Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 11 17, 18:30)
<p>Gal žinote, kur Vilniuje yra vaistinė, prekiaujanti rusiškais vaistais? Konkrečiai ieškau žvakučių Methyluracil. Paskutines dvi dėžutes nupirkau Kalvarijų turguje esančioje rusiškų vaistų vaitinėje, daugiau nebeturi ir ilgai neturės. Labai labai reikia.
</p>

As Kaune pirkau, jei reikes nuorodos, paieškosiu. Man atrodo jie siuncia netgi. Vasara man nenorėjo siųst, kad neištirptų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 18 lapkričio 2017 - 08:01

Taip, Naira, labai reikia, parašyk, prašau.

Atsakyti

Dar klausimas: 8 savaitės po radikalios histerektomijos, vidinė siūlė pilnai sugijusi, ar galiu nuvažiuoti į Trasalį paplaukioti ir nueiti į pirtį?

Paskutinis savaitgalis prieš spindulinę terapiją, taip norisi atsipalaiduoti ir pasimėgauti paskutinėmis akimirkomis prieš gydymą?

Atsakyti

Mėgstančioms eksperimentus ir naujoves. Nauja dieta, apie kurią dabar domiuosi, tyrinėju.  Lietuviškai skambėtų "panaši į badą dieta" anglų kalba "fast mimicking diet", trumpai apie ją kiek sužinojau-taikoma gydymo tikslais prie vezio, autoimuniniu ligu, bei profilaktiskai kraujo rodikliams gerinti. jos laikomasi 5 dienos per menesi arba per 2 menesius arba 2 kartus metuose. Pirma diena 7 kalorijos 1 kuno kg, kitomis 5 kalorijos kuno kg. Internete galima rasti maisto pvz, visos dietos meniu, svarbiausia nebadauti ir pasidaryti is anksto visos savaites meniu, dar nezinau kada jos laikysiuos pirma reikia gerai issityrineti. Tas penkias dienas reikia maitintis veganiskai ir susikaiciuoti baltymus riebalus angliavandenius, jauciu bandysiu po visu chemo. Kas gerai kertat angliskai daaaug info google ;)

Tikslas-ijungti/suaktyvinti imunine sistema, panasiai kaip ir Striogos imunoterapijos, tik pigiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gituks: 18 lapkričio 2017 - 18:52
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 11 18, 17:49)
<p>Taip, Naira, labai reikia, parašyk, prašau.
</p>

Aš pirkau šioje vaistinėje, čia galima ir pasiskambinti. https://univaistine.lsmuni.lt/lt

Man viena narė padėjo surasti čia tų žvakučių, manau nepyks, kad dalinuosi smile.gif
Aš nuvažiuodavau į tą parduotuvę, ten dar siūlė ir šaltalankio žvakutes, sakė galima kaitalioti.

4u.gif
Atsakyti

Dar klausimas: 8 savaitės po radikalios histerektomijos, vidinė siūlė pilnai sugijusi, ar galiu nuvažiuoti į Trasalį paplaukioti ir nueiti į pirtį?

Paskutinis savaitgalis prieš spindulinę terapiją, taip norisi atsipalaiduoti ir pasimėgauti paskutinėmis akimirkomis prieš gydymą?

Man pirti gydytoja liepe pamirsti.skatina kraujotaka ir mts

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 11 18, 19:36)
<p>Dar klausimas: 8 savaitės po radikalios histerektomijos, vidinė siūlė pilnai sugijusi, ar galiu nuvažiuoti į Trasalį paplaukioti ir nueiti į pirtį?
</p><p>Paskutinis savaitgalis prieš spindulinę terapiją, taip norisi atsipalaiduoti ir pasimėgauti paskutinėmis akimirkomis prieš gydymą?
</p>

As tai kaip baile tai bijau maudytis... dar infekcija kokia isimes.
Daktare sake po gydymo po poros men lyg ir galima, jei gerai supratau.po chemospindulinio gydymo as klausiau.
Net ir vonioje moterims guleti nepatartina.
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 11 18, 17:36)
<p>Dar klausimas: 8 savaitės po radikalios histerektomijos, vidinė siūlė pilnai sugijusi, ar galiu nuvažiuoti į Trasalį paplaukioti ir nueiti į pirtį?
</p><p>Paskutinis savaitgalis prieš spindulinę terapiją, taip norisi atsipalaiduoti ir pasimėgauti paskutinėmis akimirkomis prieš gydymą?
</p>

Jei zaisda pilnai sugijus drasiai gali plaukioti. Del pirties, man taip pat gydytoja pasake, kad pirties negalima. Ruolia sako, kad galima viena karta isprakaituoti. As kartais po baseinu einu i pirti, kaip sakau pasisildyti:) Pabunu minuciu 15, pakvepuoju eteriniais aliejais ar kokiom uzpiltom zolelem. Ir viskas. Po to dusas ir namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 11 19, 15:25)
Jei zaisda pilnai sugijus drasiai gali plaukioti. Del pirties, man taip pat gydytoja pasake, kad pirties negalima. Ruolia sako, kad galima viena karta isprakaituoti. As kartais po baseinu einu i pirti, kaip sakau pasisildyti:) Pabunu minuciu 15, pakvepuoju eteriniais aliejais ar kokiom uzpiltom zolelem. Ir viskas. Po to dusas ir namo smile.gif

Ruolios paskaitoje buvau, tai po gydymo vieną kartą sausoje pirtyje iki išprakaituosi, tai gerai, bet kaip dažnai tai nežinau.
Atsakyti
Merginos, labai ne i tema prasymas:) Jei nesunku, pabalsuokit uz mano foto:) Bandau laimeti perlu korolius smile.gif
http://gourmet.leten.../rita-marmiene/
Aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 11 19, 21:28)
Merginos, labai ne i tema prasymas:) Jei nesunku, pabalsuokit uz mano foto:) Bandau laimeti perlu korolius smile.gif
http://gourmet.leten.../rita-marmiene/
Aciu labai smile.gif

Prabalsuota smile.gif
Atsakyti

Nesusilaikiau. Pasikūrėme pas tėvelius vakar sode pirtį, pasikaitinau, atsipalaidavau, tarytum dalį rūpesčių nuploviau :)

Naira, jau susisiekiau su vaistine, užsakiau maišą žvakučių, taip pat patvirtino, kad turi ir šaltalankio, keliaus vyras į Kauną.

Pastebėjimas: turguje rusiškoje vaistinėje Methyluracil pirkau už 3.5 Eur už dėžutę, vaistinėje kainuoja virš 6 Eur.

Atsakyti