QUOTE(Brazil @ 2017 09 21, 00:05)
Apie šaldantį aparatą. Aš kažkiek domėjausi. Mane neramina du dalykai: a) šaldant chemija nepaklius į galvos smegenis, b) niekas nežino, koks šaldymo ilgalaikis poveikis patiems smegenims. Hm, nežinau ar pati naudočiau, jau geriau gal tegu naikina brudą visur, rizika.. Nebent pirma stadija ir labai žemas agresyvumas, tada gal.
nieko konkreciai apie sita iranga nezinau
bet kodel manot, kad chemija nepaklius i smegenis? smegenu saldymas naudojamas gana daznai, ypac po gaivinimo(tuomet ir kuno temperatura mazinama, bet smegenu atsaldymas butinai), atliekant tam tikras operacijas smegenys buna isvis paliekamos be jokios kraujotakos 20min, bet ir atsaldomas kunas iki 17-18laipsniu.
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 09 21, 11:46)
Mano seima viska zino,artimieji,draugai irgi,o vyras zino daugiau negu as,visus med dokumentus turbut mintinai,man tas slepimas kvailai atrodo.
man irgi kvailai, ypac jei domisi! nors tas ikyrus lindimas, man asmeniskai turbut nepatiktu, nes rase, kad nesidomi, neskaito, ignoruoja, tai gal dabar tokia stadija ar neigimo ar susitaikymo, kad zmogus tiesiog nenori zinoti nei prognoziu, nei statistikos
QUOTE(Undzinka @ 2017 09 21, 12:07)
Na atrodo darau viska: cukraus jau labai senai, metu taip gal 15 kaip atsisakyta. DAbar (jau puse metu) kardinaliai pakeista mityba, numesta daug svorio, iseita is darbo. Nugi turi ateit ir i mano kiema svente
skaitet toki megejiska ruolios straipsniuka apie gliukozes/cukraus vartojima? siaip esme, kad smegenys minta gliukoze, jei jos negauna, tai pasigamina, tik organizmui tai yra sunkiau. ruolia gi teigia, kad reikalinga gliukoze gaunama butent is cukraus