Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Naira @ 2017 11 28, 20:46)
Super  super super  4u.gif
Tada registruosiuos ir aš tikrintis smile.gif
Nors jau atėjo laikas, vis tempiu smile.gif labai jau nenoriu vėl tų nerviškų laukimų smile.gif taip norėtųsi viską pamiršt kaip blogą sapną.... ir negrįžt TEN...

Naira mieloji!!! Registruokis butinai ir net neabejok, kad viskas bus gerai!!! Pasipuosi, pastatai papus, pasidazai ryskiai lupas ir eini aukstai iskelta galva pas gydytoja, kaip pas geriausia drauge su placia sypsena. Koridorium eini pati sau grazi, sypsaisi visiems linki sveikatos!! Patikek tos raudonos llupos, bent jau mane, nerealiai teigiamai veikia:)
Atsakyti

Kaip Undzika sekasi? Skaiciau, kad ir sventei mediuma (chemo pusiaukele) kaip ir as. Su kruties veziu kazkaip ten ilgiau jums gydymas. As tai gausiu 6 kas tris savaites ir vsio.

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 11 29, 09:48)
<p>Kaip Undzika sekasi? Skaiciau, kad ir sventei mediuma (chemo pusiaukele) kaip ir as. Su kruties veziu kazkaip ten ilgiau jums gydymas. As tai gausiu 6 kas tris savaites ir vsio.</p>

Normaliai sekasi, markeris pakrites, kuo dziaugiuosi labai smile.gif Ja mediuma atsvenciau smile.gif
Tai as irgi gausiu 6 , tik pas mane 6 ciklai, o kiekvienas ciklas susideda is 3 daliu...Tai kaip skaiciuot...ar 6 ciklai, ar 18 lasinimu....viena cikla padara per 3 savaites ( kas savaite), tada 2 savaites poilsis.
Atsakyti

Mane terorizuoja viena bobike prie Tulytes duru  :lol: visada uzlenda. Papucia akis, sako as dabar eisiu, nes as pries jjus buvau. stovi vos ne I duru rankena iisikibusi. Nesidraskau. Ziuresiu kaip bus 4 karta  :lol:​ 

Atsakyti

o jeiiiiii nemaciau tokiu ciudu,daugiausiai lenda paklaust ar atiduot kazka-taip ilinde ir prabuna pusvalandi :)

Atsakyti

Gal kuri planuojate šeštadienį į POLA organizuojamą renginį Vilniuje?

Atsakyti

Sveikos, kur visos pradingote?

Brazil, jei prisijungi, tikiu, kad operacija praėjo sėkmingai :)

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 12 03, 14:54)
<p>Sveikos, kur visos pradingote?
</p><p>Brazil, jei prisijungi, tikiu, kad operacija praėjo sėkmingai smile.gif
</p>

Brazil viska parase temoje : "Kruties onkologija" . Prisijunkit ir paskaitysit smile.gif
Atsakyti

Sveikinu, Brazil. Idomu ka del manes nuspres, net pati galvoju ar daromos operacijos kai vezio zymuo nukrenta iki normos. 11 vaziuoju I  NVI krutu echoskopijai. Bandysiu pasigauti Rudaiti. Sulaukti atsakymu I visus klausimus. Si karta buvo sunkesne chemo. 

Atsakyti

Merginos, ar galite pasidalinti patirtimi dėl laikino neįgalumo suteikimo?

Ar visoms su onkologine ligos diagnoze ir praeitu gydymu jis suteikiamas? Kokių dokumentų reikia? Kas juos surenka ir pateikia?

Ar būna tokių atvejų, kad neskiriamas?

Kokios yra naudos?

Atsakyti

Nauda finansine. Skyre metams, paziuresiu ar pavyks pratesti. Baigus gydyma onkologe aprase ligos epikrize, visa kita sutvarke seimos gydytoja. Reikejo eiti I poliklinikos gydytoju komisija, po to vaziavau I neigalumo skyrimo tarnyba,,registravaus internetu, nereikejo laukti eiliu. Popierius gavau ta pacia diena. Po to juos nunesiau I sodra ir parasiau prasyma skirti pasalpa. Tiesa, turint neigaluma biuletenis apmokamas tik uz 90 dienu per kalendorinius metus. Jis gali buti tesiamas tiek kiek reikia, bet sodra nemokes. Teks gyventi tik is neigalumo pasalpos.

Atsakyti

Dėl tų 90 dienų tai naujiena... Tai jei skirs neįgalimą jau turint 60 d. einamais kalendoriniais metais, jie jau skaičiuosis į 90 d.? Mano terapeutė, kuri visada prižiūri, kai sergu, kuri tęsė nedarbingumą po operacijos, nieko negirdėjusi apie reikalingus dokumentus laikinam neįgalumui. Sakė, kad užklaus šeimos gyd. Turiu epikrizę po operacijos, manau, kad gausiu išrašą po spindulinio gydymo, ar svarbu išrašai iš neurologo pvz. dėl neuropatijų ir pan. dalykų?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo +Burbulė+: 03 gruodžio 2017 - 17:51