Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 11 20, 12:54)
<p>Nesusilaikiau. Pasikūrėme pas tėvelius vakar sode pirtį, pasikaitinau, atsipalaidavau, tarytum dalį rūpesčių nuploviau smile.gif
</p><p>Naira, jau susisiekiau su vaistine, užsakiau maišą žvakučių, taip pat patvirtino, kad turi ir šaltalankio, keliaus vyras į Kauną.
</p><p>Pastebėjimas: turguje rusiškoje vaistinėje Methyluracil pirkau už 3.5 Eur už dėžutę, vaistinėje kainuoja virš 6 Eur.
</p>

Avarbu viska daryti su protu. Pasikaitinai, atsipalaidavai - juk super!!! Atsigavo ir kunas ir siela. O tas labai mums svarbu:)
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 11 20, 14:54)
<p>Nesusilaikiau. Pasikūrėme pas tėvelius vakar sode pirtį, pasikaitinau, atsipalaidavau, tarytum dalį rūpesčių nuploviau smile.gif
</p><p>Naira, jau susisiekiau su vaistine, užsakiau maišą žvakučių, taip pat patvirtino, kad turi ir šaltalankio, keliaus vyras į Kauną.
</p><p>Pastebėjimas: turguje rusiškoje vaistinėje Methyluracil pirkau už 3.5 Eur už dėžutę, vaistinėje kainuoja virš 6 Eur.
</p>

Žinau, kad vaistinėje brangiau. Bet man iš vaistinės saugiau pirkti 😊
Atsakyti

Šiandien pradėjau išorinę spindulinę terapiją.

Atsakyti

Kiek kartų  paskyrė? 

Šiandien pradėjau išorinę spindulinę terapiją.

Atsakyti

Žinau, kad esat rašiusios kaip pakeliat kraujo rodiklius, bet net neįsivaizduoju kaip rasti. Savaite iki chemo hmglb 103, dejo zemyn nuo 120. neutrof 0,7 leukocitai 1,9 HEEELP.

zinau tokius: grikiai, kepenys (kaip tik gaminsiu pasteta), ikra, burokeliu/morku/salieru sultys, graikiski riesutai.

falgastrimo susileisiu siandien jau 6 ampule.

i lasinius negaliu paziureti (patys sūdom), nepavyks suvalgyti, vyno nenoriu.

Atsakyti

Aš rijau irgi viską iš eilės ką parašei, plius:

granatų sultys ir patys granatai (taip, saldu),

jautienos kaulų sultinys ir virtas jautienos liežuvis,

šviežių dilgėlių arbata,

žemuogės,

fohow cordiceps kursą sugėriau,

alkymer (ryklių aliejus),

linų sėmenų ir kanapių sėklų aliejus, trintos sėklos ir riešutai,

kale kopūstai apvirti (geležies turi daugiau nei jautiena).

Chemijos metu kraujo rodikliams deja tik filgrastimas padėjo, hemoglobiną gerai dilgėlių sultys ir arbata pakeldavo. Po chemijos variau visą programą kur aukščiau surašyta, per mėnesį tik atsigavau.

http://kaipdangus.bl...-operacija.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 22 lapkričio 2017 - 10:52
QUOTE(gituks @ 2017 11 22, 10:22)
<p>Žinau, kad esat rašiusios kaip pakeliat kraujo rodiklius, bet net neįsivaizduoju kaip rasti. Savaite iki chemo hmglb 103, dejo zemyn nuo 120. neutrof 0,7 leukocitai 1,9 HEEELP.</p><p>zinau tokius: grikiai, kepenys (kaip tik gaminsiu pasteta), ikra, burokeliu/morku/salieru sultys, graikiski riesutai.</p><p>falgastrimo susileisiu siandien jau 6 ampule.</p><p>i lasinius negaliu paziureti (patys sūdom), nepavyks suvalgyti, vyno nenoriu.</p>

Tikros granatu sultys ( ne parduotuvines, nors ir tos kazkiek padeda), pirkti granata ir spausti paciai. Zuvies taukai. Vaistineje yra vienas preparatas, brangus brudas. Jis mazuose buteliukuose, kainuoja apie 50 euruku. Vaistininke (pazystama) sake, kad juos perka butent per chemoterapija. Dezuteje (jei teisingai pamenu) yra 10 buteliuku.
Beje Gituks, kepenai turi buti zali, o ne pastetas....
Atsakyti

Ačiū, bandysiu gaivinti, nes norint lasint chemija reikia bent virs 1 neutrofilu.

Buvau reiki seanse, kur pasiule per fb grupe Žaneta iš Klaipėdos dovanų. Nu žinokit buvo neblogai. Kiek spalvų prisižiūrėjau užsimerkus, eina sau. Jei gyvenčiau didmiesty tikrai nueičiau į kokius kursus ar visą seansą. Gal ir pabandysiu, kas man, dabar esu laisvo oro direktorė. Dar ji parodė knygutę apie teta savigydą-jau nusipirkau ;) Bandysiu energiją susitvarkyt ;) .

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 11 22, 12:01)
<p>Ačiū, bandysiu gaivinti, nes norint lasint chemija reikia bent virs 1 neutrofilu.</p><p>Buvau reiki seanse, kur pasiule per fb grupe Žaneta iš Klaipėdos dovanų. Nu žinokit buvo neblogai. Kiek spalvų prisižiūrėjau užsimerkus, eina sau. Jei gyvenčiau didmiesty tikrai nueičiau į kokius kursus ar visą seansą. Gal ir pabandysiu, kas man, dabar esu laisvo oro direktorė. Dar ji parodė knygutę apie teta savigydą-jau nusipirkau ;) Bandysiu energiją susitvarkyt ;) .</p>

labai sudominot gal kaune kas atsiliepimu geru turi...nervu sistemai paciai butu gerai nueit...
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2017 11 22, 16:24)
labai sudominot gal kaune kas atsiliepimu geru turi...nervu sistemai paciai butu gerai nueit...

Kaip mama laikosi?
Atsakyti
Kaip suprasti teiginį kad matosi laisvo skysčio- na jo nedaug,bet anksčiau nebuvo, ar čia atsinaujina kažkas, visi mot organai pašalinti.Gal kam buvę taip po kiaušidžių v?Negi jau baigėsi "atostogos"? blink.gif
Atsakyti

Laisvo skysčio kartais randa ir pas mane, nors esu remisijoj. Nežinau nuo ko, bet nereikia pult į paniką - nebūtinai tai reiškia, kad liga atsinaujino :) 

Atsakyti