siaip yra šeši chirurgai ir kaip 30 metų išdirbus seselė sakė visų požiūris į pacientes skiriasi. Aš už Bružą ir Mudėną. ATEIDAVO PIRMUTINIAI Į DARBĄ IR PACIENTAIS L. RŪPINOSI, KITOS NET PAVYDZIAI KALBĖDAVO, KAD TAIP ŠOKINĖJA. Ostapenko dirba ir tėvas, ir sūnus. Reik žinot tikslius vardus. Mačiau, kad jaunesniajam Ostapenko seneles skiria operuot, gal mokosi...Ostapenko tik tausojančias operacijas darė, bent jau nemačiau, kad bent vienai būtų radikali operacija. Labai svarbu, kad Ostapenko neleidžia nei vienai nei į mankštas eiti, nei į masažus. Sako mano tokie darbo metodai. Tai juokinga, nes moterys slaptai nuo jo eidavo prašytis pas trenere ir prasydavo, kad chirurgui neprasitartų. Man buvo paskirti ir masažai, ir mankštos. Tai l.smagu, ypac masažai.
Jeigu NVI iš krūties chirurgų reiktų dabar rinktis pas ką operuoti mamą,aš rinkčiausi gyd.Bružą.Pirmą kart operavo Mudėnas,bet nepatiko,nes nieko nekalba,nieko nepaaiškina,likau labai nusivylus dėl to.Po operacijos kai paklausiau ką padarėt,atsakymas buvo "Ką reikėjo,tą padariau" .Ar taip turi gydytojas bendrauti su pacientu?Juk jo pareiga viską paaiškinti kas bus daroma,atsakyti į klausimus,informuoti kaip pavyko operacija,ką padarė.Kas liečia priežiūrą po operacijos priekaištų neturiu.O dėl Ostapenko tai girdėjau iš kitų ,kad jis mėgsta pinigus ir be jų dėmesio jokio negausi.