Kalbu su žmonėmis ir negirdžiu jų, o ką darau...pati nežinau ką...
o kuriam skyriuj?
ką mes galim Faustina patarti, jei gydytojai skirtingai kalba, va čia tas ir yra sunkiausia artimiems ir pačiam ligoniui, kad neaišku ka daryt ...ir tėtį atjaučiu, kai jam buvo tokie pooperaciniai laikotarpiai
prie mts gali skirti ir chemija ir spindulius arba tik vienus iš ju, mano vyrui neskyre spinduliavimo nes mts daug ir jos smulkios
va mano vyrui irgi lyg onkolgas pritartų tai hipec procedurai, chirurgas "galvą guldo" kad jam ji nebus veiksminga