Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Man sunkiausia buvo 1 ir 5. Net nežinau kodėl. Po pirmos žiaaauriai skaudėjo, kur bv vėžys+be jėgų. Po penktos nieko neskaudėjo, bet vooos atsigavau.2 savaites lova-tulikas-lova-tulikas. Visos kitos ir ne kurortai. Gal aš tiesiog višta.  :unsure:​ 

palitakselis su karboplatina bjauri chemija,o man dar cisplatina i pilva vare,toksiska labai  ta chemija....taip.kad ne vista :)

Atsakyti

Labas vakaras visoms :4u:  Gal turite kokiu nuorodų kur galima isigyti skarelių,kepurių?Gal kokių patarimų?ka nešiojate? kas pasiteisino?Radau tik viena facebooke is E raides kazkokia. Mama eme metyt plaukus ir gan stipriai,reik jau ieškotis apdangalų,ieškojom akropoly nieko neradom ir trpty pasimetem :mastau:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paslaptingoji: 01 spalio 2017 - 21:35
QUOTE(Paslaptingoji @ 2017 10 01, 22:33)
<p>Labas vakaras visoms 4u.gif  Gal turite kokiu nuorodų kur galima isigyti skarelių,kepurių?Gal kokių patarimų?ka nešiojate? kas pasiteisino?Radau tik viena facebooke is E raides kazkokia. Mama eme metyt plaukus ir gan stipriai,reik jau ieškotis apdangalų,ieškojom akropoly nieko neradom ir trpty pasimetem mastau.gif</p>

Na nereikia pasimesti:) Nera taip viskas sudetinga, kaip is pradziu atrodo. Na jei mamytei stipriai slenka plaukai, juos geriau nukirpti. MAne vyras su masinele nuskuto, nes na plaukai krito kuokstais, visur ju buvo pilna. O nuskuto ir nuskuto.
As prsipirkau ivairiu saliu, ismokau ristis tiurbanus. Tiesiog buvau tobulai ivaldzius. Jei idomu, duokit el. pasta - atsiusiu foto tiurbano. Galiu ikelti kelias nuorodas apie ju risima. Turejau kelis minkstus trikotazinius paprastus kepuriukus. Prie skirtingu rubu skirtingu spalvu. Uzsiskinejau paprasciausiai is Aliexpreso. As ir namie vaiksciojau su kepuriukais, nes ateidavo anukai, nenorejau, kad matytu plika galva. UZtat kai pradejo atauginet laukai, tai su anukeliais lyginomes, pas ka ilgesni plaukikai:) Ir miegojau su kepuriuku, nes man salta buvo galvai. Beje pasirupinkit aliejuku galvos odai tepti. As turejau aliejuka is Tibeto, labai buvo gerai, issimaudau ir teplioju plike juo. Nesauseja oda. Jei idomu, galesiu nuoroda duot.
Atsakyti
Sveiki, ar gali po chemospindulinio gydymo but salutinis pozymis-berimas? Gal kas susiduret ir patartumet kuo tepti. Beria man kojas, rankas ir niezti naktim labai...
Vietine gydytoja aliejum patare tept, nepadeda...
Atsakyti

aš nešiojau kepuriukus iš čia http://www.emandia.com/lt/, truputi bere galva nuo viskozės tai uzsisakiau 100 proc medvilnine-buvo liuks. Kaip ir Undzikai galva jautri temperaturai buvo, jei vyras pamatydavo su kapišonu arba kepuriuku, nuspresdavo, kad laikas užkurti pečių  :lol: 

Peruku nebandziau. Žiemą išgyvenau skarelė ir kepuriukas. Turbanų ir nebandžiau- ne mano kantrybei.

Atsakyti

Aš su peruku, nes galva mano maža ir skaros nesilaiko. Bet ruošiuos operacijai ir jau ieškau kepuraitės į ligoninę, nes be plaukų ir be antakių, kompleksuoju prieš gydytojus taip sakant :)

Yra visokių variantų vinted.lt ir dar va radau https://www.facebook...f=page_internal. Gituks variantą irgi patikrinsiu. Namie varinėju su kapišonu :)

Atsakyti
Peruku ir as nenesiojau. Na kazkaip man jie nepriitini ir viskas.
Brazil, del antakiu - nu pasidaryk microbladinga. As kalbejau ne su savo o su kita gydytoja, kai maniske atostogavo, tai pasake, kad galima daryt sia procedura. O ir meistre ta patvirtino. As pasidariau tarp chemiju. Laikosi normaliai. Daryta gruodzio menesi, iki siol puikus antakiai, nors ir ataugo plaukeliai, bet jie nekokybiski.
Merginos palandziokit po Aliexpresa arba po Vindeta, ten tiek kepuriuku...Ir bent jau Ali jie tikrai nebangus, as po 2-3 eurus ju orisipirkau ivairu.
Atsakyti

Peruku ir as nenesiojau. Na kazkaip man jie nepriitini ir viskas.
Brazil, del antakiu - nu pasidaryk microbladinga. As kalbejau ne su savo o su kita gydytoja, kai maniske atostogavo, tai pasake, kad galima daryt sia procedura. O ir meistre ta patvirtino. As pasidariau tarp chemiju. Laikosi normaliai. Daryta gruodzio menesi, iki siol puikus antakiai, nors ir ataugo plaukeliai, bet jie nekokybiski.
Merginos palandziokit po Aliexpresa arba po Vindeta, ten tiek kepuriuku...Ir bent jau Ali jie tikrai nebangus, as po 2-3 eurus ju orisipirkau ivairu.

Ot gal ir pasidarysiu tikrai - bus trys savaitės maždaug pertrauka tarp chemijų ir operacijos, manau būtų geriausias laikas.

Atsakyti

Ot gal ir pasidarysiu tikrai - bus trys savaitės maždaug pertrauka tarp chemijų ir operacijos, manau būtų geriausias laikas.

Brazil , ar jau žinai operacijos datą ? Kažkaip greitai tas laikas pralėkė...

Labai tau ačiū už tavo blogą. Labai  daug sau naudingo  radau paskutiniame straipsnyje "Stresas ir onkologinė liga". 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luk@: 02 spalio 2017 - 10:04
QUOTE(Brazil @ 2017 10 02, 10:55)
<p>Ot gal ir pasidarysiu tikrai - bus trys savaitės maždaug pertrauka tarp chemijų ir operacijos, manau būtų geriausias laikas.</p><p></p>

Ot ir pasidaryk smile.gif As kai dariausia, dar ir kruja skystinancius vartojau, tai meistrei buvo sunkiau dirbti, bet nieko , susitvarke mergaite smile.gif Sesuo kai pamate mano antakius, tai ziurejo ziurejo, sako duok paliet, nu netikiu, kad ne tavo:)
Atsakyti

Labas,

mane po pirmos chemijos buvo išbėrę ir labai niežėjo - išgėriau tavegilio pora kart ir praėjo. Įtariu per tą pirmą kartą man nesuleido tavegilio, dėl to taip ir buvo. vėlesniais kartais tai suleisdavo ir nieko nebūdavo.

Aš nešiojau peruką - pirkau Plaukų magija, Kaune. šaunios moterytės ten dirba- patars ir padės :)

Atsakyti

Sveiki, ar gali po chemospindulinio gydymo but salutinis pozymis-berimas? Gal kas susiduret ir patartumet kuo tepti. Beria man kojas, rankas ir niezti naktim labai...
Vietine gydytoja aliejum patare tept, nepadeda...

Atsakyti