o Olaparibo kaina matei
Sveikos, ar yra vartojančių alavijo sultis?
Aš geriu aloe vera, tris šaukštus per dieną. Dar kai spuogeliais nuo chemijos išbėrė, buvau pasidarius kompresą, labai padėjo.
Beje, aš buvau susitikus su Strioga, labai fainas daktaras. Tik nepatiko kad mažai šansų atitaikyt vakciną mano navikui, nes retas. Iš jo supratau kad realiai vakciną kuria iš nuosavo kraujo, bet vėžines ląsteles jai ima iš duomenų bazės ir ten jau prasideda loterija, t.y. imunitetą kuria tokiam vėžiui, kokio ląsteles paima iš duombazės, bet jis nebūtinai sutaps su taviškiu (nors bando atitaikyti kad būtų kuo panašesnis). Juk kiekvieno auglio genomai skiriasi. Ir kaina tai joo, prieš porą metų dar buvo 4000 eur. Visi tarpininkai savo dalį pasiima - GK klinika, Froceth, t.t.
Brazil, kokias alavijo sultis geri? Aš pradėsiu Forever.
Po pirmos buvo isbere kojas alerginiai tokie, praejo. Dabar nieko, nei remens nei pykinimo, nes po pirmos dvi savaites toooks remuo ede.bet kaip sakiau nuo antros chemo geriu fermentus valgant . OJokiu pasaliniu, na iskyrus kraujo rodiklius zemyn. Kartais pilva pagrauzia, nuzliumbiu posmeli, nes man atrodo kad nepadeda. Bet paskui pradeda veikti protas, pasipila argumentai apie mazejanti v zymeni bei salutinius filgastrimo pozymius.. sutikau Rudaiti, jis pasake gal tau ir nereikes operacijos, tipo ateik ta diena kai bus taikoma 4cheemija. Man pirma mintis viskas jau esu nurasyta, nes buvo zadejes kad operuos po 3. Nu vnz ruduo lietus lauke ir namie. Tai vat kokia kose makalose. Domiuosi rytais budizmu joga, gal cia galva susitvarkysiu.
Tas soliariumines demes sukelia Caelyx-Tulyte sake.ir man dar paniezti...Per pirmos eiles chemija to nebuvo.
Baik tu su tais nurasymais...cia nekokia periferija.....Mano tetai tas pati diagnoze ....tai Klaipedoj gydosi .padare 6 chemoterapijos kursus zymuo i vieta ir viskas.....po keliu menesiu jau vandenis traukia is pilvo ir plauciu.Slaugoj dabar ir nezinia kas toliau...Susikalbet visada sunku buvo tai net nezino ka jai leido ir tt.
Cia ne mes ...savo israsus ir ligos istorija mintinai zinom....
O ir ta antrine operacija prie karcinomatozes irgi ne panaceja.Skaiciau vienam forume moteriskei padare,gavosi komplikacijos ,uztruko su chemija-imunitetas silpnas ,audiniai isjudinti.vienu zodziu i chemija atejo su ta pacia karcinomatoze kaip pries operacija.Jei chemija gerai veikia tai ir isnaikins.
Brazil, kokias alavijo sultis geri? Aš pradėsiu Forever.
Aš geriu Dr Gaja, Lenkijoj pirkau tris butelius 1 l talpos, tokius, tik rodos pigiau mokejau - https://elivera.co.u...aloe-vera-juice
Gal žinote, kur Vilniuje yra vaistinė, prekiaujanti rusiškais vaistais? Konkrečiai ieškau žvakučių Methyluracil. Paskutines dvi dėžutes nupirkau Kalvarijų turguje esančioje rusiškų vaistų vaitinėje, daugiau nebeturi ir ilgai neturės. Labai labai reikia.