Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

mane siandien praspyre is chemijos...kraujas toks nelabai..ant ribos...sako jei labai nori darom.....aij nusikeliau antradieniui ir dvi ampules atstatymui ...plius vyno butelis :) uztat kaip ten tuscia penktadieni...dar 13  ca 125 dar zemyn nu dirba reiskias,,,

O koks dabar žymuo  :4u: ? Savaitgaliui visi vaikai sugrįžo ir smagiai leidžiam laiką + vynas. Šeimos gydytojo paprašiau uspakajoncų, nes sunku užmigti, ypač prabudus kokią 1 ar 2 nakties. Aišku su vynu nemaišiau ;) Man kaip ir Undzikai beria, niežti nuo to pleistro, taip pat pirma chemija buvo sureagavusi tose vietose kur buvo klijuota, tai vakar minimaliai pritvirtinau. Tai Babyte antradieni susitiksim gal gyvai?  :D

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 10 14, 08:03)

<p>O koks dabar žymuo  4u.gif ? Savaitgaliui visi vaikai sugrįžo ir smagiai leidžiam laiką + vynas. Šeimos gydytojo paprašiau uspakajoncų, nes sunku užmigti, ypač prabudus kokią 1 ar 2 nakties. Aišku su vynu nemaišiau ;) Man kaip ir Undzikai beria, niežti nuo to pleistro, taip pat pirma chemija buvo sureagavusi tose vietose kur buvo klijuota, tai vakar minimaliai pritvirtinau. Tai Babyte antradieni susitiksim gal gyvai?  biggrin.gif</p>

Gituks, as tai pirkdavau vaistineje hipoalergini pleistra, nes zinokit rimtai po operacijos gal menesi laiko gydziau tas zaisdas.
O man ketvirtadieni suvare chemija. Ale visgi gerai, kad daro 2 savaiciu pertrauka, nes nors ir sulasina nuo pykinimo, bet jau ligonineje pradeda pykinti ir tas metalo skonis burnoje...brr....
Atsakyti

zymuo 13,2. vynas yra gerai :) gal ir susitiksim....eileje :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 14 spalio 2017 - 09:26

Ar aš čia kažko nesuprantu, ar reikia laukti eilėje, kad chemiją sulašintų? Juk tai trunka ne vieną valandą, kol sulašina...

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 10 14, 17:08)
<p>Ar aš čia kažko nesuprantu, ar reikia laukti eilėje, kad chemiją sulašintų? Juk tai trunka ne vieną valandą, kol sulašina...
</p>

Taip, deja reikia laukti. Bent jau NVI pakeite tvarka, kas visus labai nervuoja. Anksciau budavo ateini pas savo sesele, pasisakai, kad atejai, atiduoti vaistus ir beveik is kart eini lasintis. Dabar pakeite tvraka, ateini ir lauki bendroje eileje, pas kokia sesele pakliuni pas ta ir eini. Ir dar kokie gincai kyla del eiliskumo...Seseliu sumazejo, jos nespeja fiziskai, ne i visas palatas sodina lasintis.
Tai va ketvirtadieni buvau: pridaviau krauja - valanda beveik laukiau atsakymo ir kol pakvies pas gydytoja, tada apie pusantros valandos aukiau eileje prie lasinimo ir dar valanda lasino. O kaip buna abydna, kai ateinu lasintis zoledrono rugsties...Ja lasina 15 minuciu tik. O lauki lygiai taip pat ilgai ilgai kol pasodins...
Atsakyti

tai kraujo visa laika apie valanda reikia laukti , as del to visada pries diena priduodavau,bet va vakar -penktadieni  ir krauja padare per pusvalandi, ir ne vieno zmogaus prie gydytojos kabineto.gail,kad nesuleido tik,bo dabar savaites pradzioj reikes eiti,,,kai zmoniu daugiausia,bet as nelabai suku galva  ar taip ar taip vistiek dienos nera

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 10 14, 18:08)
<p>Ar aš čia kažko nesuprantu, ar reikia laukti eilėje, kad chemiją sulašintų? Juk tai trunka ne vieną valandą, kol sulašina...
</p>

Taip , reikdavo laukt. Bet mane daktare priimdavo penktad, krauja irgi penktad paimdavo. Ir vaistus israsydavo. Nusipirkdavau penktad viska, ir pirmad pati pirma puse 8 jau laukdavau lasintis. Man daktare taip sustygavo, gal del to, kad man apie 6 val lasedavo, tada dar eidavau spinduliuotis.
Gal pades mano patirtis susireguliuot ir jums patogiau 4u.gif
Atsakyti

O kokius vaistus jūs nešdavotės? Dar pačiai ir nusipirkti viską reikia? Ir kodėl taip skirtingai laiko prasme lašina?

Dar kažkas minėjo, kad palengvindavo praplovimai po chemijos, tai čia pagal pageidavimą skirdavo, irgi tose pačiose eilėse?

Dar turiu klausimą: ar naudojate L-argininą?

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 10 15, 09:36)
<p>O kokius vaistus jūs nešdavotės? Dar pačiai ir nusipirkti viską reikia? Ir kodėl taip skirtingai laiko prasme lašina?
</p><p>Dar kažkas minėjo, kad palengvindavo praplovimai po chemijos, tai čia pagal pageidavimą skirdavo, irgi tose pačiose eilėse?
</p><p></p><p>Dar turiu klausimą: ar naudojate L-argininą?
</p>

NVI tvarka tokia: gydytoja israso vaistus (cheija, nuo pykinimo, raminancius, na visus , kuriu reikes). TAda pedini i vaistine ir "perki" vaistus. Jie pilnai kompensuojami beveik visi, uz kai ka reikia primoket kelis centus, mano atveju as dar perku porto adata kiekviena karta. Ir tada su tuo venzliuku keliauji lasintis.
Skirtingas lasinimo laikas, nes skirtingi vaistai. KAdangi jau varau 3 rusies chemija tai patirtis tokia: pirma chemija (raudona) - viskas susilasindavo per mazdaug 3 valandas, antra chemijoa taksanai ir gemzaras - sulasedavo per 5 valandas, treciojis vinorelbinas - sulasa per valanda.
Del praplovimo...man dabar po chemijos dar suvaro buteliuka fiziologinio skyscio, kad praplauti chemija, nes labai tiksiska kraujui ir degina stipriai kraujagysles.

Burbule, ka Jus nusprendet del tolesnio gydymo? Priimsit spindulius siulomus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 15 spalio 2017 - 08:53
laba diena,

gal kuri žinosit. kaip gydyti, kuo tepti odą, paveiktą radioterapijos? pradėjo luptis ir atrodo kad tuoj žaizdos versis. kaklo srity.
Atsakyti
QUOTE(RugiųPieva @ 2017 10 15, 10:36)
laba diena,

gal kuri žinosit. kaip gydyti, kuo tepti odą, paveiktą radioterapijos? pradėjo luptis ir atrodo kad tuoj žaizdos versis. kaklo srity.

Bandykit saltalankio alieju ir bent jau NVI radiologiniam skyriuje galima paimti specialu krema odos prieziurai. Klauskit pas radiologe.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 10 15, 11:00)
Bandykit saltalankio alieju ir bent jau NVI radiologiniam skyriuje galima paimti specialu krema odos prieziurai. Klauskit pas radiologe.

Dauguma šaltalankius rekomenduoja. tikiuos padės. ačiū smile.gif
Atsakyti