</p>
As Kaune pirkau, jei reikes nuorodos, paieškosiu. Man atrodo jie siuncia netgi. Vasara man nenorėjo siųst, kad neištirptų.
Dar klausimas: 8 savaitės po radikalios histerektomijos, vidinė siūlė pilnai sugijusi, ar galiu nuvažiuoti į Trasalį paplaukioti ir nueiti į pirtį?
Paskutinis savaitgalis prieš spindulinę terapiją, taip norisi atsipalaiduoti ir pasimėgauti paskutinėmis akimirkomis prieš gydymą?
Mėgstančioms eksperimentus ir naujoves. Nauja dieta, apie kurią dabar domiuosi, tyrinėju. Lietuviškai skambėtų "panaši į badą dieta" anglų kalba "fast mimicking diet", trumpai apie ją kiek sužinojau-taikoma gydymo tikslais prie vezio, autoimuniniu ligu, bei profilaktiskai kraujo rodikliams gerinti. jos laikomasi 5 dienos per menesi arba per 2 menesius arba 2 kartus metuose. Pirma diena 7 kalorijos 1 kuno kg, kitomis 5 kalorijos kuno kg. Internete galima rasti maisto pvz, visos dietos meniu, svarbiausia nebadauti ir pasidaryti is anksto visos savaites meniu, dar nezinau kada jos laikysiuos pirma reikia gerai issityrineti. Tas penkias dienas reikia maitintis veganiskai ir susikaiciuoti baltymus riebalus angliavandenius, jauciu bandysiu po visu chemo. Kas gerai kertat angliskai daaaug info google ;)
Tikslas-ijungti/suaktyvinti imunine sistema, panasiai kaip ir Striogos imunoterapijos, tik pigiau.
Dar klausimas: 8 savaitės po radikalios histerektomijos, vidinė siūlė pilnai sugijusi, ar galiu nuvažiuoti į Trasalį paplaukioti ir nueiti į pirtį?
Paskutinis savaitgalis prieš spindulinę terapiją, taip norisi atsipalaiduoti ir pasimėgauti paskutinėmis akimirkomis prieš gydymą?
Man pirti gydytoja liepe pamirsti.skatina kraujotaka ir mts
Nesusilaikiau. Pasikūrėme pas tėvelius vakar sode pirtį, pasikaitinau, atsipalaidavau, tarytum dalį rūpesčių nuploviau
Naira, jau susisiekiau su vaistine, užsakiau maišą žvakučių, taip pat patvirtino, kad turi ir šaltalankio, keliaus vyras į Kauną.
Pastebėjimas: turguje rusiškoje vaistinėje Methyluracil pirkau už 3.5 Eur už dėžutę, vaistinėje kainuoja virš 6 Eur.