QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 10 10, 11:41)
<p>as geriu savo sultikes,valgau Ruolios silkute,ryt-poryt varau krauja priduot.Penktadieni varysiu 5-ai dozei.Oras sudinas ,bet kas vakara einam laukan,gaila buvo ismestas dar vienas dviracio sezonas,</p>
<p>Forumus lankyk,bet geriausia skaityti "Survivor stories" ,mane jos stipriai ikvepia ir suteikia teigiamu emociju.Bet cia tik anglakalbiuose....pas mus nei tokiu forumu yra,o ir dazniausiai pasveikusios dingsta ir is cia.....palikdamos besigydancias bedavotis:) Pamenu kai parasiau skyrelyje "ligos"apie savo liga,tai man tiesiai sviesiai kazkuri "supermamyte" pasiule cia eiti
-paeiskot peties asaroms ir snargliams islieti
</p>
Kažkaip užmynė Babytė ant sąžinės, kalbėdama apie tas pasveikusias ir dingusias
nors nebuvau aktyvi dalyvė, labiau pastovi skaitytoja, todėl visas jus mielosios pažįstu, dėl visų pergyvenu, ir nors nelaikau savęs pasveikusia, bet gal pridės kažkam optimizmo mano istorija: 2011 diagnozuotas 2a stadiojos krūties vėžys, jautrus hormonams, atlikta radikali krūties operacija, pašalinti pažasties limfmazgiai, kartu ir atstatyta krūtis pilvo audiniais, 4 "raudonos" ir 4 "baltos" chemijos, spinduliai ir tamoksifenas iki dabar ir dar ilgiau. Mitybą pakeičiau minimaliai, vartoju daug papildų, pirmus 5 metus vartojau ir specialias Balvočiūtės arbatas, užpilus ir dar labiau myliu gyvenimą