Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Sveikos,tetai kiausidziu vezys. Gal kam teko susidurtu su gyd. Drulia?Ar kas operavosi pas ji?
Sveikatos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odetee: 27 lapkričio 2017 - 04:07

Skaitančioms angliškai - dar vienas naudingas blogas, moteris su IV stadija, kuriai buvo duoti du mėnesiai - detaliai aprašo ką ji daro http://whatididanddo...about-kaiulani/

Atsakyti
Osteopatija....sunku pasakyti..gal pries metus iki diagnozes del stuburo ir kitu problemu pagal pazystamu rekomendacija kreipiausi i viena vilniaus privacia klinika,kuri butent tokiais metodais gydo...lig siol baugu prisimint gydovo kumscius mano pilve...vos ne iki asaru...o po metu mazdaug,gimdos kuno v...zinoma,as nekompetetinga sprest apie priezastis,buvo ir nepaprastai didelis stresas...bet ta osteopata prisimenu daznokai. Jegu ir sveikatos jums.
Atsakyti

Gyvensim, pagal įspūdžius panašiau į manualinę terapiją. Osteopatija gydoma švelniais prisilietimais, be spaudimo, laužymo, tampymo. Ji taikoma net naujagimiams. Paklausiu osteopato trečiadienį, ar taikomos tokios praktikos, kurias paminėjai? Aš lankausi Holimed Vilniuje.

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 11 27, 19:58)
<p>Gyvensim, pagal įspūdžius panašiau į manualinę terapiją. Osteopatija gydoma švelniais prisilietimais, be spaudimo, laužymo, tampymo. Ji taikoma net naujagimiams. Paklausiu osteopato trečiadienį, ar taikomos tokios praktikos, kurias paminėjai? Aš lankausi Holimed Vilniuje.
</p>

Anaiptol tai nera manualine terapija.Lakstausko klinika,Zveryne. Apciuopiamas kontretus taskas,o kad jis yra praktiskai uz mazojo dubens kaulu,tai jau detales:-) kalbu apie savo patirti,gal jums pasiseks labiau:-)
Atsakyti

Būtinai pasiteirausiu.

Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2017 11 27, 21:09)
Anaiptol tai nera manualine terapija.Lakstausko klinika,Zveryne. Apciuopiamas kontretus taskas,o kad jis yra praktiskai uz mazojo dubens kaulu,tai jau detales:-) kalbu apie savo patirti,gal jums pasiseks labiau:-)

Lakstauskas tikrai osteopatas.
Atsakyti

Vezio zymuo po dvieju chemo 28,5 (pradejus antra sezona buvo 423). Jeee Noreciau pralekt kliykaudama koridorium, bet pirma karta irgi kklykavau (tai sakau gal negeras zenklas, nes greitai atkritau)  (gal ne kiek klykavau isorej, bet sirdyyyy tai visa gerkle) tai dabar tyliai jeeee. Lasu trecia chemo. Kraujas beveik 1 (neutrofilai) visi kiti rodikliai ir nelabai. Pakeite falgastrimo gamintoja. Nu vnz diena nebloga #stebuklas

Atsakyti

Gituks tyliai, tyliai sveikinu  :4u: 

Atsakyti

P.S. norma prie kiausidziu v 35.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Vezio zymuo po dvieju chemo 28,5 (pradejus antra sezona buvo 423). Jeee Noreciau pralekt kliykaudama koridorium, bet pirma karta irgi kklykavau (tai sakau gal negeras zenklas, nes greitai atkritau)  (gal ne kiek klykavau isorej, bet sirdyyyy tai visa gerkle) tai dabar tyliai jeeee. Lasu trecia chemo. Kraujas beveik 1 (neutrofilai) visi kiti rodikliai ir nelabai. Pakeite falgastrimo gamintoja. Nu vnz diena nebloga #stebuklas

Liuks ,reiskia vaistai macyja.pas mane ir po 2-os staigiai krito,o po pirmos vos vos.

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 11 28, 16:03)
<p>Vezio zymuo po dvieju chemo 28,5 (pradejus antra sezona buvo 423). Jeee Noreciau pralekt kliykaudama koridorium, bet pirma karta irgi kklykavau (tai sakau gal negeras zenklas, nes greitai atkritau)  (gal ne kiek klykavau isorej, bet sirdyyyy tai visa gerkle) tai dabar tyliai jeeee. Lasu trecia chemo. Kraujas beveik 1 (neutrofilai) visi kiti rodikliai ir nelabai. Pakeite falgastrimo gamintoja. Nu vnz diena nebloga #stebuklas</p>

Super super super 4u.gif
Tada registruosiuos ir aš tikrintis smile.gif
Nors jau atėjo laikas, vis tempiu smile.gif labai jau nenoriu vėl tų nerviškų laukimų smile.gif taip norėtųsi viską pamiršt kaip blogą sapną.... ir negrįžt TEN...
Atsakyti