Blemb kaip pykina. Kokios ten tabletes Babyte? Turiu tik leidziamu.
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 10 19, 21:10)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Naira" data-cid="71849957" data-time="1508431368">
<div>
<p>Koks fainas pavadinimas "kanapiniai" 😀 nesusilaikiau nesusisijuokus</p>
</div>
</blockquote>
<p>man kazkaip atrodo ,kad daugiausiai "parukantys " kliedi apie tai kad geriau gydyt vezi kanapem,o ne chemoterapija....mane siutina.....</p>
<div>
<p>Koks fainas pavadinimas "kanapiniai" 😀 nesusilaikiau nesusisijuokus</p>
</div>
</blockquote>
<p>man kazkaip atrodo ,kad daugiausiai "parukantys " kliedi apie tai kad geriau gydyt vezi kanapem,o ne chemoterapija....mane siutina.....</p>
As irgi nepalaikau ju...
Reiks feisbuko grupej taip atsikirst kai sunervuos 😀
QUOTE(gituks @ 2017 10 19, 21:35)
<p>Blemb kaip pykina. Kokios ten tabletes Babyte? Turiu tik leidziamu. </p>
O cerukal tabletes turbut zinot?
As dar tokias geriau.
Laikykites
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 10 19, 20:10)
Oj Babyte:) FB grupeje dabar Lobovas atsirado:) Didysis gyduolis, skambink jam ir per du menesius oasveiksi:) Pirma kryzium Garliavoj gulejo ir sveika MArija giedojo, ppaskui pries skiepus visus nuteikinejo, dabar va vezi gydo. Super zmogus:) Blyn o gal paskambnti...o va ims ir pagydys o tai as cia kankinuosi su trecia chemoteraipija, o jis va per du menesius pagydo....
Vakar savo poliklinikoje dariausi pilvo organu echoskopija. Ty savo tulzies pusles augintini (akmenuka) paauginau gerokai Pries 3.5 metu buvo 3cm, o dabar patapo 4cm. Ir dar kepenai padideje...turi but 15cm, o mano 19cm...Gydytojas prigazdino, kad ca labai blogai, kad reikia laikytis dietos...Na kokios dar dietos laikytis, gal zolede patapti...Jau ir taip vagau tik kai ka...siandien va aplamai viena karta valgiau (na ekstremali diena pasitaike, nebuvo kada). O va seis gydytoja apramino - sako gi chemoterapiaj gauni, del to ir padideje...
QUOTE(gituks @ 2017 10 19, 19:35)
<p>Blemb kaip pykina. Kokios ten tabletes Babyte? Turiu tik leidziamu. </p>
Gituks, mano vyrui pykinimą nuimdavo tik zofranas leidžiamas ir ne per portą o tik į raumenis , niekas negelbėjo apart šito vaisto, bet butinai i raumenis čia jam taip operavęs chirurgas patare ir tiko, tik jo reikdavo mums pirkti dali nes skyre tik po 1 k į diena o reikdavo 3 k
ne tik fb grupėje, bet ir visur kitur pvz bažnyčiose pilna tokių tik ir tykančių pasinaudoti žmogaus silpnumu ir patraukti į visokias sektas ir abejotinas draugijas, man teko pačiai susidurti kai nuejus pasimelsti i baznyčia prisistato "guodejai" kurie tik ir siulo jungtis ten ir ten ir būsit išgydyti
Sveikos merginos, na manau istveriau blogumus. Vakar jau maziau pykino, bet vaikscioti tai nesinorejo. Vaistų nuo pykinimo taip ir nepanaudojau. Vakare vyras issivire koldunus, tai į pabaigą atėmiau ir suvalgiau. Nors kovojo manyje miltai blogai eeeee, bet taaip uzsimaniau.
Siandien toki nebloga receptuka isbandziau, seniai zinojau kam su virskinimu blogai-gerai isplakiau kiausinius su trupuciu vandens ir i verdanti vandeni, tai tokia puri kiausiene gavosi. Su kitais produktais dar atsargiai.
Undzinka, o jums dabar, kai taiko chemija, antakiai neisnyko? As siand dariaus korekcija, man sake meistre, kad nuo chemijos gali organizmas atmest pigmenta. Siaip man idomu 😊
As feisbuke jus pakvieciau i draugus
Labai faini katinukai, vis pasvajojam gal laikas jau koki kaciuka isigyt 😊
Cia pas jus tie didieji?
As feisbuke jus pakvieciau i draugus
Labai faini katinukai, vis pasvajojam gal laikas jau koki kaciuka isigyt 😊
Cia pas jus tie didieji?