Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Na va, to ir bijojau. Dekui uz info. Kaip pacios sveikata?
Papildyta:
Jatus as tai jokiu dietu niekad nesilaikiau. Kad nei vienas daktaras net neuzsimine....

Kaip jusu savijauta? Dar vis gaunat chemijas?

Cia ne dieta :) 

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 11 14, 00:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Naira" data-cid="71884995" data-time="1510601583"><div><p>Na va, to ir bijojau. Dekui uz info. Kaip pacios sveikata?
Papildyta:
Jatus as tai jokiu dietu niekad nesilaikiau. Kad nei vienas daktaras net neuzsimine....

Kaip jusu savijauta? Dar vis gaunat chemijas?</p></div></blockquote><p>Cia ne dieta smile.gif </p>

Ne taip pavadinau ax.gif
Atsakyti

Ne taip pavadinau ax.gif

Cia visiskai pakeite savo mityba. O manau visi gydytojai pritaria tam, kad vartot kuo maziau cukraus, miltu. Valgyt kuo sveikesni maista.

Atsakyti

Šiaip jau dieta yra tiesiog tam tikra mitybos sistema :D taigi nevalgyt cukraus, miltų ar pan. tikrai yra dieta. Tik ne ta dieta, kur valgai grikius, kad sukūstum :D

Aš gerai gyvenu, rugsėjį buvo 3 metai po paskutinės chemijos. Tai esu grįžus į normalų gyvenimą, tik labai bijau iš jo iškristi, nes šias metais labai savęs tausot nenusimato - dirbu, rašau magistrą, atlieku praktiką ir labai pavargstu bei stresuoju. Bet čia jau mano demonai, kažkaip su jais susitvarkysiu. O tikrintis einu gruodî, bandysiu išsikaulyt KT :D

Atsakyti

Tikiuos, kad tavo mamai padės. Aš metai su gabaliuku-jokio cukraus, miltų, kruopų, krakmolingų daržovių, labai ribotai varškės sūrio-sugrįžimas su trenksmu :(

Vakar pagaminau cepelinų su varške. Vyras grįžes jautės kaip per gimtadienį :lol: O aš mėgavausi kiekvienu kąsniu...

P.S. po šios chemijos jokio pykinimo, rėmens. Pora dieneliu sofos rėžimas ir vsio.

Atsakyti

Užėjau paskaityti kaip gyvenate ir nutariau,kad reik pasilabint :bye: 

Visas apkabinu ir siunčiu glėbį jėgų, tikėjimo ir sveikatos :friends: 

Atsakyti

Sveikos, ar yra vartojančių alavijo sultis?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo +Burbulė+: 15 lapkričio 2017 - 12:59
QUOTE(Hedy @ 2017 08 20, 15:33)
Pasidomėkit dvasinėmis ligų priežastimis. Paskaitykit Liz Burbo, Luule Viilmos, Luizos Hej, V.Sinelnikovo ir kt. autorių knygas. ax.gif

Taip pat Dr. Joe Dispenza.
Atsakyti

Sudejusi visus + - Striogos imunoterapinės vakcinos atsisakiau. Deja minusu daugiau. Aciu uz pagalba ir patarimus privaciai ir viesai. Aplankiau Rudaiti, Tulyte.

Palauksiu savo genomo tyrimo. Gal ivyks stebuklas ir pakliusiu I kokio inovatyvaus vaisto bandymus.

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 11 15, 16:40)
<p>Sudejusi visus + - Striogos imunoterapinės vakcinos atsisakiau. Deja minusu daugiau. Aciu uz pagalba ir patarimus privaciai ir viesai. Aplankiau Rudaiti, Tulyte.</p><p>Palauksiu savo genomo tyrimo. Gal ivyks stebuklas ir pakliusiu I kokio inovatyvaus vaisto bandymus.</p>

Iš visos širdies linkiu , kad įvyktų tas laukiamas stebuklas !!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 11 15, 16:40)
<p>Sudejusi visus + - Striogos imunoterapinės vakcinos atsisakiau. Deja minusu daugiau. Aciu uz pagalba ir patarimus privaciai ir viesai. Aplankiau Rudaiti, Tulyte.</p><p>Palauksiu savo genomo tyrimo. Gal ivyks stebuklas ir pakliusiu I kokio inovatyvaus vaisto bandymus.</p>

Gituks, jei galima, pakomentuok savo apsisprendima. Parasyk tuos + ir -. Buciau dekinga, maau ir kitoms butu idomu.
Atsakyti

Mano subjektyvūs minusai imunoterapijai dendritinėmis ląstelėmis:

1. Kaina, žiauri kaina 7000 ewrų

2. Kiek skaičiau straipsnių, ne tik lietuvių kalba, daugumoj parašyta "nėra tokia efektyvi, kokios tikėjosi", todėl dabar atliekami įvairūs tyrimai tobulinimai kaip išgauti efektyvesni gydymą. 

3. Nors dendritinių ląstelių atradėjas gavo Nobelio premiją, ją gavo po mirties nuo kasos vėžio, kurį gydėsi šia vakcina. Na taip gyveno apie 5 metus.

4. Santaruose farmacinė kompanija vykdė tyrimą, tačiau jį nutraukė, nes nebuvo efekto.

Strioga labai tiki šia vakcina ir yra užsidegęs pagydyti visus v sergančius, deja šiame eksperimente nedalyvausiu už savo pinigus. Nenuėjau į konsultaciją, nenorėjau jaustis kaip per puodų prezentaciją, kai gale jos nieko neperki  :D

Turiu 2 atsarginius variantus:

1. stebuklą.

2.yra dar vieni biologiniai vaistai vėl nekompensuojami taikomi prie brca mutuoto geno, o Amerikoj ir nebutinai prie mutuoto, Olaparibas (limparza). Tai dabar čia nukreipiu tyrinėjimus ir perku teleloto.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gituks: 15 lapkričio 2017 - 19:23