Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Blogai diferencijuotas ir yra blogai diferencijuotas. Pirmas zodis viska pasako verysad.gifMano irgi buvo blogai diferencijuotas. Tai kai atrandamos metastazes liga jau skaitosi stipriai pazengus, bet kontrliuojama. Taip, kad kokios bebutu prognozes, bet nereik nuleist ranku.
Pas mane buvo 2a stadija. G3. 2.5 metu remisija, dabar metastazes kauluose, plauciuose ir va atsirado kepenuose. Ir vistiek as ji numarinsiu badu smile.gif

yra ir tokiu minciu,kad chemija geriau atpazista ir greiciau nukala blogiau diferencijuota.

Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2017 09 21, 10:47)
O čia 2.5 metų nuo operacijos ar nuo viso gydymo (tame tarpe ir biologinės terapijos) pabaigos?
Ir nejautei absoliučiai jokių požymių?

Nuo pirmo gydymo pabaigos. Biologines as negavau, nes mano auglys jautrus harmonams, tada bio netaikoma.
Ne, nejauciau nieko. Ga kiek padidinta nuvargi, bet siejau ta su dideliais ruesciais, nervais ir stresu darbe.
Papildyta:
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 09 21, 10:46)
<p>Mano seima viska zino,artimieji,draugai irgi,o vyras zino daugiau negu as,visus med dokumentus turbut mintinai,man tas slepimas kvailai atrodo.</p><p></p><p></p>

Tai mano seima , gimines ir draugai zino situacija, zino, kad sergu, kad gydausi, kad yra metastazes, bet ne visa pilna info. Va apie kepenus nesakiau niekam tik sesei. KAzkodel mane tas nugazdino ir stiprisi nuliudino. Bet!!! As labai stipriai tikiu, kad sis kartas, treciasis, suvaldys ta bruda, duos kazkiek laiko pailset, atsigaut, pasidziaugti anukais! Na atrodo darau viska: cukraus jau labai senai, metu taip gal 15 kaip atsisakyta. DAbar (jau puse metu) kardinaliai pakeista mityba, numesta daug svorio, iseita is darbo. Nugi turi ateit ir i mano kiema svente smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 09 21, 11:07)
Nuo pirmo gydymo pabaigos. Biologines as negavau, nes mano auglys jautrus harmonams, tada bio netaikoma.
Ne, nejauciau nieko. Ga kiek padidinta nuvargi, bet siejau ta su dideliais ruesciais, nervais ir stresu darbe.
Papildyta:
Tai mano seima , gimines ir draugai zino situacija, zino, kad sergu, kad gydausi, kad yra metastazes, bet ne visa pilna info. Va apie kepenus nesakiau niekam tik sesei. KAzkodel mane tas nugazdino ir stiprisi nuliudino. Bet!!! As labai stipriai tikiu, kad sis kartas, treciasis, suvaldys ta bruda, duos kazkiek laiko pailset, atsigaut, pasidziaugti anukais! Na atrodo darau viska: cukraus jau labai senai, metu taip gal 15 kaip atsisakyta. DAbar (jau puse metu) kardinaliai pakeista mityba, numesta daug svorio, iseita is darbo. Nugi turi ateit ir i mano kiema svente smile.gif

Tai turbūt negavot ne dėl to,kad jautrus hormonams,o dėl to,kad nejautrus herceptinui,t.y. Her (-),nes mano mamos irgi jautrus hormonams-Es (+++) Pr (++) ir ji gavo biologinę,nes Her (+++)
Tikrai taip drinks_cheers.gif ,tikiu,kad jum viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 21 rugsėjo 2017 - 10:58
QUOTE(Brazil @ 2017 09 21, 00:05)
Apie šaldantį aparatą. Aš kažkiek domėjausi. Mane neramina du dalykai: a) šaldant chemija nepaklius į galvos smegenis, b) niekas nežino, koks šaldymo ilgalaikis poveikis patiems smegenims. Hm, nežinau ar pati naudočiau, jau geriau gal tegu naikina brudą visur, rizika.. Nebent pirma stadija ir labai žemas agresyvumas, tada gal.

nieko konkreciai apie sita iranga nezinau unsure.gif bet kodel manot, kad chemija nepaklius i smegenis? smegenu saldymas naudojamas gana daznai, ypac po gaivinimo(tuomet ir kuno temperatura mazinama, bet smegenu atsaldymas butinai), atliekant tam tikras operacijas smegenys buna isvis paliekamos be jokios kraujotakos 20min, bet ir atsaldomas kunas iki 17-18laipsniu.

QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 09 21, 11:46)
Mano seima viska zino,artimieji,draugai irgi,o vyras zino daugiau negu as,visus med dokumentus turbut mintinai,man tas slepimas kvailai atrodo.

man irgi kvailai, ypac jei domisi! nors tas ikyrus lindimas, man asmeniskai turbut nepatiktu, nes rase, kad nesidomi, neskaito, ignoruoja, tai gal dabar tokia stadija ar neigimo ar susitaikymo, kad zmogus tiesiog nenori zinoti nei prognoziu, nei statistikos smile.gif

QUOTE(Undzinka @ 2017 09 21, 12:07)
Na atrodo darau viska: cukraus jau labai senai, metu taip gal 15 kaip atsisakyta. DAbar (jau puse metu) kardinaliai pakeista mityba, numesta daug svorio, iseita is darbo. Nugi turi ateit ir i mano kiema svente smile.gif

skaitet toki megejiska ruolios straipsniuka apie gliukozes/cukraus vartojima? siaip esme, kad smegenys minta gliukoze, jei jos negauna, tai pasigamina, tik organizmui tai yra sunkiau. ruolia gi teigia, kad reikalinga gliukoze gaunama butent is cukraus smile.gif
Atsakyti

Kad cukrus šudas tai tikrai tikiu ir jokie Ruolios pasisakymai manes neitikins. Gliukozės pilna vaisiuose, kam tą koncentratą vartoti, jei jau labai norisi tų angliavandenių.

Beje Paslaptingoji, mano irgi buvo blogai diferencijuotas kai diagnozavo t.y. prieš metus, todėl iš karto net neoperavo-taikė 3 chemijas, tik kai vėžys įgavo šiokius tokius kontūrus pjovė velniop. Na ir vėl užbaigė simfoniją su 3 chemijom, bet to neužteko :( Leido pailsėti, ištuštinti banko saskaitą biologiniams ir vsio snacialo :(

Atsakyti

Kad cukrus šudas tai tikrai tikiu ir jokie Ruolios pasisakymai manes neitikins. Gliukozės pilna vaisiuose, kam tą koncentratą vartoti, jei jau labai norisi tų angliavandenių.

Beje Paslaptingoji, mano irgi buvo blogai diferencijuotas kai diagnozavo t.y. prieš metus, todėl iš karto net neoperavo-taikė 3 chemijas, tik kai vėžys įgavo šiokius tokius kontūrus pjovė velniop. Na ir vėl užbaigė simfoniją su 3 chemijom, bet to neužteko :( Leido pailsėti, ištuštinti banko saskaitą biologiniams ir vsio snacialo :(

nepainiok,diferncijavimas buna lastelese,o neoadjuvantine chemija taike,kad apmazint augliu mase ir maziau traumuot kuna operacijos metu.

apie tai,kad neuzteko ir as galvojau,bet man jau grese turbut numirt nuo tu chemiju ,jei jas testi......ta pilvine mane dabaige.

Atsakyti

Dabar susidomėjau eterinių aliejų efektu gydant ar padedant gydyti ligas. Pažiūrėsiu kaip čia man seksis. Parsinešiau namo rozmariną -tai vis prieinu prie jo patrinu ir uostau kaip kokia narkomanė, vakar va skaitau angliškuose puslapiuose, rozmarino aliejai naudojami kiaušidžių vėžiui gydyti. Nu va galvoju, organizmas pats pasakė, ką daryti. Bet aliejus tai naudosiu natūralius labiau koncentruotus. Tepsiu riešus ir pan. vieną dieną rozmarino kitą dieną frankincense. Čia pati atsirinkau. Aišku jei tik jų užtektų ir 100 proc pagydytų mano chemikė būtų pasiūlius: Jūs norite carboplatinos ar rozmarino aliejaus terapijos :yu: ? :lol:

Atsakyti

O to šaldytuvo ant galvos irgi net nežadu dėtis.

Atsakyti

Dabar susidomėjau eterinių aliejų efektu gydant ar padedant gydyti ligas. Pažiūrėsiu kaip čia man seksis. Parsinešiau namo rozmariną -tai vis prieinu prie jo patrinu ir uostau kaip kokia narkomanė, vakar va skaitau angliškuose puslapiuose, rozmarino aliejai naudojami kiaušidžių vėžiui gydyti. Nu va galvoju, organizmas pats pasakė, ką daryti. Bet aliejus tai naudosiu natūralius labiau koncentruotus. Tepsiu riešus ir pan. vieną dieną rozmarino kitą dieną frankincense. Čia pati atsirinkau. Aišku jei tik jų užtektų ir 100 proc pagydytų mano chemikė būtų pasiūlius: Jūs norite carboplatinos ar rozmarino aliejaus terapijos :yu: ? :lol:

tik chemikei nesakyk,nes kiek apie panasius dalykus klausiau tai arba nieko neatsake,arba su ironiska sypsena-pameginkit :)

Atsakyti

dvejinasi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 21 rugsėjo 2017 - 12:39

nepainiok,diferncijavimas buna lastelese,o neoadjuvantine chemija taike,kad apmazint augliu mase ir maziau traumuot kuna operacijos metu.

apie tai,kad neuzteko ir as galvojau,bet man jau grese turbut numirt nuo tu chemiju ,jei jas testi......ta pilvine mane dabaige.

Aciū visoms už paaiškinimus,bandau deliotis galvoje šviesias mintis.Labai sunku,mama msn labai artima,neturiu nei tecio nei sesiu broliu,esu mamos vienturte lepunele.Vakar vel kriokiau,o sian nusišluošciau snargli ir galvoju galvoju...nu kaip padeti..

Del tu metastaziu pasiduodu,perdaug man painu,o nieko tas nebepakeis.

Babyte,o kaip suprast ta pilvine mane dabaige..kokia jusu situacija dabar?kiek jau metu su liga?

Milaaa,as nelendu ikyriai prie mamos,as isvis su tom diagnozem nelendu prie jos.Prie jusu tik tariuosi.

Laikykimes visos šioje sunkioje kovoje.Nepraraskim jegu :friends: 

Atsakyti

Viską tu gerai darai Paslaptingoji, na mama nenori ir nereikia, jei tau idomu domekis. O chemikei aš tikrai nesakysiu nieko :mmm: čia ir normaliam žmogui pasakius pasuktu su pirštu ties smilkiniu.

Atsakyti