Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Visoms gera dieną!

Noriu pasiteirauti patarimo kaip sprendžiat užkietejusių vidurių bedas?Be maisto reguliavimo...Mama tokių bedu neturejo,bet čia dabar matyt nuo chemijos prasidejo.Aliejus vartoja,vandeni,daržoves.Bet eme spazmuot žarnyna :hm: 

Visoms saulėtos dienos :bye: 

Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2017 09 23, 12:27)
<p>Visoms gera dieną!</p><p>Noriu pasiteirauti patarimo kaip sprendžiat užkietejusių vidurių bedas?Be maisto reguliavimo...Mama tokių bedu neturejo,bet čia dabar matyt nuo chemijos prasidejo.Aliejus vartoja,vandeni,daržoves.Bet eme spazmuot žarnyna g.gif </p><p>Visoms saulėtos dienos bye1.gif </p>

As nuo chemijos turiu sita beda. Tai vartoju senos lapu arbata. Ir vaistineje perku Duphalac geriama suspencija. Prie jos nepriprantama. Seimos gydytoja patare - pasiteisino.
Taciau jei problema jau labai rimta, tada galima vartoti sias zvakutes Bisacodil ir Dulkolax
Atsakyti

buroku sultys.ir krauja tuo paciu atstato :) nors mano zarnynas patrumpintas tai bedu nera:)

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 09 23, 13:43)
<p>buroku sultys.ir krauja tuo paciu atstato smile.gif nors mano zarnynas patrumpintas tai bedu nera:)</p>

Oj Babyte, kaip Tau gerai, kad neturi sitos bedos. As maniau, kad vaziuosiu i ligonine po pirmos antro kurso chemijos...Toks buvo uzkietejimas, kad ir organizmas apsinuodijo ir zarna suplyso...neduok Dieve tokios bedos. Uztat dabar turiu pasirupinus vaistais is anksto.
Atsakyti

Ačiū labai už patarimus, apsirupinsim ir burokų sultim (chemijos metu galima?) ir duphalac.

Atsakyti

o kaip cia tylu.......atchodai baigesi ,varau i Dublina pasizmonet  :)

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 09 28, 16:33)
<p>o kaip cia tylu.......atchodai baigesi ,varau i Dublina pasizmonet  smile.gif</p>

Babyte, o kaip su biuleteniu? Neuztrumpins del sienos kirtimo? Ar Jumi dirba?
Atsakyti

Smagus pozityvas Babyte  :victory2:  Kelinta serija dabar buvo? Mergaites o kai gauni antra trecia ir tolesnes serijas buna sunkiau nei po pirmos?ta prasme ar yra sunkesnis pernesimas kuo velesne serija gavus?tikiuos aiskiai suveliau :hmm:  Mama dabar atsigavus,baiges ir jai athodai,taip faina ja tokia matyti :) Vel visur varineja :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paslaptingoji: 29 rugsėjo 2017 - 14:40

Man sunkiausia buvo 1 ir 5. Net nežinau kodėl. Po pirmos žiaaauriai skaudėjo, kur bv vėžys+be jėgų. Po penktos nieko neskaudėjo, bet vooos atsigavau.2 savaites lova-tulikas-lova-tulikas. Visos kitos ir ne kurortai. Gal aš tiesiog višta.  :unsure:​ 

Atsakyti

Man sunkiausia buvo 1 ir 5. Net nežinau kodėl. Po pirmos žiaaauriai skaudėjo, kur bv vėžys+be jėgų. Po penktos nieko neskaudėjo, bet vooos atsigavau.2 savaites lova-tulikas-lova-tulikas. Visos kitos ir ne kurortai. Gal aš tiesiog višta.  :unsure: 

Gituks,nu tu duodi,kokia dar višta.Esi kovotoja,mylek save.Cia chemija ta baisi.Matyt po paskutines visai kraujas seda :unsure: 

Tau operacija arteja? Kaip jauties dabar?

Atsakyti

neemiau biuletenio.galiu sau leist ir taip neit kai reikia....

Atsakyti

neemiau biuletenio.galiu sau leist ir taip neit kai reikia....

Atsakyti