<p>Gytuks, labai suprantu kokia maišatis mintyse. Atrodo, kad jau jau patiki - ir vėl. Man buvo 1b st. Operavo + brachiterapija, pašalino gimdą ir limfmazgius aplinkui. Darinys tik 5mm. Bet buvo tiek pooperacinių komplikacijų, kad dabar kai pažiūriu atgal - galvoju, kad filmas - negi taip buvo man. Iš ligoninių neišlindau. Limfoedema, limfocista, vidinis kraujavimas, T visą men 39-40C. Numušdavo tik Nimesilis. Tyrimų kalnai, neradimas priežasčių. Plaučiuose pradėjo įtarinėti mts. paskui atmetė. Taip baigėsi pirmas etapas. Visi tvirtino, kad pamiršiu liga, nes 1bst , 5mm, niekur neperaugę ir net chemo nereikia.. Po pusmečio grįžau į darbą. Dar po pusmečio pakilęs markeris ir vėl operacija kiaušidžių + chemo. Sunkiai pernešiau fiziškai. Apie moralinį - jau nebekalbu. Pradėjau laidoti save. Jokios vilties ateity. Nesusitaikiau, netikėjau, kad bus dar viskas gerai. Ir kai jau pagaliau po 1,7 metų pradėjau tikėti, kad o gal? Vis tik išsikapanojau, pradėjau ieškotis darbo, teliko sukirsti rankomis ir... vėl šių metų kovą - padidintas markeris. Vėl galų ieškojimas. Operaciją daryti atsisakė
. Vėl chemoterapija - skausmai nenormalūs, vaistų kalnai. Kai pamačiau kiek vaistų išrašė, net nesupratau - visi nuo skausmo. Išderintas organizmas, nervų sistema, viskas. Kojos tebetirpsta, jėgų ne kažką. Plaukų nulis, blakstienų nėra, antakiai ir tie paliko ką tik. Nuo pradžios ligos 4metai - 1st b...l - ir dvi operacijos, dvi chemo, brachiterapija. Kokia perspektyva neįsivaizduoju. Kitą savaitę tyrimai - neramu. Bet kas lieka. Va tokia gyvenimo įlipus į šitą šu....dą kaina. Gauni smūgį, pasimeti, žemė slysta iš po kojų. Organizmas išsialinęs, apie darbą nėra net minties. Bet nusiramini ir vėl ieškai išeities. Išnaudoji visas galimas šiai dienai galimybes iki sekančio....Tikiesi, viliesi.... O kas belieka? Na, o tarpuose - semi gyvenimą samčiais. Tai tik dar vienas mūšis. Po jo vėl bus šviesesnis periodas. Aš vis tikiu, kad kiekvienais metais kažką įveda į gydymą progresyvesnio ir mes spėjam pasivyti
. Dar pagyvensim!!!!!!!!!!
</p>
Laikykitess,kovokite, stiprybes jums kovoje.
Gal galit papasakot po kiek laiko jums prasidejo limfoedema? Ar dabar geriau?
Manes irgi lapkriti laukia pirmieji tyrimai po gydymo. Bijau. Plauciuose irgi yra itarimu...