Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Flioksė @ 2017 01 16, 11:44)
Sveikos  4u.gif

Faustina, remedy  stiprybes  4u.gif

Ar kuri geret ar jūsų artimieji ugniažoles ar maudos sultis ar užpilus?

Ar gydantis ar po lanketes pas ekstrasensus ir visokius kitokius energetikus?

Aš tik prieš Kalėdas buvau pasikvietusi kunigą ligonio patepimui, tuo pačiu ir namus pašventino. Gal čia ir sutapimas, bet per mėnesį markeris nuo 100 nukrito iki 8. Be to kunigas pasakė, kad už mane buvo užpirktos net 8 mišios. Net nežinau kokie žmonės tai darė. Kai jis išėjo, tai žliumbiau žliumbiau iš dėkingumo.
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 01 16, 11:12)
Aš tik prieš Kalėdas buvau pasikvietusi kunigą ligonio patepimui, tuo pačiu ir namus pašventino. Gal čia ir sutapimas, bet per mėnesį markeris nuo 100 nukrito iki 8. Be to kunigas pasakė, kad už mane buvo užpirktos net 8 mišios. Net nežinau kokie žmonės tai darė. Kai jis išėjo, tai žliumbiau žliumbiau iš dėkingumo.

Gituks, o tave pačia ar kunigas patepė tuo patepimu? Ar kitą žmogu? Mišias ir mes esam 2 k užpirkę

Faustina ar jau operuoja tėtį? o kurioj ligoninej dar primink
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 16 sausio 2017 - 11:15
QUOTE(Flioksė @ 2017 01 16, 12:14)
Gituks, o tave pačia ar kunigas patepė tuo patepimu? Ar  kitą žmogu? Mišias ir mes esam 2 k užpirkę

Mane mane , nes pati ir pasikviečiau, nors šeima buvo tokiam lengvam šoke, bet nedrįso man paprieštarauti.
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 01 16, 12:14)

Klinikose.
Šiandien dar tik tyrimams pasiguldė. Manau, kad šiandien-ryt tyrimai ir tada jau sakys kas toliau.
Onko siūlė spindulius. Daktaras, kuris operuot turėtųk, sako, kad spinduliai neveiksmingi. Dar žadėjo KT diskelį peržiūrėt.
Tėtis nebenori jokių operacijų.
Merginos, esu tokia pasimetusi. Patart aš nieko negaliu. Juk gali būt komplikacijos.
Ar aplamai operacija tikslinga ?? Kodėl vieniems spinduliai, kitiems chemija...Jei tai mts, tai daugiausia būna chemija, o čia....
Tokia sumaištis. Dirbt negaliu. Viskas iš rankų krenta. Kalbu su žmonėmis ir negirdžiu jų, o ką darau...pati nežinau ką...
Atsakyti
geras dalykas, bet kai žmogus neužsimena pati bijau siulyt, beje kai mišias užpirkinejau, tai kunigas sake, kad toks patepimas labai sustiprina žmogų ir jo sielą ir žmones ji klaidingai vadina paskutiniu, kad ji galima priimti prieš kiekviena rimtesne operacija ar kokia liga susirgus
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 01 16, 12:23)
geras dalykas, bet kai žmogus neužsimena pati bijau siulyt, beje kai mišias užpirkinejau, tai kunigas sake, kad toks patepimas labai sustiprina žmogų ir jo sielą ir žmones ji klaidingai vadina paskutiniu, kad ji galima priimti prieš kiekviena rimtesne operacija ar kokia liga susirgus

Tikiu tuo, nors man pačiai ir sunku buvo perlipti per tą nuostatą. Tiesiog, gal mama turi gerą draugę, kuri išdrįstų pasiūlyti.
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 01 16, 11:31)
Tikiu tuo, nors man pačiai ir sunku buvo perlipti per tą nuostatą. Tiesiog, gal mama turi gerą draugę, kuri išdrįstų pasiūlyti.

mano vyrui čia , nes jis serga

aš nelabai tikiu tais visais energetiniais pastiprinimais ir lauku valymais, bet gal jam padetu kažkiek, nes jis labiau už mane pasitiki tokiais žiniuoniais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 16 sausio 2017 - 11:44

Su mano mama stebuklai vyksta. Kai leido chemija markeris augo, kai jau nebeleidzia chemijos, tai markeris nukrito net 200  :bigsmile:

Fliokse o kaip tavo vyras?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 16 sausio 2017 - 12:00
QUOTE(Flioksė @ 2017 01 16, 12:40)
mano vyrui čia , nes jis serga

aš nelabai tikiu tais visais energetiniais pastiprinimais ir lauku valymais, bet gal jam padetu kažkiek, nes jis labiau už mane pasitiki tokiais žiniuoniais

ai rimtai, buvau pamiršusi, atsiprašau unsure.gif
Tada sunkiau patarti. Su vyrais sudėtinga... Aš ekstrasensų gydomąja galia nelabai tikiu. Jie nebent gali parodyti, kur užkastas lobis biggrin.gif Bet jei vyras tiki, darykite. Tikėjimas daro didelius stebuklus.

Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2017 01 16, 12:59)
<p>Su mano mama stebuklai vyksta. Kai leido chemija markeris augo, kai jau nebeleidzia chemijos, tai markeris nukrito net 200  bigsmile.gif</p>
<p> </p>
<p>Fliokse o kaip tavo vyras?</p>

clap.gif
Papildyta:
O kiek Sunflower laiko tavo mamos markeris laikėsi normos ribose tarp gydymų?
Atsakyti

ai rimtai, buvau pamiršusi, atsiprašau unsure.gif Tada sunkiau patarti. Su vyrais sudėtinga... Aš ekstrasensų gydomąja galia nelabai tikiu. Jie nebent gali parodyti, kur užkastas lobis biggrin.gif Bet jei vyras tiki, darykite. Tikėjimas daro didelius stebuklus. [b]Papildyta:[/b] clap.gif [b]Papildyta:[/b] O kiek Sunflower laiko tavo mamos markeris laikėsi normos ribose tarp gydymų?

Pirma kart metus laiko, bet tai buvo labai senai. Paskui tik kilo ir istisai chemija leido. 

Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 16, 11:23)
Klinikose.
Šiandien dar tik tyrimams pasiguldė. Manau, kad šiandien-ryt tyrimai ir tada jau sakys kas toliau.
Onko siūlė spindulius. Daktaras, kuris operuot turėtųk, sako, kad spinduliai neveiksmingi. Dar žadėjo KT diskelį peržiūrėt.
Merginos, esu tokia pasimetusi. Patart aš nieko negaliu. Juk gali būt komplikacijos.
Ar aplamai operacija tikslinga ?? Kodėl vieniems spinduliai, kitiems chemija...Jei tai mts, tai daugiausia būna chemija, o čia....
Tokia sumaištis. Dirbt negaliu. Viskas iš rankų krenta. Kalbu su žmonėmis ir negirdžiu jų, o ką darau...pati nežinau ką...

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 16 sausio 2017 - 12:38
QUOTE(Sunflowers @ 2017 01 16, 11:59)
<p>Su mano mama stebuklai vyksta. Kai leido chemija markeris augo, kai jau nebeleidzia chemijos, tai markeris nukrito net 200  bigsmile.gif</p>
<p> </p>
<p>Fliokse o kaip tavo vyras?</p>

laukiam penktadienio, darys KT , o dabar šiaips sau, matau kad sunku jam labai psichologiškai kuo toliau, tuo uždaresnis daros
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 16, 11:23)
Klinikose.

o kuriam skyriuj?

ką mes galim Faustina patarti, jei gydytojai skirtingai kalba, va čia tas ir yra sunkiausia artimiems ir pačiam ligoniui, kad neaišku ka daryt ...ir tėtį atjaučiu, kai jam buvo tokie pooperaciniai laikotarpiai unsure.gif

prie mts gali skirti ir chemija ir spindulius arba tik vienus iš ju, mano vyrui neskyre spinduliavimo nes mts daug ir jos smulkios

va mano vyrui irgi lyg onkolgas pritartų tai hipec procedurai, chirurgas "galvą guldo" kad jam ji nebus veiksminga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 16 sausio 2017 - 12:51