Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

http://techo.lt/3x3-...s-negydo-vezio/

mano vyras siandien imete i fb sita straipsi ,tai kanapiu pardavejai,kuriu ten gausu ji kepurem uzmete, o paskui dar isspyre is grupes ir tema istryne.....prisijuokiau

Ryt varau krauja duot,tikiuosi bus geras ir pavyks penktadieni susileist.

jo, as pakomentavau kad vienas labai agresyvius komentarus meto, tai ir gavau velniu, bet nespejau atsakyti fb uzstrigo. Pikti ir agresyvus tie žaliavalgiai.

Atsakyti

valgyt negauna :) kur nebus pikti.as tik nesuvokiu ko jie ten visi sulinde...buciau sveika apeiciau ta grupe per kilometra :)

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 10 11, 20:58)
<p>valgyt negauna smile.gif kur nebus pikti.as tik nesuvokiu ko jie ten visi sulinde...buciau sveika apeiciau ta grupe per kilometra smile.gif</p>

Bet tai, kad toje grupeje ar Jus randat ka naudingo? Na arba sveika MArija, arba kanapes su balance aliejum. Ko bepaklausi gausi ta pati atsakyma. Aj dar mastyma keisti reikia smile.gif
Skaiciau as ta diskusija...Nu blyn, jei tos susiktos kanapes gydytu, jum nebutu tose salyse kur js legalizuotos onkologiniu ligoniu. Bet deja, jie yra. Geriu as tas kanapes ir ka...metastazes vistiek plinta, sudas visiskas....man matyt prieschemine depresija. Ryt einu lasintis.
Atsakyti

tai,kad ten vieni pardavejai sulinde brrrrrr....i tokia grupe

Atsakyti

Man toks klausimas kilo dėl vaistų, gydantis ligoninėje: po operacijos ligoninėje gulėjau 11 dienų, gavau visus reikalingus vaistus (antibiotikus, lašinamus skysčius, narkotines nuskausminančias priemones, silpnesnius nuskausminančius, kai tik reikėdavo, išėmus šlapimo puslės kateterį-Uvaminą (dar ir važiuojant namo įdėjo 3 dozes), taip pat 11 dozių kraują skystinančių vaistų (pasirodo, kad juos galima leisti ir į ranką, nebūtina į pilvą). Ar ir jums taip?

Man kartais susidaro įspūdis, kad kitas grūda namo kuo greičiau, o tada jau visi vaistukai iš savo kišenės.

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 10 11, 21:16)
<p>Man toks klausimas kilo dėl vaistų, gydantis ligoninėje: po operacijos ligoninėje gulėjau 11 dienų, gavau visus reikalingus vaistus (antibiotikus, lašinamus skysčius, narkotines nuskausminančias priemones, silpnesnius nuskausminančius, kai tik reikėdavo, išėmus šlapimo puslės kateterį-Uvaminą (dar ir važiuojant namo įdėjo 3 dozes), taip pat 11 dozių kraują skystinančių vaistų (pasirodo, kad juos galima leisti ir į ranką, nebūtina į pilvą). Ar ir jums taip?
</p><p>Man kartais susidaro įspūdis, kad kitas grūda namo kuo greičiau, o tada jau visi vaistukai iš savo kišenės.
</p>

Kai operavausi NVI ir kai gydziausi trofine opa Santaroje vaistus gaudavau taip pat visus. NVI gulejau 11 dienu ir nuskausminantys ir krauja skystinantys i pilva buvo skirti ir gaudavau be problemu. NUskausminantys-reikejo tik pasakyt, taip pat jei reikia igdomieji. Santaroj krauja skystinancius vare 2 kart dienoje, brangiausi antbikai (nes pasirodo opeje gyveno 3 skirtingos bakterijos jautrios skirtingiems antibiotikams) buvo lasinami 4 kartus dienoje.
Atsakyti

tai,kad zibora ir ligoninej pati pirkau,po pirmos operacijos namo tikrai nevare,o po antros pati sprukau nes para palatoj 40eur  kainavo:)

Atsakyti

Zibora ligoninej leido nemokamai, kai istrauke drena lekiau namo, po pirmos operacijos isbuvau daugiau 7 dienas, visi vaistai nemokami. Kai gerai jauties net nekyla mintis guleti tiek kiek priklauso.

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 10 11, 21:32)
<p>tai,kad zibora ir ligoninej pati pirkau,po pirmos operacijos namo tikrai nevare,o po antros pati sprukau nes para palatoj 40eur  kainavo:)</p>

Man Fraxiparina leido, nors jis pakankamai brangus, bet nereikejo moket.
Atsakyti

Vadinasi, tiesiog neteisingą įspūdį susidariau.

Pamenu, kai važiuojant gimdyti reikėdavo savo epidūro rinkinį, Ringerį, kateterius ir palutes vežtis. O ne tiek ir daug metų praėjo...

Atsakyti

as buvau berods 13  dienu po pirmos 3 reanimacijoje,todel matyt man rezidentas liepe nusipirkt,vaisttinej vyrui burna atsidare nuo kainos....

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 10 11, 21:53)
<p>as buvau berods 13  dienu po pirmos 3 reanimacijoje,todel matyt man rezidentas liepe nusipirkt,vaisttinej vyrui burna atsidare nuo kainos....</p>

Fraxiparinas 0.6 -10 svirkstuku dezute kainuoja 62 eurus....Pirkau Lenkijoje, ten dvigubai pigiau mokejau. Cia jau paskui kai israse is ligonines ir reikejo dar leistis....
Atsakyti