QUOTE(Paslaptingoji @ 2017 10 01, 22:33)
<p>Labas vakaras visoms
Gal turite kokiu nuorodų kur galima isigyti skarelių,kepurių?Gal kokių patarimų?ka nešiojate? kas pasiteisino?Radau tik viena facebooke is E raides kazkokia. Mama eme metyt plaukus ir gan stipriai,reik jau ieškotis apdangalų,ieškojom akropoly nieko neradom ir trpty pasimetem
</p>
Na nereikia pasimesti:) Nera taip viskas sudetinga, kaip is pradziu atrodo. Na jei mamytei stipriai slenka plaukai, juos geriau nukirpti. MAne vyras su masinele nuskuto, nes na plaukai krito kuokstais, visur ju buvo pilna. O nuskuto ir nuskuto.
As prsipirkau ivairiu saliu, ismokau ristis tiurbanus. Tiesiog buvau tobulai ivaldzius. Jei idomu, duokit el. pasta - atsiusiu foto tiurbano. Galiu ikelti kelias nuorodas apie ju risima. Turejau kelis minkstus trikotazinius paprastus kepuriukus. Prie skirtingu rubu skirtingu spalvu. Uzsiskinejau paprasciausiai is Aliexpreso. As ir namie vaiksciojau su kepuriukais, nes ateidavo anukai, nenorejau, kad matytu plika galva. UZtat kai pradejo atauginet laukai, tai su anukeliais lyginomes, pas ka ilgesni plaukikai:) Ir miegojau su kepuriuku, nes man salta buvo galvai. Beje pasirupinkit aliejuku galvos odai tepti. As turejau aliejuka is Tibeto, labai buvo gerai, issimaudau ir teplioju plike juo. Nesauseja oda. Jei idomu, galesiu nuoroda duot.