Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(editana @ 2017 10 02, 13:15)
<p>Labas,</p><p></p><p>mane po pirmos chemijos buvo išbėrę ir labai niežėjo - išgėriau tavegilio pora kart ir praėjo. Įtariu per tą pirmą kartą man nesuleido tavegilio, dėl to taip ir buvo. vėlesniais kartais tai suleisdavo ir nieko nebūdavo.</p><p></p><p>Aš nešiojau peruką - pirkau Plaukų magija, Kaune. šaunios moterytės ten dirba- patars ir padės smile.gif</p>

Dekui. Man gydymas baigesi rugpjucio pabaigoj. O dabar tik islindo. Nusipirkau zirteks. Vaistinej pasiule. Ziuresiu.
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2017 10 02, 11:14)
Peruku ir as nenesiojau. Na kazkaip man jie nepriitini ir viskas.
Brazil, del antakiu - nu pasidaryk microbladinga. As kalbejau ne su savo o su kita gydytoja, kai maniske atostogavo, tai pasake, kad galima daryt sia procedura. O ir meistre ta patvirtino. As pasidariau tarp chemiju. Laikosi normaliai. Daryta gruodzio menesi, iki siol puikus antakiai, nors ir ataugo plaukeliai, bet jie nekokybiski.
Merginos palandziokit po Aliexpresa arba po Vindeta, ten tiek kepuriuku...Ir bent jau Ali jie tikrai nebangus, as po 2-3 eurus ju orisipirkau ivairu.

O as jau su antakiais 😊 aciu undzinkai uz rekomendacijas 😊
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 10 02, 12:50)

O as jau su antakiais 😊 aciu undzinkai uz rekomendacijas 😊

Ooooo! Kaip smagu, kad tiko meistre. Ar likai pateninta? Korekcijai eisi po menesio? Ar dare foto iki ir po?
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 10 02, 15:26)
Ooooo! Kaip smagu, kad tiko meistre. Ar likai pateninta? Korekcijai eisi po menesio? Ar dare foto iki ir po?

Joo, meistre patiko. 😊Matosi, kad profesionale.nesigailiu, kad ten vaziavau, as patenkinta 😊. Kaip gera kai ryte atsikeli su dazytais antakiais 😊. Daug rupescio nukrito.
Man dare rugsejo 13 d atrodo. Korekcija spalio 23.
Fotografavo mane, bet feisbuke nemaciau. Gal po korekcijos ides 😊
Atsakyti

Man ir visa pilva buvo isbere po vienos chemo, isgeriau tavegilio ;), paskui dar nusipirkau hormoninio tepaliuko, bet nereikejo.

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 10 02, 16:58)
<p>Man ir visa pilva buvo isbere po vienos chemo, isgeriau tavegilio ;), paskui dar nusipirkau hormoninio tepaliuko, bet nereikejo.</p>

As jau kokias 3 savaites kankinuos. Ir vis labyn eina. Miegot nakti trukdo niezulys.
Bet mano gydymas jau rugpjuty baigesi. O chemija liepos pabaigoj. Tai turbut man po visko reakcija prasidejo.
O zirteks kazin tinka? Bandysiu nakciai...
Dekui, kad pasidalinat patirtim. Nes jau visokiu ligu googlej ieskaus 😊

Atsakyti

O aš žiopla, neberandu kontakto kur Undzinka buvo įmetus, ar gali meistrės info pakartoti?

Ir dar - Gituks, kokį tu ten molį geri, irgi neberandu? Susivedinėju dabar visus papildus, baigsis chemija reiks rinktis ką vartoti, o pasirinkimų begalybė...

Ačiū ačiū ačiū!!!

Atsakyti

O aš žiopla, neberandu kontakto kur Undzinka buvo įmetus, ar gali meistrės info pakartoti?

Ir dar - Gituks, kokį tu ten molį geri, irgi neberandu? Susivedinėju dabar visus papildus, baigsis chemija reiks rinktis ką vartoti, o pasirinkimų begalybė...

Ačiū ačiū ačiū!!!

Atsakyti

Yra livinn parduotuvėse molio, aš geriu kikos (nes viena babute sake kad zeo molis geriausiai detoksikuoja) 

https://www.kika.lt/...-su-kalciu.html

Apie save parašysiu daugiau po operacijos, nes dabar tokiaaa audra, net Aivazovskis nenutapytų. Tašiuko dar nesusidėjau. Gerai, kad darbo daug užkrovė. Vnz papasakosiu šeštadienį.

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 10 03, 10:42)
<p>O aš žiopla, neberandu kontakto kur Undzinka buvo įmetus, ar gali meistrės info pakartoti?</p><p></p><p>Ir dar - Gituks, kokį tu ten molį geri, irgi neberandu? Susivedinėju dabar visus papildus, baigsis chemija reiks rinktis ką vartoti, o pasirinkimų begalybė...</p><p></p><p>Ačiū ačiū ačiū!!!</p>

Va cia:
https://www.facebook...jaMicroblading/
Viktorija
Atsakyti

Turiu klausimų, kurios darėtės mikrobladingą. Domina pas šitą meistrę, kurią rekomenduojat.

Reikia kažkaip pasiruošti procedūrai?

Ar galima po to eiti "į žmones" ar jau tenka kuriam laikui lįsti į urvą (paraudę, sutinę)? (esu ne vilnietė, tai norėčiau priderinti prie pramogų  :D )

Kaina?

Ačiū :4u:

Atsakyti

Aktualia tema matau kalbejot, kazi ar Klaipėdoj rasiu kas pasiryš daryt antakius :hm: O mama jau be plauku,va jums ir salmo nauda.Laikosi neblogai,sake viena karta tik lupa suvirpejo kai eme skusti,bet paskui su kirpeja(jos drauges)išsidirbinejo nuskutusios puse galvos ir juokesi :hihihi:  As aišku nublioviau posmeli namie,dabar eisiu aplankyt ieskosim internete naujų kepuriu.

Brazil, ar galesit pasidalinti savo papildu sarasu? :blush-anim-cl: 

Gituks, lauksim ziniu, siuciu jums silta apkabinima, laikykites :console:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paslaptingoji: 03 spalio 2017 - 15:18

Turiu klausimų, kurios darėtės mikrobladingą. Domina pas šitą meistrę, kurią rekomenduojat.

Reikia kažkaip pasiruošti procedūrai?

Ar galima po to eiti "į žmones" ar jau tenka kuriam laikui lįsti į urvą (paraudę, sutinę)? (esu ne vilnietė, tai norėčiau priderinti prie pramogų  :D )

Kaina?

Ačiū :4u:

Manau kad sutine ir paraude, o taip oat ryskoka buna kuri lauka po proceduros,bet del to atsisakyt pramogu neverta :) 

Atsakyti