Na va, to ir bijojau. Dekui uz info. Kaip pacios sveikata?
Papildyta:
Jatus as tai jokiu dietu niekad nesilaikiau. Kad nei vienas daktaras net neuzsimine....
Kaip jusu savijauta? Dar vis gaunat chemijas?
Cia ne dieta
Šiaip jau dieta yra tiesiog tam tikra mitybos sistema taigi nevalgyt cukraus, miltų ar pan. tikrai yra dieta. Tik ne ta dieta, kur valgai grikius, kad sukūstum
Aš gerai gyvenu, rugsėjį buvo 3 metai po paskutinės chemijos. Tai esu grįžus į normalų gyvenimą, tik labai bijau iš jo iškristi, nes šias metais labai savęs tausot nenusimato - dirbu, rašau magistrą, atlieku praktiką ir labai pavargstu bei stresuoju. Bet čia jau mano demonai, kažkaip su jais susitvarkysiu. O tikrintis einu gruodî, bandysiu išsikaulyt KT
Tikiuos, kad tavo mamai padės. Aš metai su gabaliuku-jokio cukraus, miltų, kruopų, krakmolingų daržovių, labai ribotai varškės sūrio-sugrįžimas su trenksmu
Vakar pagaminau cepelinų su varške. Vyras grįžes jautės kaip per gimtadienį O aš mėgavausi kiekvienu kąsniu...
P.S. po šios chemijos jokio pykinimo, rėmens. Pora dieneliu sofos rėžimas ir vsio.
Mano subjektyvūs minusai imunoterapijai dendritinėmis ląstelėmis:
1. Kaina, žiauri kaina 7000 ewrų
2. Kiek skaičiau straipsnių, ne tik lietuvių kalba, daugumoj parašyta "nėra tokia efektyvi, kokios tikėjosi", todėl dabar atliekami įvairūs tyrimai tobulinimai kaip išgauti efektyvesni gydymą.
3. Nors dendritinių ląstelių atradėjas gavo Nobelio premiją, ją gavo po mirties nuo kasos vėžio, kurį gydėsi šia vakcina. Na taip gyveno apie 5 metus.
4. Santaruose farmacinė kompanija vykdė tyrimą, tačiau jį nutraukė, nes nebuvo efekto.
Strioga labai tiki šia vakcina ir yra užsidegęs pagydyti visus v sergančius, deja šiame eksperimente nedalyvausiu už savo pinigus. Nenuėjau į konsultaciją, nenorėjau jaustis kaip per puodų prezentaciją, kai gale jos nieko neperki
Turiu 2 atsarginius variantus:
1. stebuklą.
2.yra dar vieni biologiniai vaistai vėl nekompensuojami taikomi prie brca mutuoto geno, o Amerikoj ir nebutinai prie mutuoto, Olaparibas (limparza). Tai dabar čia nukreipiu tyrinėjimus ir perku teleloto.