Skaitančioms angliškai - dar vienas naudingas blogas, moteris su IV stadija, kuriai buvo duoti du mėnesiai - detaliai aprašo ką ji daro http://whatididanddo...about-kaiulani/
Gyvensim, pagal įspūdžius panašiau į manualinę terapiją. Osteopatija gydoma švelniais prisilietimais, be spaudimo, laužymo, tampymo. Ji taikoma net naujagimiams. Paklausiu osteopato trečiadienį, ar taikomos tokios praktikos, kurias paminėjai? Aš lankausi Holimed Vilniuje.
</p>
Anaiptol tai nera manualine terapija.Lakstausko klinika,Zveryne. Apciuopiamas kontretus taskas,o kad jis yra praktiskai uz mazojo dubens kaulu,tai jau detales:-) kalbu apie savo patirti,gal jums pasiseks labiau:-)
Būtinai pasiteirausiu.
Lakstauskas tikrai osteopatas.
Vezio zymuo po dvieju chemo 28,5 (pradejus antra sezona buvo 423). Jeee Noreciau pralekt kliykaudama koridorium, bet pirma karta irgi kklykavau (tai sakau gal negeras zenklas, nes greitai atkritau) (gal ne kiek klykavau isorej, bet sirdyyyy tai visa gerkle) tai dabar tyliai jeeee. Lasu trecia chemo. Kraujas beveik 1 (neutrofilai) visi kiti rodikliai ir nelabai. Pakeite falgastrimo gamintoja. Nu vnz diena nebloga #stebuklas
Gituks tyliai, tyliai sveikinu
Vezio zymuo po dvieju chemo 28,5 (pradejus antra sezona buvo 423). Jeee Noreciau pralekt kliykaudama koridorium, bet pirma karta irgi kklykavau (tai sakau gal negeras zenklas, nes greitai atkritau) (gal ne kiek klykavau isorej, bet sirdyyyy tai visa gerkle) tai dabar tyliai jeeee. Lasu trecia chemo. Kraujas beveik 1 (neutrofilai) visi kiti rodikliai ir nelabai. Pakeite falgastrimo gamintoja. Nu vnz diena nebloga #stebuklas
Liuks ,reiskia vaistai macyja.pas mane ir po 2-os staigiai krito,o po pirmos vos vos.
Super super super
Tada registruosiuos ir aš tikrintis
Nors jau atėjo laikas, vis tempiu labai jau nenoriu vėl tų nerviškų laukimų taip norėtųsi viską pamiršt kaip blogą sapną.... ir negrįžt TEN...