Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

[quote=Undzinka,2017 01 13, 20:16]
[quote=kramtuskee1,2017 01 13, 18:21]

Taip, nuslinko paukai, Tiksliau pradejo slinkti kuokstais, tada vyras nukirpo su masinele. I antraji chemijos cikla jau ejau be plauku. Ir plaukai nuslinko ne tik nuo galvos:) Neliko antakiu, blakstienu. Bet izvelkime tame ir teigiamu dalyku - neberikia depiliuotikoju, pazastu, bikini srities smile.gif Na ir tikrai del to neatsisakiau gydymo. Antakius pasidariau -mikroblading. peruko nepirkau, na nepatinka man ziauriai. Ismokau ristis skaras, tiurbanus, prisipirkau ivairiu kepuriuku. Esu ne jaunuole, ne lieknuole ir nieko, iskenciau. Jau baigiau chemija, laukiu kada prades viskas atauginet. Jei idomu gaiu I AZ atsust foto, kaip ejau pas mama kuciu, antra diena po chemijos smile.gif
O del darbo...nedarbingumo lapelis gi yra. Kam eit?
[/quote]
Butu tikrai idomu pamatyt foto smile.gif Pati galvoju kad gal kokius tiurbanus nebent suktis smile.gif
Nedarbingumas yra, bet jei leistu sveikata noreciau dirbti, reik uz kazkokius pinigus gyvent, reik neuzsisedet, kad neimtu depresijos. O jei gydymas truks labai ilgai juk nesedesiu amzinai namie. Nei vyro, nei vaiku nera. Tad reiks save islaikyt paciai, tevam ant galvos nesikarsiu, o ir rutina mane pasiglemztu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2017 01 13, 19:21)
Sakykit ar jum po chemoterapijos nuslinko plaukai ? po kelinto kurso, ka daret, kaip eot i darbus ?

Man gyvenime yra dvi fobijos netekt plauku ir dantu. Nezinau kodel bet atrodo plauku netekimas baisiau uz mirti. Ir db niekaip neisiena is galvos. Kad eji man pasiulytu gydyma chemija, po kurios tikrai nuslinks plaukai, o tikimybes pasveikt 100proc.nebutu, matyt atsisakyciau gydymo. Ir tos mintys mane varo is proto. Man baisiai netinka kepures, skareles, esu apvalaus veido, labai aukstos kaktos, tad atrodyciau, blogai. O juk reiktu eit i darba, darbas su zmonemis....

Aš ir esu apvalaus veido ir kepures man netinka žiauriai, bet... plaukai nuslinko po pirmos chemijos, o turėjau eit į darbą, tiesiog pradėjau dirbt po pirmos chemijos naujam darbe, na ir ką, apsivyniojau skarą ir ėjau, ir taip ėjau devynis mėnesius, peruko neturėjau, nes neturėjau ir už ką jį pirkt, man teko dalia dasipirkinėt nekompensuojamus vaistus chemijai. Ilgainiui taip susisukdavau turbaną, kad visi galvojo, kad čia aš tokios mados laikaus bigsmile.gif

Plaukų netekimas tai toks menkniekis, patikėkit, svarbu, kad vaistai veiktų, o tai vienas iš požymių. Šiuo metu yra tiek galimybių, skarelės, perukai, tiesiog pažvelkit į tai, kaip į iššūkį, turėjot ilgus plaukus, nusipirkit trumpų plaukų peruką ir atvirkščiai.

Meskit tas mintis šalin, gydymas būtinas, kitaip niekaip.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2017 01 13, 20:29)
Aš ir esu apvalaus veido ir kepures man netinka žiauriai, bet... plaukai nuslinko po pirmos chemijos, o turėjau eit į darbą, tiesiog pradėjau dirbt po pirmos chemijos  naujam darbe, na ir ką, apsivyniojau skarą ir ėjau, ir taip ėjau devynis mėnesius, peruko neturėjau, nes neturėjau ir už ką jį pirkt, man teko dalia dasipirkinėt nekompensuojamus vaistus chemijai. Ilgainiui taip susisukdavau turbaną, kad visi galvojo, kad čia aš tokios mados laikaus  bigsmile.gif

Plaukų netekimas tai toks menkniekis, patikėkit, svarbu, kad vaistai veiktų, o tai vienas iš požymių. Šiuo metu yra tiek galimybių, skarelės, perukai, tiesiog pažvelkit į tai, kaip į iššūkį, turėjot ilgus plaukus, nusipirkit trumpų plaukų peruką ir atvirkščiai.

Meskit tas mintis šalin, gydymas būtinas, kitaip niekaip.

svarbiausia gydytis.
Ir kad gydymas padetu.
To linkiu visoms.
Atsakyti

Sakykit ar jum po chemoterapijos nuslinko plaukai ? po kelinto kurso, ka daret, kaip eot i darbus ?

Man gyvenime yra dvi fobijos netekt plauku ir dantu. Nezinau kodel bet atrodo plauku netekimas baisiau uz mirti. Ir db niekaip neisiena is galvos. Kad eji man pasiulytu gydyma chemija, po kurios tikrai nuslinks plaukai, o tikimybes pasveikt 100proc.nebutu, matyt atsisakyciau gydymo. Ir tos mintys mane varo is proto. Man baisiai netinka kepures, skareles, esu apvalaus veido, labai aukstos kaktos, tad atrodyciau, blogai. O juk reiktu eit i darba, darbas su zmonemis....

tu sergi ar ne?/ar su galva tvarka?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 13 sausio 2017 - 19:52
QUOTE(kramtuskee1 @ 2017 01 13, 19:25)
Butu tikrai idomu pamatyt foto smile.gif Pati galvoju kad gal kokius tiurbanus nebent suktis smile.gif
Nedarbingumas yra, bet jei leistu sveikata noreciau dirbti, reik uz kazkokius pinigus gyvent, reik neuzsisedet, kad neimtu depresijos. O jei gydymas truks labai ilgai juk nesedesiu amzinai namie. Nei vyro, nei vaiku nera. Tad reiks save islaikyt paciai, tevam ant galvos nesikarsiu, o ir rutina mane pasiglemztu smile.gif

As

Va smile.gif Po sestos chmijos anta diena.
Papildyta:
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 01 13, 19:51)
<p> tu sergi ar ne?/ar su galva tvarka?</p>

Manau cia stresas pas ja kalba. Kaiateis laikas gydytis viskas bus tvarkoje ir gydymas tikrai vyks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 13 sausio 2017 - 20:01
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 01 13, 20:51)

po man patarimu del tetes, as dabar irgi pamasciau ar serga ar slaugo.....
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 13, 19:58)
po man patarimu del tetes, as dabar irgi pamasciau ar serga ar slaugo.....

Laukia atsakymu....
Atsakyti

</blockquote>
[/quote]

As atsakymo dar nezinau, extra atliko KC trepanobijopsija ir aspiracija. Bet galvoje vistiek mintys deliojasi, kas kaip ir ka reiktu daryt, kai po menesio suzinosiu tolimesni gydyma. Tos kelios valandos onkohematologiniam skyriuje atrodoa apverte viska, visa ramybe ir ryztas isgaravo ta pacia sekunde. O kai perskaiciau desimtis straipsniu apie zmones, kurie gydosi 5m.ir daugiau, kyla visokiu minciu.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 01 13, 20:58)
As

Va smile.gif Po sestos chmijos anta diena.
Papildyta:
Manau cia stresas pas ja kalba. Kaiateis laikas gydytis viskas bus tvarkoje ir gydymas tikrai vyks.

vau, puikiai, tikrai 4u.gif Aukštasis pilotažas, dar ir kitas pamokyt galėtumėt. Mano žymiai paprasčiau atrodė.
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2017 01 13, 18:21)

Man gyvenime yra dvi fobijos netekt plauku ir dantu. Nezinau kodel bet atrodo plauku netekimas baisiau uz mirti.

jūs tikrai taip manot???
dantys sudedami, plaukai atauga, o gyvenimas?? blink.gif
Aš sveika atiduočiau savo plaukus ir dantis, kad tik mama pasveiktų, kad įveiktume ligą.....
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2017 01 13, 20:07)
vau, puikiai, tikrai 4u.gif Aukštasis pilotažas, dar ir kitas pamokyt galėtumėt. Mano žymiai paprasčiau atrodė.

Dekui 4u.gif Na kur desies zmogau, teko ismokt. O kai antras gydymosi etapas per 3 metus, tai patikek, ranka taip atkalus jau smile.gif
Tai i sakau, argi cia jau taip svarbu tie plaukai??? Na taip taip...svaru, bet ne pasaulio pabaiga ir kol ju nera. Ypac, kai zinai, kad tai laikina, ane smile.gif
Atsakyti
[quote=kramtuskee1,2017 01 13, 21:04]
</blockquote>
[/quote]

As atsakymo dar nezinau, extra atliko KC trepanobijopsija ir aspiracija. Bet galvoje vistiek mintys deliojasi, kas kaip ir ka reiktu daryt, kai po menesio suzinosiu tolimesni gydyma. Tos kelios valandos onkohematologiniam skyriuje atrodoa apverte viska, visa ramybe ir ryztas isgaravo ta pacia sekunde. O kai perskaiciau desimtis straipsniu apie zmones, kurie gydosi 5m.ir daugiau, kyla visokiu minciu.
[/quote]

Miela mano šiuo metu onkohematologinės ligos gydomos pažangiausiais ir naujausiais metodais, išgyveninamumas pats geriausias kitų onko ligų atžvilgiu, aš pati gyva sveika nuo 2002, čia dar kelios ir ilgametės onkohematologinio pacientės lankosi. Nestresuokit tikrai, taip jei yra liga teks iškęst ilgą ir gana nemalonų gydymą, bet jis padovanoja dar daug daug metų visiškai normalaus gyvenimo. Tuo kraujo ligos nuo kitų ir skiriasi. Gydymas agresyvus, bet ir rezultatai geri.
Atsakyti