QUOTE(kramtuskee1 @ 2017 01 13, 21:20)
Ogo nuo 2002m ?
Jei ne paslaptis ar per ta ilga laika, buvo vel atkryciu, vel gydymo, ar dabar dar tenka vartot kazkokisu vaistus.
Kaip del blogo kraujo pries 5m.apsilankiau klinikose man pasake arba per 10m.susirgisi ir mirsi arba gyvensi. Nei tyrimu dare neiko, tiesiog nuskanavo akimis, po to seke dar du identiski vizitai. Bet siais metais viskas pablogejo, nuvykau i klaipeda, nes kaunes man nebemielas, kur viskas pasisuko kitaip. O dar kai gyvenimas uzplanuotas metus i prieki. Vasari kelione i izraeli, geguze i moldova, ziema i tailanda, atrodo viskas sudeta papunkciui, noras keist darba ir t.t o cia bac..... Ir tas pats nuplikimas baisu labiau ne del plikos galvos, o kad tai bus tiesioginis zenklas aplinkiniams, kad as sergu. As dirbu su zmonem, kurie kaskart i mane ziures ir gailes.
atkryčių dar nebuvo, buvo biopsija, gydymas, švytinimas viskas... toliau normalus gyvenimas, plius dar ir vaiką antrą pagimdžiau.
Kas tie plaukai, šiais laikais, kai gali ir peruką nusipirkt, ir skarą užsirišt, nereikia susireikšmint, niekam aplink neįdomu, manęs darbe nieks nepaklausė, kodėl aš su skara vaikštau, gal ką ir įtarė, bet žmonės buvo tiek kultūringi, kad nelindo į dušią.
Na tai Jūs pagaliau apsispręskit, kas svarbiau, ar metai kelionių, ar gyvenimas...
Visi mes planuojam, kaip sako: žmogus planuoja, o Dievas juokiasi