Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

as geriu savo sultikes,valgau Ruolios silkute,ryt-poryt varau krauja priduot.Penktadieni varysiu 5-ai dozei.Oras sudinas ,bet kas vakara einam laukan,gaila buvo ismestas dar vienas dviracio sezonas,

Forumus lankyk,bet geriausia skaityti "Survivor stories" ,mane jos stipriai ikvepia ir suteikia teigiamu emociju.Bet cia tik anglakalbiuose....pas mus nei tokiu forumu yra,o ir dazniausiai pasveikusios dingsta ir is cia.....palikdamos besigydancias bedavotis:) Pamenu kai parasiau skyrelyje "ligos"apie savo liga,tai man tiesiai sviesiai kazkuri "supermamyte" pasiule cia eiti :)-paeiskot peties asaroms ir snargliams islieti :)

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 10 10, 11:41)
<p>as geriu savo sultikes,valgau Ruolios silkute,ryt-poryt varau krauja priduot.Penktadieni varysiu 5-ai dozei.Oras sudinas ,bet kas vakara einam laukan,gaila buvo ismestas dar vienas dviracio sezonas,</p>
<p>Forumus lankyk,bet geriausia skaityti "Survivor stories" ,mane jos stipriai ikvepia ir suteikia teigiamu emociju.Bet cia tik anglakalbiuose....pas mus nei tokiu forumu yra,o ir dazniausiai pasveikusios dingsta ir is cia.....palikdamos besigydancias bedavotis:) Pamenu kai parasiau skyrelyje "ligos"apie savo liga,tai man tiesiai sviesiai kazkuri "supermamyte" pasiule cia eiti smile.gif-paeiskot peties asaroms ir snargliams islieti smile.gif</p>

Kažkaip užmynė Babytė ant sąžinės, kalbėdama apie tas pasveikusias ir dingusias doh.gif nors nebuvau aktyvi dalyvė, labiau pastovi skaitytoja, todėl visas jus mielosios pažįstu, dėl visų pergyvenu, ir nors nelaikau savęs pasveikusia, bet gal pridės kažkam optimizmo mano istorija: 2011 diagnozuotas 2a stadiojos krūties vėžys, jautrus hormonams, atlikta radikali krūties operacija, pašalinti pažasties limfmazgiai, kartu ir atstatyta krūtis pilvo audiniais, 4 "raudonos" ir 4 "baltos" chemijos, spinduliai ir tamoksifenas iki dabar ir dar ilgiau. Mitybą pakeičiau minimaliai, vartoju daug papildų, pirmus 5 metus vartojau ir specialias Balvočiūtės arbatas, užpilus ir dar labiau myliu gyvenimą bigsmile.gif
Atsakyti

O koks pas jus v? Gal kur rašėt, neišskaičiau...
Jatuus kokius kelius nuėjote... Ir pirma stadija ir šitaip.
Man irgi darė didelę operaciją, trukop 5 val. viską išėmė, vieną kiaušidę paliko. Man visus limfmazgius išėmė. Bet ačiū dievui juose nieko nerado. Mane operavo gegužį. Viena koja aptirpus, įtartina, bijau, kad netintų.
O plaučiuose prieš operaciją, kai darė kompiuterinę matė židinius. Dabar kai kartos po kažkiek laiko, žiūrės ar padidėjo tie židiniai. Jei padidėjo, ims biopsiją... vėl nerimo ir nervų laikas bus.
Stiprybės jums didelės 4u.gif

Kaklelio. Jo, pirma stadija....buvo.

O jums kur ir kokia nustatė stadiją? Chemo taikė ar tik operaciją? Įdomu kaip vertino tuos židinius, gal jie nei prie ko, jei iš karto biopsijos nedarė :huh2:

Laikykitės ir stiprybės!!! :4u:

Atsakyti
QUOTE(tyta @ 2017 10 10, 15:45)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Naira" data-cid="71834275" data-time="1507554864">
<div>
<p>O koks pas jus v? Gal kur rašėt, neišskaičiau...

Jatuus kokius kelius nuėjote... Ir pirma stadija ir šitaip.

Man irgi darė didelę operaciją, trukop 5 val. viską išėmė, vieną kiaušidę paliko. Man visus limfmazgius išėmė. Bet ačiū dievui juose nieko nerado. Mane operavo gegužį. Viena koja aptirpus, įtartina, bijau, kad netintų.

O plaučiuose prieš operaciją, kai darė kompiuterinę matė židinius. Dabar kai kartos po kažkiek laiko, žiūrės ar padidėjo tie židiniai. Jei padidėjo, ims biopsiją... vėl nerimo ir nervų laikas bus.

Stiprybės jums didelės vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Kaklelio. Jo, pirma stadija....buvo.</p>
<p>O jums kur ir kokia nustatė stadiją? Chemo taikė ar tik operaciją? Įdomu kaip vertino tuos židinius, gal jie nei prie ko, jei iš karto biopsijos nedarė huh.gif</p>
<p>Laikykitės ir stiprybės!!! 4u.gif

</p>

Mano 2b stadija kol kas.... po operacijos nustate Santaruose. Po to man taike viska. Pirma isoperavo, tada nusiunte i nvi , ten chemija, spinduliai ir brachiterapijos. O jusu dabar kuri stadija? man taike tokia chemija, kur plaukai nenuslinko. O jums kitaip???
Manes dabar laukia tikrinimasis po gydymo. Kazin jei ras, kad nepadejo, tai vel skirs toki pati gydyma?
Atsakyti

Paskaitinejau siandien fb vezio kromeli.Kazkokia kanapiu,grybu ir kitokio ssss  krautuvele......tustina ir taip varganas ligoniu pinigines.....

Atsakyti

Mano 2b stadija kol kas.... po operacijos nustate Santaruose. Po to man taike viska. Pirma isoperavo, tada nusiunte i nvi , ten chemija, spinduliai ir brachiterapijos. O jusu dabar kuri stadija? man taike tokia chemija, kur plaukai nenuslinko. O jums kitaip???
Manes dabar laukia tikrinimasis po gydymo. Kazin jei ras, kad nepadejo, tai vel skirs toki pati gydyma?

Stadijos nepakeitė, vis tiek rašo pirmą. Tik kitos diagnozės raidelės ir skaičiukai keičiasi :rolleyes: . Nuo pirmos chemo taip pat plaukai nenuslinko. Nuo antros, kaip ką tik gimus  - jokio plaukelio - niekur :D. Bus geri tyrimai!!! Pamatysi!!! :) :) :)

Atsakyti

siaip yra šeši chirurgai ir kaip 30 metų išdirbus seselė sakė visų požiūris į pacientes skiriasi. Aš už Bružą ir Mudėną. ATEIDAVO PIRMUTINIAI Į DARBĄ IR PACIENTAIS L. RŪPINOSI, KITOS NET PAVYDZIAI KALBĖDAVO, KAD TAIP ŠOKINĖJA. Ostapenko dirba ir tėvas, ir sūnus. Reik žinot tikslius vardus. Mačiau, kad jaunesniajam Ostapenko seneles skiria operuot, gal mokosi...Ostapenko tik tausojančias operacijas darė, bent jau nemačiau, kad bent vienai būtų radikali operacija. Labai svarbu, kad Ostapenko neleidžia nei vienai nei į mankštas eiti, nei į masažus. Sako mano tokie darbo metodai. Tai juokinga, nes moterys slaptai nuo jo eidavo prašytis pas trenere ir prasydavo, kad chirurgui neprasitartų. Man buvo paskirti ir masažai, ir mankštos. Tai l.smagu, ypac masažai.

Atsakyti

Zinokit vakar iš pirmų lūpų girdejau istoriją apie žmogų kuris sirgo IV st.gerklų vežiu ir apie tai kaip šansų jam jau nedave nieks.Jis praėjo pragarišką gydyma ir jau netik 5ti metai gyvena bet ir tyrimai jo geri ir pablogejimo nera.Zinoma viskas trapu,bet niekas netikejo...Pasiduot negalima,juk gal ir jūsų istorija bus įkvepimas kitiems :4u: Reikia tiketi ir to siekti,visoms stiprybes sunkioje kovoje :friends: 

As dar klausima...Del tos neuropatijos...Mamai didžiausia beda po chemijos šita...kaip galima dar padeti?Internetas meta visokiu vaistuku dar,bet be gyd negalima greičiausiai,o ir recepto gal reikes.O kas del vit B?Galima?Raso kad reiktu ji vartot prie neuropatijos.Mamos kojos medines,nutirpusios... :sad: 

Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2017 10 11, 09:38)
<p>Zinokit vakar iš pirmų lūpų girdejau istoriją apie žmogų kuris sirgo IV st.gerklų vežiu ir apie tai kaip šansų jam jau nedave nieks.Jis praėjo pragarišką gydyma ir jau netik 5ti metai gyvena bet ir tyrimai jo geri ir pablogejimo nera.Zinoma viskas trapu,bet niekas netikejo...Pasiduot negalima,juk gal ir jūsų istorija bus įkvepimas kitiems 4u.gif Reikia tiketi ir to siekti,visoms stiprybes sunkioje kovoje friends.gif </p><p>As dar klausima...Del tos neuropatijos...Mamai didžiausia beda po chemijos šita...kaip galima dar padeti?Internetas meta visokiu vaistuku dar,bet be gyd negalima greičiausiai,o ir recepto gal reikes.O kas del vit B?Galima?Raso kad reiktu ji vartot prie neuropatijos.Mamos kojos medines,nutirpusios... sad.gif </p>

Mano mama vartoja alfa lipoine rugsti 600mg. Anksciau pirkome pas mus Thiogamma, ten 30 vnt, dabar uz ta pacia kaina siunciame 150vnt.
Atsakyti

Man reabilitologė sakė, kad su vėžio diagnoze negalima B grupės vitaminų.

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 10 11, 10:59)
<p>Man reabilitologė sakė, kad su vėžio diagnoze negalima B grupės vitaminų.
</p>

Man taip pat radiologe sita sake 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tyta @ 2017 10 10, 19:22)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Naira" data-cid="71835805" data-time="1507644599">
<div>
<p>Mano 2b stadija kol kas.... po operacijos nustate Santaruose. Po to man taike viska. Pirma isoperavo, tada nusiunte i nvi , ten chemija, spinduliai ir brachiterapijos. O jusu dabar kuri stadija? man taike tokia chemija, kur plaukai nenuslinko. O jums kitaip???

Manes dabar laukia tikrinimasis po gydymo. Kazin jei ras, kad nepadejo, tai vel skirs toki pati gydyma?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
Stadijos nepakeitė, vis tiek rašo pirmą. Tik kitos diagnozės raidelės ir skaičiukai keičiasi rolleyes.gif . Nuo pirmos chemo taip pat plaukai nenuslinko. Nuo antros, kaip ką tik gimus  - jokio plaukelio - niekur biggrin.gif. Bus geri tyrimai!!! Pamatysi!!! smile.gif smile.gif smile.gif</p>

Bet tai vistiek gerai, kad 1 stadija, reiskia nedaug jis isplites ar neisplites 4u.gif as taip galvoju.
Papasakok ar antra chemja sunkiau pernesama? Po kokio blogo tyrimo ja skyre? Po kiek laiko nuo pirmos chemijos skyre antra?O spinduliu antra kart jau netaiko?
.noriu viska zinoti, man idomu. 4u.gif
Atsakyti

Stadiją rašo tokią, kokią nustatė pirmą kartą. Keičiasi tik kitos raidės. Chemija pernešam visi skirtingai. Ir tai tikrai nepriklauso ar nuo to ar jinai pirma ar antra. Priklauso ir nuo pačios chemo veikimo mechanizmo ir jų derinių. Man nuo pirmos buvo labai bloga, o nuo antros labaaaaabai skaudėjo kaulus. Skyrė antrą, nes eilinės patikros metu rado padidintą kraujo markerį. Spindulius taiko, kai yra konkretus židinys. Viskas bus gerai!

Atsakyti