Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 10 15, 10:36)
<p>O kokius vaistus jūs nešdavotės? Dar pačiai ir nusipirkti viską reikia? Ir kodėl taip skirtingai laiko prasme lašina?
</p><p>Dar kažkas minėjo, kad palengvindavo praplovimai po chemijos, tai čia pagal pageidavimą skirdavo, irgi tose pačiose eilėse?
</p><p></p><p>Dar turiu klausimą: ar naudojate L-argininą?
</p>

Unzinka viska jums jau atsake, tik as del tu praplovimu. Irgi nelabai as ten supratau, bet man atrodo man praplaudavo su 2 buteliukais puslitriniais. Ringeris lygtai sesele sake. Pas mane kabedavo atrodo 7 puslitriai. Ten nuo pykinimo, lyg , kad skysciai nesikauptu, chemija juodoj folijoj ir praplovimui, dar kazkas. As po kiekvieno puslitrio prasydavaus i tualeta, nes neiskentedavau rolleyes.gif . Toks jau mano organizmas visa gyvenima smile.gif . Tai del tu lakstymu man lasinimo laikas pailgedavo.... as nepamiegidavau ten kaip kiti smile.gif ir po sulasinimo nebudavo bloga is karto. Trecia diena labiausia. Gal ir jum cisplatina lasins, tai bus panasiai
Atsakyti

Aš dar nenusprendusi. Kol esu reabilitacijoje, renkuosi visą įmanomą informaciją, kuri padėtų apsispręsti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo +Burbulė+: 15 spalio 2017 - 15:02

Realiai, ar tarp čia bendraujančių yra, kurioms buvo taikytas tik operacinis gydymas?

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 10 16, 22:37)
<p>Realiai, ar tarp čia bendraujančių yra, kurioms buvo taikytas tik operacinis gydymas?
</p>

labas, aš jau minėjau, man buvo tik operacija, bet man nieko daugiau ir nesiūlė...
lapkričio pabaigoj vėl patikrinimas, tikiuosi viskas bus gerai
Atsakyti

Lasu jau. Gavau karboplatina ir....pamirsau :( vnz raudona. Smagus savaitgalis nusimato  :victory2:​ 

Atsakyti

Ką reiškia raudona?

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 10 17, 10:29)
<p>Ką reiškia raudona?
</p>

Spalva:) Skystis lasinamas yra raudonos spalvos. Mes ja vadinom bobeline:)
As jau siandien sulasejau. Man patiko ryte eiti. 8.30 pas gydytoja (pirmas talonelis). Nei eiliu, nei zmoniu, ramu tylu, nereikejo laukti prie lasinimo. O zoledrono rugstis sulasa greitai, per minuciu 15. Tai 10 jau namie buvau:)
Atsakyti

Tai suprantu iš gituks komentaro, kad bjauri ta raudona :(

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 10 17, 10:59)
<p>Tai suprantu iš gituks komentaro, kad bjauri ta raudona verysad.gif
</p>

Greiciau karboplatina...
Atsakyti

Gydytoja paaiskino, kad nuo raudonos isopeja burna, rykle. Bet ne visiems. Bet kadangi man sekasi... mano draugem nuejo velnip ranku koju nagai.

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 10 17, 11:35)
<p>Gydytoja paaiskino, kad nuo raudonos isopeja burna, rykle. Bet ne visiems. Bet kadangi man sekasi... mano draugem nuejo velnip ranku koju nagai.</p>

Gituks nebutinai. Man nuo raudonos tik plaukai nuslinko, nagai ragai liko vietoje. Del burnos...buvo siek tiek jautresne, bet tikrai nebuvo isopejus. Cia matyt kaip ir visi vaistai, kiekvienas organizmas kitaip reaguoja.
Atsakyti

Labas, 

man nuo raudonos (gavau 6) pabėgo plaukai nuo visur  :rolleyes: 

o nagų tokių gyvenime neturėjau - tvirti, gražus, ilgi. Pirmą kart savo natūralius, ilgus  nagus raudonai lakavau :D po chemijos nagai skilinėja, silpni - taip kaip buvo prieš chemiją. Skirtingai veikia organizmus tos chemijos. Aš net svorio priaugau 4kg, kai kitiem jis krenta..

Atsakyti