<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Naira" data-cid="71833371" data-time="1507522300">
<div>
<p>Laikykitess,kovokite, stiprybes jums kovoje.
Gal galit papasakot po kiek laiko jums prasidejo limfoedema? Ar dabar geriau?
Manes irgi lapkriti laukia pirmieji tyrimai po gydymo. Bijau. Plauciuose irgi yra itarimu...</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
Ačiū, Naira!!!</p>
<p>Limfoedema prasidėjo po 2 savaičių po operacijos. Tik išrašė iš ligoninės ir po sav vėl į ligoninę. Operacija didelės apimties, 6val trukmės, daug limfmazgių reikėjo pašalinti (nors jie nebuvo uždegiminiai, tiesiog apsidraudimui). Sutino viena koja. Dvi sav ligoninėje lovos režimas. Įtariu, kad vienoje pusėje nevisai kokybiškai buvo padirbėta
.</p>
<p>Limfocista pradėjo didėti po kokio mėn. Vis dar galvojo, kad rezorbuosis, bet vėliau punktavo. Karščiavimas prasidėjo po dviejų mėn. Krito Hb iki 50, didžiulis dusulys ir silpnumas. Tesėsi visą mėn. Vėl ligoninė. Priežasties taip ir nenustatė. Iš pradžių manė, kad T sukelia limfocista, paskui, kad tromboembolija. Vėliau pradėjo T po truputi normalizuotis. Kaip ir išeitų, kad organizmas pats susitvarkė. Ir tik praėjus kokiam pusmečiui, visai kitas gydytojas, pagal simtomus ir tyrimus pasakė, kad čia buvo vidinis kraujavimas
. Kuris galėjo baigtis rimtais dalykais ir , kurio kažkodėl tai neįdentifikavo. Keista šeip. Nes atrodo stebėjo chirurgai-ginekologai.</p>
<p>Plaučius tikrino, kai karščiavau, nes dusulys buvo didžiulis.Manė, kad kažkas gali būti plaučiuose negerai. Rengenogramoje pamatė kažkokį šešėlį ir nusprendė, kad mts. Paskui paneigė
. Pasirodo, kad dusulį kėlė anemija. </p>
<p>Kodėl įtaria plaučius? Po gydymo trys mėn. paprastai būna viskas gerai!!!</p>
O koks pas jus v? Gal kur rašėt, neišskaičiau...
Jatuus kokius kelius nuėjote... Ir pirma stadija ir šitaip.
Man irgi darė didelę operaciją, trukop 5 val. viską išėmė, vieną kiaušidę paliko. Man visus limfmazgius išėmė. Bet ačiū dievui juose nieko nerado. Mane operavo gegužį. Viena koja aptirpus, įtartina, bijau, kad netintų.
O plaučiuose prieš operaciją, kai darė kompiuterinę matė židinius. Dabar kai kartos po kažkiek laiko, žiūrės ar padidėjo tie židiniai. Jei padidėjo, ims biopsiją... vėl nerimo ir nervų laikas bus.