Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(tyta @ 2017 10 03, 15:14)
<p>
Turiu klausimų, kurios darėtės mikrobladingą. Domina pas šitą meistrę, kurią rekomenduojat.</p>
<p>Reikia kažkaip pasiruošti procedūrai?</p>
<p>Ar galima po to eiti "į žmones" ar jau tenka kuriam laikui lįsti į urvą (paraudę, sutinę)? (esu ne vilnietė, tai norėčiau priderinti prie pramogų  biggrin.gif )</p>
<p>Kaina?</p>
<p>Ačiū 4u.gif</p>
<p> </p>

Specialiai ruostis tikrai nereikia. Kai pas mane aplamai nebuvo nei vieno plaukelio, tai netgi meistrei buvo geriau:) Su specialiu prietaiseliu ismatavo, nupiese kontura ir padare. Nuskausmina.
Pirma diena po padarymo buna siek tiek patine ir paraude. Kita diena jau tinimas mazeja. Kelias dienas buna gana ryzku, bet as vaiksciojau kur man reikejo. Ji duoda toki tepaliuka, juo kelis kart per diena teplioji antakius. Per kokia savaite sasiukai susyja ir nukrenta. Tada tas ryskumas dingsta. Po menesio einat korekcijai. Taip, kad i urva tikrai nereikia sleptis:)
Kainos dabar as Jums nepasakysiu, man padare nemokamai, kaip pagalba onkoligoniams. Naira va nesenai daresi, gal parasys.
Atsakyti
QUOTE(tyta @ 2017 10 03, 16:14)
<p>
Turiu klausimų, kurios darėtės mikrobladingą. Domina pas šitą meistrę, kurią rekomenduojat.</p>
<p>Reikia kažkaip pasiruošti procedūrai?</p>
<p>Ar galima po to eiti "į žmones" ar jau tenka kuriam laikui lįsti į urvą (paraudę, sutinę)? (esu ne vilnietė, tai norėčiau priderinti prie pramogų  biggrin.gif )</p>
<p>Kaina?</p>
<p>Ačiū 4u.gif</p>
<p> </p>

Procedurai ruostis nereikia, as uzsiprasiau ryskiu antakiu, tai pirmom dienom jie buvo labai ryskus 😊 . Truputi del to nejaukiai jauciaus.Sasu gal net nebuvo ar nesimate po mano tamsiais antakiais. Gal kiek patine buvo. O gal ir ne. Ir atrodo 7 dienas negalima slapint. Net galva reik sugebet issiplaut nesuslapinus, bet nieki baisaus, pavyko 😊
As su seseliavimu dariaus. Kainavo 90 eur, bet cia jau ieina ir korekcija. Korekcija daro po menesio.
As net nezinau ar mums su undzinka ta pati meistre dare. As feisbuku susisiekiau ir susitariau. O vardo net ir nepaklausiau...
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 10 03, 22:18)
Procedurai ruostis nereikia,  as uzsiprasiau ryskiu antakiu,  tai pirmom dienom jie buvo labai ryskus 😊 . Truputi del to nejaukiai jauciaus.Sasu gal net nebuvo ar nesimate po mano tamsiais antakiais. Gal kiek patine buvo. O gal ir ne. Ir  atrodo 7 dienas negalima slapint. Net galva reik sugebet issiplaut nesuslapinus,  bet nieki baisaus,  pavyko 😊
As su seseliavimu dariaus. Kainavo 90 eur,  bet cia jau ieina ir korekcija. Korekcija daro po menesio.
As net nezinau ar mums su undzinka ta pati meistre dare. As feisbuku susisiekiau ir susitariau. O vardo net ir nepaklausiau...

Va kaip liuks smile.gif Man seseliavima padare su korekcija.
O ji ten viena dirba. Taip, kad pas ta pacia buvai:) Viktorija.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 10 04, 00:47)
Va kaip liuks smile.gif Man seseliavima padare su korekcija.
O ji ten viena dirba. Taip, kad pas ta pacia buvai:) Viktorija.

O korekcija irgi taip pat rysku viskas buna kaip ir pirma kart?

As jau po gydymu siandien einu i darba 😊. Truputi jaudinuosi kaip reiks atlaikyt, bet gal kaip nors 😊 dar jauciuosi nesavam kaily.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 04 spalio 2017 - 05:50
QUOTE(Naira @ 2017 10 04, 06:49)
O korekcija irgi taip pat rysku viskas buna kaip ir pirma kart?

As jau po gydymu siandien einu i darba 😊. Truputi jaudinuosi kaip reiks atlaikyt,  bet gal kaip nors 😊 dar jauciuosi nesavam kaily.

Aha ir po korekcijos buna rysku, kadangi man dar dare seseliavima tai buvo labai rysku, bet tikrai nebuvo rekianciai ar vulgariai rysku.
Oooo i darba...Viskas priklauso nuo darbo pobudzio...man buvo ziauriai sunku...kojos labai skaudejo , labai pavargdavau, namie tiesiog luzdava ir nuovargio...Tikiuosi paciai taip nebus. Geros pirmos darbo dienos ir parasyk, kaip sekesi.
Atsakyti

O Naira, sveikinu, man šiandien paskutinė darbo diena. Ryt Vln. Deduos tašiuką, neskubėdama. Nusiskyniau kieme vynuogiu, niam. Atleisk keto  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 10 04, 19:27)
<p>O Naira, sveikinu, man šiandien paskutinė darbo diena. Ryt Vln. Deduos tašiuką, neskubėdama. Nusiskyniau kieme vynuogiu, niam. Atleisk keto  mirksiukas.gif </p>

Stiprybes jums 4u.gif
Jus gal gulsites i santaru ginekologini? Ten labai jaukios palatos ir fainos darbuotojos. Nenorejau net namo po operacijos 😊
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 10 04, 18:27)
<p>O Naira, sveikinu, man šiandien paskutinė darbo diena. Ryt Vln. Deduos tašiuką, neskubėdama. Nusiskyniau kieme vynuogiu, niam. Atleisk keto  mirksiukas.gif​ </p>

Gituks laikykis!!! Kur gulsies? NVI ar Santaroj? KAd viskas pavyktu gerai, kad lengvai gytu ir kad tai butu paskutine operacija!
O as ryt vaziuoju chemijos lasintsi...antra antro ciklo doze bus...tikiuosi kraujas bus geras.
Atsakyti

Jo, Santaroj, tikiuosi ginekologiniam. Siaip pirma lauksiu prie Rudaičio kab. Kaip jis pasakys taip ir bus. Ačiūūū

Atsakyti

Sveikos, merginos, esu po radikalios histerektomijos, išaugant ir pakeliant kiaušides. Diagnozė - gimdos kaklelio 1b1 vėžys, limfmazgiai be pakitimų, mts nėra. Po operacijos, atlikus histologinius tyrimus, nustatė 2 rizikas: aukšta vėžinių ląstelių diferenciacija g3 ir lv1(įsiskverbimas į stromą 1.5 cm, plotis 3 cm). Siūloma profilaktiškai atlikti spindulinę terapiją, kurios aš planuoju atsisakyti, gydytoja nemano, kad mano sprendimas yra visiška utopija. Realiai, nauji standartai, kada reikalinga profilaktinė spindulinė terapija, atsirado ne taip ir seniai, anksčiau prie tokios diagnozės, tokio protokolo netaikydavo.

Gal galėtumėte pasidalinti patirtimi, jei susidūrėte su panašia situacija?

Taip pat labai norėčiau sužinoti iš pirmų lūpų apie spindulinę terapiją dubens srityje: savijautą, pokyčius fiziškai ir emociškai, įtaką lytiniams santykiams.

Iš anksto dėkoju ☺

Atsakyti

2004-ais turejau 1a1 uzteko konizacijos,nors buvo siulymu viska salinti,nzn kas butu,bet turbut kiausidziu vezio dabar netureciau,Gala tada dar BRCA genu netyre.O sitoj vietoj kazko atsisakyti tikrai nepatariu,ypac jei gydytojai siulo.Paskui gali pasekmes buti liudnesnes......

Atsakyti

Sveikos, merginos, esu po radikalios histerektomijos, išaugant ir pakeliant kiaušides. Diagnozė - gimdos kaklelio 1b1 vėžys, limfmazgiai be pakitimų, mts nėra. Po operacijos, atlikus histologinius tyrimus, nustatė 2 rizikas: aukšta vėžinių ląstelių diferenciacija g3 ir lv1(įsiskverbimas į stromą 1.5 cm, plotis 3 cm). Siūloma profilaktiškai atlikti spindulinę terapiją, kurios aš planuoju atsisakyti, gydytoja nemano, kad mano sprendimas yra visiška utopija. Realiai, nauji standartai, kada reikalinga profilaktinė spindulinė terapija, atsirado ne taip ir seniai, anksčiau prie tokios diagnozės, tokio protokolo netaikydavo.

Gal galėtumėte pasidalinti patirtimi, jei susidūrėte su panašia situacija?

Taip pat labai norėčiau sužinoti iš pirmų lūpų apie spindulinę terapiją dubens srityje: savijautą, pokyčius fiziškai ir emociškai, įtaką lytiniams santykiams.

Iš anksto dėkoju ☺

Oi bet kaip cia sudetinga viskas zinokit.Mamai dare radikalia operacija or spinduliavima dubens srity...ir ji vistiek turi antra vežį ir labai pikta.

Savijauta po spinduliavimo ...buvo nelengva,ypač problemos su žarnynu,dideli skausmai,viduriavimas belekiek tesesi,nelaikymas.Metus trumo didelis diskomfortas,bet gyventi galima.Deja isvengti ateities baubo jai nepavyko.

Kaip bus jums niekas neatsakys,kiek žmoniu tiek istoriju...Isivaizduoju kad tokie sprendimai labai sunkus.

Atsakyti