As vis pagalvoju, kaip sekasi Faustina2000 tevukui...KAzkaip ji pasikarsciavus isleke is temos...MAtau, kad kitur bendrauja...Gal kas palaikot rysi?
O beje Burbule, labai rekomenduoju perskaityt nares Brazil bloga. Surasytos viss tos mintys kurios pas visas sukasi galvoje.
Brazil. perskaiciau TAvo paskutini irasa apie kalnus. Pas mane pernai taip buvo su baseinu Galima negalima, negi visko bijosi, dzin gi, kad metastazes kauluose ir plauciuose, bet koks kaifas yra plaukti:)
Labai gala, kad su sita chemija nelabai gaunasi prisiderinti man. Tas kassavaitinis leidimas vaistu ismusa labai is ritmo...Bet as vistiek prisderinsiu kazkaip
Baikit jus su tom kanapem....juk aiskiai visur sakoma,kad negydo jos vezio.O imuniteta stiprinti galima ir kitais budais-zymiai pigesniais.....Pvariau dabar cikla buroku-morku-salieru-saldzios-bulves -juodo ridiko sulciu,tikbiski isvykus sustojau,dabar atnaujinsiu,ppaziuresiu koks kraujas bus.
Gituks, ta prasme prapjove ir uzsiuvo? Nieko derade? Blyn....
Papildyta:
Kame? Kad isejo is cia?
Babyte, tai ir sakau, kad FB ko paklausi gausi atsakyma: keiskit mastyma, keiskit mityba, atraskit Dieva ir vartokit kanapes su balanco aliejum
Gituks, ta prasme prapjove ir uzsiuvo? Nieko derade? Blyn....
Papildyta:
Kame? Kad isejo is cia?
Babyte, tai ir sakau, kad FB ko paklausi gausi atsakyma: keiskit mastyma, keiskit mityba, atraskit Dieva ir vartokit kanapes su balanco aliejum
kanapiu as pakankamai privartojau su Dievu irgi viskas tvarkoj,mastye visada yra ka keisti,o sss nevalgau.
gituks, apkabinu stipriai, yra kaip yra - dabar paspirginsi tu juos visus, gal ir pjauti nebereiks.
As vis pagalvoju, kaip sekasi Faustina2000 tevukui...KAzkaip ji pasikarsciavus isleke is temos...MAtau, kad kitur bendrauja...Gal kas palaikot rysi?
O beje Burbule, labai rekomenduoju perskaityt nares Brazil bloga. Surasytos viss tos mintys kurios pas visas sukasi galvoje.
Brazil. perskaiciau TAvo paskutini irasa apie kalnus. Pas mane pernai taip buvo su baseinu Galima negalima, negi visko bijosi, dzin gi, kad metastazes kauluose ir plauciuose, bet koks kaifas yra plaukti:)
Labai gala, kad su sita chemija nelabai gaunasi prisiderinti man. Tas kassavaitinis leidimas vaistu ismusa labai is ritmo...Bet as vistiek prisderinsiu kazkaip
Ačiū, Undzinka, už reklamą iš tikro, negi stradalinsi dėl kiekvieno š, ar bijosi kiekvieno vėjo pūstelėjimo, kiekvienos procedūros, negi nieko sau neleisi, nes "maža ką". Gyvenimas mūsų vienas ir gyvenam jį dabar, o gyventi reiškia ir daryti kas teikia malonumą ir kas padeda iš lovos išsiversti, net jei jautiesi ne fantastiškai ir neatrodai pagal kažkokius standartus. Mes gi supermoterys! ;)
.Pvariau dabar cikla buroku-morku-salieru-saldzios-bulves -juodo ridiko sulciu,tikbiski isvykus sustojau,dabar atnaujinsiu,ppaziuresiu koks kraujas bus.
Pasidalink kokiu santykiu ką darai, gal ir aš pabandysiu. Jau perėjau prie trijų Nivestimo ampulių kas savaitę. Visa laimė, kad tik vienas lašinimas beliko. Reiks prieš operaciją atstatyt kraują būtinai, nebežinau ko griebtis.
Pasidalink kokiu santykiu ką darai, gal ir aš pabandysiu. Jau perėjau prie trijų Nivestimo ampulių kas savaitę. Visa laimė, kad tik vienas lašinimas beliko. Reiks prieš operaciją atstatyt kraują būtinai, nebežinau ko griebtis.
apie 50 burokai ,20-30 morkos,10-15 salierai.po 5 ridikas ir saldi bulve.