Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(gituks @ 2017 09 21, 14:00)
<p>Viską tu gerai darai Paslaptingoji, na mama nenori ir nereikia, jei tau idomu domekis. O chemikei aš tikrai nesakysiu nieko schmoll.gif čia ir normaliam žmogui pasakius pasuktu su pirštu ties smilkiniu.
</p>

Gituks, a Tu jai sakysi ar nesakysi, jokios is to naudos. Pas kokia chemike vaikstai? Gal klausiau, bet su atmintm prastai. As pas Asadauskiene. Ir Brazil pas ja pakliuvus.
Tai va karta klausiu jos del papildu, na kad imuiteta stiprinti, praeita ziema, kai baigiau chemija. Ji man atsake, kad nekonsultuoja siuo klausimu. KIta karta klausiu del Pomi-T. O ji ziuri i mane ir klausia, o kas tai yra? Ji gi pati buves onkoligonis. Apie kanapes klausiau - nera yrodyto terapinio veiskmingumo. Zodziu ka pats susizinai, isbantai ta turi,arba eini uz pinigus konsultuotis kazkur kitus.
Atsakyti

Aš Santaroj pas Tulytę. Mano atmintis ir trumpa :mirksiukas:

Sakau, kas mane nustebino oficialioj medicinoj, tai kai dukra paskambino po onko paskaitų, kai dėstytojas pasakojo apie keto mitybos efektyvumą gydant vėžį.

Atsakyti

Babyte,o kaip suprast ta pilvine mane dabaige..kokia jusu situacija dabar?kiek jau metu su liga?

pilvine tai intraperitonine chemoterapija,kai operacijos metu isiunamas portas i pilva ir pe ji leidziami vaistai tiesiai i pilva,ji efektyvesne isplitusio kiausidziu vezio atveju,daroma kaipo operacijos nelieka matomu zidiniu,bet labai toksiska su daug salutiniu poveikiu.

Diagnozuota 1,5 metu.dabar ipusejau antros eiles chemoterapija.

Atsakyti

:D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 21 rugsėjo 2017 - 13:27
QUOTE(gituks @ 2017 09 21, 14:11)
<p>Aš Santaroj pas Tulytę. Mano atmintis ir trumpa mirksiukas.gif
</p><p>Sakau, kas mane nustebino oficialioj medicinoj, tai kai dukra paskambino po onko paskaitų, kai dėstytojas pasakojo apie keto mitybos efektyvumą gydant vėžį.
</p>

Na apie Tulyte turiu gerus atsiliepimus, buvau pas ja konsultuotis.
Del keto. Pamenu rasei, kad labai tikejai ja. As ir dabar labai ja tykiu, tiesiog paranojiskai tikiu, nors ir nelabai kolkas pavyksta suvaldyt metastazes. Bet!!! Kaip viena protinga moteris mane paprotino, sako mieloji, o ka Tu zinai, kaip butu buve, jei nebutum grieztoje ketozeje Ir as su ja sutinku! O be to svoris krenta:) Kiek gaunu komplimentu ir pavydziu zvilgsniu bigsmile.gif Jus visos lieknos, nesuprasit storulio, bet va anadien neujau i parduotuve, nebeturiu rubu visai, reikia kelniu. Ir ka Jus manot matuojuosi, o jos DIDELES!!!! Man dideles!!! Stovejau issisiepus matavimosi kabinoje, kaip beprote:)
Atsakyti

Labas vakaras,

Labai ilgai šiandien skaičiau jūsų forumą...

Prašyčiau atsiliepti, kas serga kiaušidžių vėžiu ir galėtų/norėtų pabendrauti telefonu su mano mama ( deja nesinaudoja internetu) kuri baigia prarasti paskutinę viltį pasiekti remisiją....3b stadija,G3. Prieš keletą dienų sužinojome, kad gydymas nepadeda, nuo pirmadienio kita chemija. Ūsuotasis plinta pilvo ertmėje. 

Babyte Bronislava, Gituks, Kastuvas - gal kažkas iš Jūsų sutiktumėte pasidalinti savo patirtimi su mano mama.

Iš anksto visoms dėkinga atsiliepusioms.

Stiprybės ir sveikatos!

Atsakyti

Oi Undzika, linksmi tavo postai. Pakeli nuotaika. Gintare parasiau tau. Jei pavyks ;) pati kovoju su savo demonais

Atsakyti

skaitet toki megejiska ruolios straipsniuka apie gliukozes/cukraus vartojima? siaip esme, kad smegenys minta gliukoze, jei jos negauna, tai pasigamina, tik organizmui tai yra sunkiau. ruolia gi teigia, kad reikalinga gliukoze gaunama butent is cukraus smile.gif

"Kad gliukozė gaunama būtent iš cukraus" - nu kad Ruolia čia stipriai nusikalbėjo, tai net nėra ką komentuoti. Absurdas. Tikiuosi jo labui, kad čia tiesog žurnalistas kažką ne tap interpretavo (iš savo patirties žinau kad ir taip būna). Gliukozės pilna maiste (vaisiuose, daržovėse ir kt), o esant reikalui ją organizmas gamina ir iš kitų medžiagų. Sergant vėžiu cukrus yra blogis. Taškas.

Atsakyti

Žurnalistas neinterpretavo, tikrai tokią nesąmonę suskėlė Ruolia. Klausiausi per int.

http://www.lrt.lt/me...017_09_08_14_05

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 09 22, 08:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="milaaaa" data-cid="71807662" data-time="1505985879"><div><p>skaitet toki megejiska ruolios straipsniuka apie gliukozes/cukraus vartojima? siaip esme, kad smegenys minta gliukoze, jei jos negauna, tai pasigamina, tik organizmui tai yra sunkiau. ruolia gi teigia, kad reikalinga gliukoze gaunama butent is cukraus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>"Kad gliukozė gaunama būtent iš cukraus" - nu kad Ruolia čia stipriai nusikalbėjo, tai net nėra ką komentuoti. Absurdas. Tikiuosi jo labui, kad čia tiesog žurnalistas kažką ne tap interpretavo (iš savo patirties žinau kad ir taip būna). Gliukozės pilna maiste (vaisiuose, daržovėse ir kt), o esant reikalui ją organizmas gamina ir iš kitų medžiagų. Sergant vėžiu cukrus yra blogis. Taškas.</p>

ne, ''kad gliukoze gaunama is cukraus'', o kad organizmui reikia ir gliukozes gaunamos butent is cukraus 4u.gif sutikit, skirtumas juk yra!
Atsakyti

Grįžtu vėl. Vakar mamai atliko kolonoskopiją. Sakė, kad visai neskaudėjo, vaistų jokių neleido, pilvą pūtė minimaliai. Išraše rašo: "apžiūrėta visa storoji žarna iki aklosios žarnos dugno. Apžiūrėtuose segmentuose keli smulkūs divertikulai. Ant 6 val.randas, centre hyperplastiškas. Iš rando paimtos biopsijos histologiniam ištyrimui."

Kai paklausiau gydytojo, kuris atliko tyrimą, koks yra žarnynas, tai jis neturėjo prie ko prikibti. Sakė, jei bus geras biopsijos atsakymas, tai su žarnynu bėdos nėra.

Paskui paskaičiau krūtinės ląstos ir pilvo organų kompiuterinės tomografijos atsakymą. Prie nieko prikibti negalima ( plaučiai, inkstai, kepenys, blužnis, kasa, antinksčiai be pakitimų, į patologinius panašių limfmazgių nematyti).

Tik  suneramino štai kas: "Th2 slankstelio kūne ir dešiniojoje kojytėje matomi du sklerotiniai židinukai, židinukas slankstelio kūne panašesnis į kompaktinio kaulo salelę. Slankstelio kojytėje esantis židinukas gali būti blastinio tipo mets. Spręsti dėl kaulų scintigrafijos."

Dabar laukia už poros savaičių dar magnetinis tyrimas, o lapkritį užrašė kaulų tyrimui.

Grįžusi namo pagalvojau - gal tie židinukai  nuo išsėtinės sklerozės ? ( šią ligą mamai diagnozavo daugiau kaip prieš metus ).

Atsakyti
vaistu tikrai leido, kazka ne taip suprato, ar nepastebejo... neimanoma apziureti visos storosios zarnos be anestezijos... niekaip... 4u.gif
Atsakyti