Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Naira @ 2017 10 05, 18:56)
O kaip jums sekasi chemijas atlaikyt?  Gal nesunkiai?  Is zinuciu atrodo,  kad gerai jauciates  4u.gif
Papildyta:

Sveika ylang -ylang 4u.gif kaip tavo sveikata?

labas, sveikata gal ir nebloga, bet kuo labiau artėja patikra lapkričio gale, tuo baisiau, jau visokios mintys lenda, tai tą skauda, tai aną ir t.t.. bet čia su galva turbūt reikia padirbėti daugiau, kad neprigalvot būtų-nebūtų dalykų. Be to, ir užsiregistruoti vis negaliu, nes per sergu.lt nėra Rudaičio grafiko vis, tai kasdien tikrinu ir vis panikuoju... be to, artėja metai nuo diagnozės, tai vis sukyla visokios negeros asociacijos, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai...
Kada tau dabar patikrinimas? tai visgi eisi į NVI, ar grįši pas Rudaitį?

sveikatos ir stiprybės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 10 05, 19:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gyvensim" data-cid="71828628" data-time="1507219688"><div><p>Zinoma,kad jusu teise rinktis...mano operacija analogiska, stadija taip pat 1b,bet nei minties nekilo atsakyti svytinimo. Doze gavau maksimalia,bet tikrai nieko baisaus apart silpnumo nebuvo.pokyciai taip,yra,bet su jais visai paprasta gyventi.nesutiksiu,kad profilaktinis svytinimas nauja. Mano istorijai jau 6metai:-).......profilaktines patikros....kad jos taip jau is karto parodytu pakitimus,butu labai gera....jusu g3,tai agresyviausias ir ,jei neklystu,greiciausiai augantis parazitas...rizikuojate,tai mano nuomone. Sveikatos:-)</p></div></blockquote><p>Turiu omeny, kad profilaktinis švitinimas 1b1 po radikalios histerektomijos su dviem rizikos veiksniais nebūdavo taikomas anksčiau. Sako, jei būtų tik vienas rizikos veiksnys (g3 arba lv1), tada nereikėtų pagal šios dienos taisykles.</p><p>O su kokiomis komplikacijomis susiduriate po spindulinio gydymo?</p><p>Aš labai daug domėjausi, man oda šiurpsta. Jau pati operacija suluošino pakankamai. Esu visiškoj emocinėj duobėj.</p>

Oi nezinau kas ten jums taip sako,bet man prie 1b ir g1 (!!!!) svytino pries 6m:-) ir limfmazgiai t.p.svarus buvo:-) o vat perdaug rausti interneta ir skaityti ivairias baisybes dabar tikrai ne laikas:-) be abejones,nei diagnoze,nei organu pasalinimas linksmint negali,bet siulyciau keist poziuri....na taip ivyko,atejo tas parazitas ir ka? Jus istrauket laiminga bilieta-ji rado !!!!!! Ir pacioj pradzioj!!!!! O dabar kova..ir pergale:-):-):-) .....emocine duobe....taip pat beveik visoms buna sokas,depresija...tai normalu...jei gydotes NVI,yra puiki onkopsichoterapeute,pati buvau,tikrai padeda sudeliot mintis ir islipt is duobes...tai butina...
Papildyta:
QUOTE(gituks @ 2017 10 05, 19:20)
<p>Nu vnz. Jau guliu. Aptarem su Rudaiciu visus reikaliukus. Operuoja 9val. Trys chirurgai. Rudaitis ir kitu nezinau . Geras variantas nebus suduko maiselio,  blogas variantas bus maiselis. Tik pabudus suzinosiu verysad.gif taikys peritonine chemija. Tai dabar Babyte pasakok. Kaip ten viiskas vyksta. Per operacija istatys porta. Sulasina ta chemija? Kiek uztrunka? O paskui kankinies kol susigeria ar kazkaip nupila?</p>

4u.gif laikau kumscius visa diena:-):-):-):-)pergales ir tik gero rezultato:-):-):-)
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 10 05, 20:16)
Oj Burbule...nezinau kur Jumi gydotes, as NVI. Bet as irgi 2 metus reguliariai tikrinaus kas 3 menesius, viskas kas priklauso, kraujas, markeris , mamografija, echosskopijos, plauciu nuotraukos, scintigrafija. Zodziu vsikas kas priklauso. Gal zodis issamus tyrimai rasyciau biskeli su pasaipa. Ir BAC po 2.5 metu netycia, atsitiktinai, po traumos atliekant peties MRT aptinkam metastaze 3x4 rankos kaule. O po tada tikrai issamiau tyrimu atradome, kad yra metastazes plauciuose ir kauluose. Pabreziu, tyrimai buvo atliekami reguliariai!!!
Naira, dekui, viskas gerai, isskyrus tai, kad labai daug zmoniu, eiles nerealios. Na ir zinoma metalo skonis burnoje uzknisa, guzas stempleje irgi atsiranda is kart...Ber viskas praeis. Geriu daug skysciu. Issiplaus. As gi supermoteris!!! Nors gydytoja siandien pasake, kad ga reikia buti sau siek tiek atlaidesniai...Nifiga!!! As ji vstiek iveiskiu! Jei ne badu (keto mityba), tai baseine paskandinsiu:) Beje! -33kg. Ot smile.gif Jau komplimentu kiek gaunu:) Sako gal meiluzi isitaisei? Aha, sakau isitaisiau vezi smile.gif

Joo, man vasara lasindavo ten. Tai tookios eiles, pykstasi ten zmones. Bet galvojau gal kad gydytojai atostogauja. Nes pries lasinant reikdavo pakliut pas gydytoja.
Na svarbu, kad nera kokiu skausmu ar dar ko nuo chemijos, istversit. Stiprybes jums 4u.gif
As tai nesilaikau jokiu dietu... niekad nemegau saldumynu, bet per chemija tik tortais isgyvenau smile.gif vienu zodziu pamegau 😊 . Matyt znypliuotasis reikalauja, o as neatsilaikau...
Pries gydyma ir gydymo metu ir as baimej gyvenau... ne tiek ten gal tos proceduros baisios , kiek baimes daug. Bet labiausiai man padejo sitas formus ir nares susirasinedamos asmeninem zinutem 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ylang-ylang @ 2017 10 05, 20:43)
labas, sveikata gal ir nebloga, bet kuo labiau artėja patikra lapkričio gale, tuo baisiau, jau visokios mintys lenda, tai tą skauda, tai aną ir t.t.. bet čia su galva turbūt reikia padirbėti daugiau, kad neprigalvot būtų-nebūtų dalykų. Be to, ir užsiregistruoti vis negaliu, nes per sergu.lt nėra Rudaičio grafiko vis, tai kasdien tikrinu ir vis panikuoju... be to, artėja metai nuo diagnozės, tai vis sukyla visokios negeros asociacijos, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai...
Kada tau dabar patikrinimas? tai visgi eisi į NVI, ar grįši pas Rudaitį?

sveikatos ir stiprybės visoms  4u.gif

Tikiu, kad didziulis nerimas pries tyrimus... man irgi lapkricio pabaigoj pas gydytojus tyrimams. Vel abi lauksim atsakymu smile.gif
As labiau linkus pasilikti NVI ... ten susake, kad ir magnetini darys ir kompiuterine ir tt. Ten kas kazkiek laiko.
O kazin ar imanoma per sergu.lt pas Rudaiti uzsiregistruot? Galvojau kad jis priima kai tik pirma kart nustatytas navikas. Tie zali koridoriai. Bet gal yra kitu budu pas ji patekt, nezinau. Nors ir as iseidama i nvi pasitikslinau ar priims po visko, sake priims.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 05 spalio 2017 - 19:11
QUOTE(Naira @ 2017 10 05, 20:07)
Tikiu,  kad didziulis nerimas pries tyrimus... man irgi lapkricio pabaigoj pas gydytojus tyrimams. Vel abi lauksim atsakymu smile.gif
As labiau linkus pasilikti NVI ... ten susake, kad ir magnetini darys ir kompiuterine ir tt. Ten kas kazkiek laiko.
O kazin ar imanoma per sergu.lt pas Rudaiti uzsiregistruot?  Galvojau kad jis  priima kai tik pirma kart nustatytas navikas. Tie zali koridoriai. Bet gal yra kitu budu pas ji patekt,  nezinau. Nors ir as iseidama i nvi pasitikslinau ar priims po visko,  sake priims.

imanoma imanoma :)tik kad jis neikelia vis dar grafiko, ten buna ir ne zalio koridoriaus registracija. As tai turejau pasiemus ilgalaikio stebejimo siuntima (taip pats Rudaitis liepe pasidaryti) ir dabar kai tik reikia pas ji pakliuti, nereikia jokiu siuntimu nieko, kaip sesute jo sake jus visada sakykit kodinius zodzius:ilgalaikis stebejimas
bet man praeita karta tai tik tepineli dare (skystoj terpej) ir echoskopu ziurejo...
Atsakyti
QUOTE(ylang-ylang @ 2017 10 05, 21:17)
imanoma imanoma :)tik kad jis neikelia vis dar grafiko, ten buna ir ne zalio koridoriaus registracija. As tai turejau pasiemus ilgalaikio stebejimo siuntima (taip pats Rudaitis liepe pasidaryti) ir dabar kai tik reikia pas ji pakliuti, nereikia jokiu siuntimu nieko, kaip sesute jo sake jus visada sakykit kodinius zodzius:ilgalaikis stebejimas
bet man praeita karta tai tik tepineli dare (skystoj terpej) ir echoskopu ziurejo...

O man nuo operacijos daugiau nieko ir netyre. Tik ta gydyma skyre ir tada jau turbut ten visko paskirs. Gal ne is karto, ten kas kazkiek laiko. Kai nuvaziuosiu pirmiausia pas onkoginekologe tada ji,kaip supratau paskirs kur priklauso.
Kai daugiau netirta as, tai irgi visko prisigalvoju, visur paskaudena. Ir krutinej ir plauciuose jau metastazes jauciu biggrin.gif
Atsakyti

Nu vnz. Jau guliu. Aptarem su Rudaiciu visus reikaliukus. Operuoja 9val. Trys chirurgai. Rudaitis ir kitu nezinau . Geras variantas nebus suduko maiselio,  blogas variantas bus maiselis. Tik pabudus suzinosiu :( taikys peritonine chemija. Tai dabar Babyte pasakok. Kaip ten viiskas vyksta. Per operacija istatys porta. Sulasina ta chemija? Kiek uztrunka? O paskui kankinies kol susigeria ar kazkaip nupila?

chemijos vyksta ilgai,apie 5 val,nes lasina daug vandens,skysciai issislapina :) bet man  po 3 pastrigo.guli-vartaisi,kad geriau issivaiksciotu,bergos ten pakalusios ,moka i porta iudurti,tik nzn ar visos :) sudmaisis aisku uzknisa,bet zarnyna atstato,turejau metus prasivalkioti su juo,o dar pries atstatyma pilvo chirurgas prigasdino viskio komplikacijom,tai buvau emmus abejoti,bet vyras i uzpakali ispyre,tad po savaites (jis priima tik ketvirtadieni ryte) nulekiau ir sakau darykit-ir kuo greiciau :)

Atsakyti

Joo, man vasara lasindavo ten. Tai tookios eiles, pykstasi ten zmones. Bet galvojau gal kad gydytojai atostogauja. Nes pries lasinant reikdavo pakliut pas gydytoja.
Na svarbu, kad nera kokiu skausmu ar dar ko nuo chemijos, istversit. Stiprybes jums 4u.gif
As tai nesilaikau jokiu dietu... niekad nemegau saldumynu, bet per chemija tik tortais isgyvenau smile.gifvienu zodziu pamegau 😊 . Matyt znypliuotasis reikalauja, o as neatsilaikau...
Pries gydyma ir gydymo metu ir as baimej gyvenau... ne tiek ten gal tos proceduros baisios , kiek baimes daug. Bet labiausiai man padejo sitas formus ir nares susirasinedamos asmeninem zinutem 4u.gif
Papildyta:
Tikiu, kad didziulis nerimas pries tyrimus... man irgi lapkricio pabaigoj pas gydytojus tyrimams. Vel abi lauksim atsakymu smile.gif
O kazin ar imanoma per sergu.lt pas Rudaiti uzsiregistruot? Galvojau kad jis priima kai tik pirma kart nustatytas navikas. Tie zali koridoriai. Bet gal yra kitu budu pas ji patekt, nezinau. Nors ir as iseidama i nvi pasitikslinau ar priims po visko, sake priims.

pas Rudaiti "registracija " nuo 7 ryto prie jo kabineto duru,kitaip neprieisi...

Atsakyti

sp

Turiu omeny, kad profilaktinis švitinimas 1b1 po radikalios histerektomijos su dviem rizikos veiksniais nebūdavo taikomas anksčiau. Sako, jei būtų tik vienas rizikos veiksnys (g3 arba lv1), tada nereikėtų pagal šios dienos taisykles.

O su kokiomis komplikacijomis susiduriate po spindulinio gydymo?

Aš labai daug domėjausi, man oda šiurpsta. Jau pati operacija suluošino pakankamai. Esu visiškoj emocinėj duobėj.

sprendima priemei.Del emocines duobes,tai dziaukis,kad tokioj stadijoj aptiko:)mane labiau ismesinejo,metus sudmaisi nesiojau ir emocijos buvo ir yra pozityvios-ne tokios aisku kaip tam anekdote kur bobute su tryda raminamuju privalge :) taip nejuokink su  savo ta duobe......ir nera baisus tas spinduliavimas kioek esu girdejusi...

Atsakyti

Žinote, kaip sakoma:

-Kodėl tavo bėdos didžiausios ir svarbiausios?

-Nes jos MANO.

Norėjau pasidalinti patirtimi, baimėmis, tikėjausi palaikymo ir patarimų, labai liūdna, kad tik pajuokinau su savo emocine būsena.

Sėkmės ir sveikatos visoms ☺.

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2017 10 06, 07:50)
<p>Žinote, kaip sakoma:</p><p>-Kodėl tavo bėdos didžiausios ir svarbiausios?</p><p>-Nes jos MANO.</p><p>Norėjau pasidalinti patirtimi, baimėmis, tikėjausi palaikymo ir patarimų, labai liūdna, kad tik pajuokinau su savo emocine būsena.</p><p>Sėkmės ir sveikatos visoms ☺.</p>

Burbule, niekas cia nesisaipo ir nesijuokia. Tiesiog moterys dalinasi savo patirtim ir bando ispiri paciai i subne, kad is duobes reikia lipti ir testi gydyma. Ne duobeje reikia but o motyvacija stipria susirast. Gink dieve nelinkiu pulti i sveika Maija puse, nes FB grupeje tai pagrinde ta siulo ir kanapes zinoma smile.gif Bet nuejimas i baznycia niekam nepakenkene, susiemimas ir stipri motyvacija labai padeda. TAvo sprendimas yra tik TAvo sprendimas. Liga bjauri, su sugryzimais vieniem anksciau kitiems veliau. Bet ji visam gyvenumui. PAgal pacios profili - trys vaikai, va pati stipriausia motyvacija!!!!
Linkiu priimti tik teisinga sprendima ir kad liga ilgam atsitrauktu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 06 spalio 2017 - 09:29
....kaip gerai, kad šita tema turi Undzinką ...... wub.gif pagarba Jums
Atsakyti
As vis pagalvoju, kaip sekasi Faustina2000 tevukui...KAzkaip ji pasikarsciavus isleke is temos...MAtau, kad kitur bendrauja...Gal kas palaikot rysi?

O beje Burbule, labai rekomenduoju perskaityt nares Brazil bloga. Surasytos viss tos mintys kurios pas visas sukasi galvoje.

Brazil. perskaiciau TAvo paskutini irasa apie kalnus. Pas mane pernai taip buvo su baseinu smile.gif Galima negalima, negi visko bijosi, dzin gi, kad metastazes kauluose ir plauciuose, bet koks kaifas yra plaukti:)
Labai gala, kad su sita chemija nelabai gaunasi prisiderinti man. Tas kassavaitinis leidimas vaistu ismusa labai is ritmo...Bet as vistiek prisderinsiu kazkaip smile.gif
Atsakyti