Abzoryte, kaip tu ?
Labas visoms.
Man kažkokie nekalbadieniai užplaukė. Užeinu, paskaitau kaip Jums sekasi ir išeinu. Nelabai ir turiu ką parašyt, dar vis gydausi, kovoju.
Man kažkokie nekalbadieniai užplaukė. Užeinu, paskaitau kaip Jums sekasi ir išeinu. Nelabai ir turiu ką parašyt, dar vis gydausi, kovoju.
QUOTE(Remedy @ 2017 01 14, 21:04)
Labas visoms.
Papildyta:
O aš skaitinėju laaabai senus forumus šia tema. Kaip koks archyvas su žmonių istorijomis. Gera knyga išeitų...
Labiausiai ko dabar noriu, kad v neatsigautų ir kad protas/atmintis sugrįžtų...
QUOTE(gituks @ 2017 01 15, 11:39)
Papildyta:
O aš skaitinėju laaabai senus forumus šia tema. Kaip koks archyvas su žmonių istorijomis. Gera knyga išeitų...
Labiausiai ko dabar noriu, kad v neatsigautų ir kad protas/atmintis sugrįžtų...
o as slogiai senas temas perskaiciau. Nemazai ir paverkiau
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 15, 13:36)
o as slogiai senas temas perskaiciau. Nemazai ir paverkiau
Paverkiau ir aš.
Ryt jau guldo tėtį.
Jo nuotaikos tokios, kad bent šiam momentui jo mintis nieko nebedaryt ir nebesioperuoti.
Patart nieko negalim Skauda širdį žiauriai.
Ryt paguldo ir tyrimai. Toliau žiūrėsim ką sakys gydytojas.
Nežinau kas geriau. Tikrai nežinau. Bet taip noriu kuo ilgiau turėti tėtį.
Jo nuotaikos tokios, kad bent šiam momentui jo mintis nieko nebedaryt ir nebesioperuoti.
Patart nieko negalim Skauda širdį žiauriai.
Ryt paguldo ir tyrimai. Toliau žiūrėsim ką sakys gydytojas.
Nežinau kas geriau. Tikrai nežinau. Bet taip noriu kuo ilgiau turėti tėtį.
Faustina, laikykis
Rytas už vakarą protingesnis, ryt su gydytojais vietoj pasišnekėsit, gal šviesiau viskas atrodys
Rytas už vakarą protingesnis, ryt su gydytojais vietoj pasišnekėsit, gal šviesiau viskas atrodys
QUOTE(Remedy @ 2017 01 14, 20:04)
Labas visoms.
kad tavo kova baigtųsi kuo greičiau ir kuo geriau
QUOTE(gituks @ 2017 01 15, 18:44)
Paverkiau ir aš.
aš irgi vis skaitau ir skaitau, paverkiu ir vėl skaitau, kai kurias temas po kelintą kartą skaitau, bet vakare atsigulus su kompu kažką paskaityt norisi, ir kaip bebūtų vis grįžtu prie šių temų..
Faustina, tikiuosi rytojus įneš kuo daugiau aiškumo ir ramybės
QUOTE(ylang-ylang @ 2017 01 15, 21:43)
aš irgi vis skaitau ir skaitau, paverkiu ir vėl skaitau, kai kurias temas po kelintą kartą skaitau, bet vakare atsigulus su kompu kažką paskaityt norisi, ir kaip bebūtų vis grįžtu prie šių temų..
Merginos, tose temose tiek gyvenimo, isgyvenimu, patirties... Tikrai verta skaityti. As irgi griztu kartais ir skaitau.
Sveikos Faustina, remedy stiprybes Ar kuri geret ar jūsų artimieji ugniažoles ar maudos sultis ar užpilus? Ar gydantis ar po lanketes pas ekstrasensus ir visokius kitokius energetikus?
Mano mama buvo pas energetika, jai jis isgyde neuralige.
nežinau kur imt tos stiprybės.....
Darbe nebesusikaupiu
Darbe nebesusikaupiu