Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Paslaptingoji @ 2017 09 20, 20:51)
<p>Gal žinote kur galima išstudijuoti ligos kodus?Noriu daugiau sužinoti apie mamos liga,nusifotkinau jos dokumenta slapta,noriu išstudijuot bet nieko nesuprantu,išskyrus piktybinis,didelio piktybiškumo..labai išsigandau kažkaip šį vakar verysad.gif </p>

http://mdc.medcentras.lt/TLK-10.php
O kodel slapta? As turiu visus savo israsus nuo operacijos, patologo tyrimai, kt atsakymai iki kraujo tyrimu. Tereikia paprasyt, kad nori tureti ir atspauzdina be problemu. As kiekviena karta atejus pas gydytoja, kai daromi kraujo tyrimia prasau man kopijos, nes as cekava zosia ir man reikia matyti, kad as suprasciau, nes ka pasako man neuzsifiksuoja. Nei syki nera atsisake duoti. Be to beveik visi israsai yra nesami seimos gydytojai.
Koks kodas?

http://www.sos03.lt/...acija_pagal_TNM
o cia ka reiskia raideles ir skaiciukai (auglio klasifikacija)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 20 rugsėjo 2017 - 20:08

http://mdc.medcentras.lt/TLK-10.php
O kodel slapta? As turiu visus savo israsus nuo operacijos, patologo tyrimai, kt atsakymai iki kraujo tyrimu. Tereikia paprasyt, kad nori tureti ir atspauzdina be problemu. As kiekviena karta atejus pas gydytoja, kai daromi kraujo tyrimia prasau man kopijos, nes as cekava zosia ir man reikia matyti, kad as suprasciau, nes ka pasako man neuzsifiksuoja. Nei syki nera atsisake duoti. Be to beveik visi israsai yra nesami seimos gydytojai.
Koks kodas?

http://www.sos03.lt/...acija_pagal_TNM
o cia ka reiskia raideles ir skaiciukai (auglio klasifikacija)

Slapta,nes mama nenori kad as gilinčiausi,sako nesuk tu savo galvos.O as sian pasiknisau ir radau ir man labai nepatiko,kažkaip negerai paliko.

Kokią įtaką daro ligos prognozei blogai diferencijuotas navikas?Kodus išsiaiškinau,tik del to diferencijavimo nerandu info..

Zinokit apėme jausmas,kad prognozes nekokios,negaliu vis dar patiketi kad nuo II stadijos G1 mes nuejom taip toli,nieko nesuprantu :cray: 

Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2017 09 20, 21:18)
<p>Slapta,nes mama nenori kad as gilinčiausi,sako nesuk tu savo galvos.O as sian pasiknisau ir radau ir man labai nepatiko,kažkaip negerai paliko.</p><p>Kokią įtaką daro ligos prognozei blogai diferencijuotas navikas?Kodus išsiaiškinau,tik del to diferencijavimo nerandu info..</p><p>Zinokit apėme jausmas,kad prognozes nekokios,negaliu vis dar patiketi kad nuo II stadijos G1 mes nuejom taip toli,nieko nesuprantu cray.gif </p>

Blogai diferencijuotas ir yra blogai diferencijuotas. Pirmas zodis viska pasako verysad.gif Mano irgi buvo blogai diferencijuotas. Tai kai atrandamos metastazes liga jau skaitosi stipriai pazengus, bet kontrliuojama. Taip, kad kokios bebutu prognozes, bet nereik nuleist ranku.
Pas mane buvo 2a stadija. G3. 2.5 metu remisija, dabar metastazes kauluose, plauciuose ir va atsirado kepenuose. Ir vistiek as ji numarinsiu badu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2017 09 20, 22:18)
Slapta,nes mama nenori kad as gilinčiausi,sako nesuk tu savo galvos.

o gal vertetu gerbti mamos nora ir slapta nesmirineti? kazkaip labai nekaip skamba 4u.gif
Atsakyti

Blogai diferencijuotas ir yra blogai diferencijuotas. Pirmas zodis viska pasako verysad.gifMano irgi buvo blogai diferencijuotas. Tai kai atrandamos metastazes liga jau skaitosi stipriai pazengus, bet kontrliuojama. Taip, kad kokios bebutu prognozes, bet nereik nuleist ranku. Pas mane buvo 2a stadija. G3. 2.5 metu remisija, dabar metastazes kauluose, plauciuose ir va atsirado kepenuose. Ir vistiek as ji numarinsiu badu smile.gif
Iš visos širdies linkiu jums jį įveikti :friends: Man kažkoks naujas smūgis,jau atrodo nurimau ir vel. Skaičiai negražūs IIIA T3ANxM1G3 :sad: Nurodo kad antrinis onko susirgimas. Kodel rašo kad radus nors viena M iskart buna 4stadija.Cia rado 1 (kodel man sake kad nėra?) ir vistiek III.Bandau kazkokio šiaudo griebtis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paslaptingoji: 20 rugsėjo 2017 - 21:50

o gal vertetu gerbti mamos nora ir slapta nesmirineti? kazkaip labai nekaip skamba 4u.gif

Mama nepasake,kad toks mano noras, kad tu nieko nezinotum.Ji tiesiog saugo mane kaip maža vaika,nes man dermatitas islindo po daug metu,tai ji apsaugot bando.Na as jau nemaza,nenoriu kad sleptu kaip nuo vaiko,as noriu dometis ieskot pagalbos,tikrai norisi zinoti diagnoze. 

Mama nesidomi,neiesko info, ji skaito savo knygas ir stengias islikti pozityvi.As negriaunu jos ramybes uosto,išsibliaunu namie ir ateinu pas ja su šypsena ir rupesčiu.Bet jai patinka kai pasakoju apie jus, suteikiu info,tai taip ir gaunas...

Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2017 09 20, 22:41)

Siaip....as nesakau visko savo vyrui ir mamai. Sunui aplamai sakau mazai, na kam jam reikia papildomu rupesciu.... Tusi savo seima, vaikiukus...Gal daugiausiai apie realia situacija zino sesuo, nes ji medike.
Papildyta:
QUOTE(Paslaptingoji @ 2017 09 20, 22:50)
<p>Mama nepasake,kad toks mano noras, kad tu nieko nezinotum.Ji tiesiog saugo mane kaip maža vaika,nes man dermatitas islindo po daug metu,tai ji apsaugot bando.Na as jau nemaza,nenoriu kad sleptu kaip nuo vaiko,as noriu dometis ieskot pagalbos,tikrai norisi zinoti diagnoze. </p><p>Mama nesidomi,neiesko info, ji skaito savo knygas ir stengias islikti pozityvi.As negriaunu jos ramybes uosto,išsibliaunu namie ir ateinu pas ja su šypsena ir rupesčiu.Bet jai patinka kai pasakoju apie jus, suteikiu info,tai taip ir gaunas...</p>

Va! Mama yra mama, ji visad saugo svo vaikus wub.gif 4u.gif
Atsakyti

Aš šian atėjau 8, pradėjo lašinti tik 12, išėjau 15:45 (čia pagreitintai, pradžioje lašinimas ir šešias val trukdavo). Eilės, eilės, eilės. Kitą savaitę jau bandysiu ketvirtadienį. Penktadienį NVI konsiliumai, tai irgi šuds, kol pakliūsi, chemikės pareina apie pietus. 

Bet gerą bajerį mačiau. Pilnas NVI policijos. Naktį kažkokie lopai užlipo kopėčomis ir iš antro aukšto pavogė krūvą brangios echoskopijos aparatūros. Paliko murzinas pėdas. Dzyvų dzyvai. Kaip senam filme :)

Apie šaldantį aparatą. Aš kažkiek domėjausi. Mane neramina du dalykai: a) šaldant chemija nepaklius į galvos smegenis, b) niekas nežino, koks šaldymo ilgalaikis poveikis patiems smegenims. Hm, nežinau ar pati naudočiau, jau geriau gal tegu naikina brudą visur, rizika.. Nebent pirma stadija ir labai žemas agresyvumas, tada gal.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 20 rugsėjo 2017 - 22:07
QUOTE(milaaaa @ 2017 09 20, 21:41)

Norejau padiskutuoti. Ai. Neverta.
KIEKVIENAM SAVO.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 21 rugsėjo 2017 - 09:17

Iš visos širdies linkiu jums jį įveikti :friends: Man kažkoks naujas smūgis,jau atrodo nurimau ir vel. Skaičiai negražūs IIIA T3ANxM1G3 :sad: Nurodo kad antrinis onko susirgimas. Kodel rašo kad radus nors viena M iskart buna 4stadija.Cia rado 1 (kodel man sake kad nėra?) ir vistiek III.Bandau kazkokio šiaudo griebtis..

Priekyje gali buti 1-tai naviko dydis,bet jeigu nors vienas M,tai skaitosi tolima mts ir kur ji bebutu tai jau 4 st,bet cia tik skaiciai.Yra pilna pvz kaip su 4 st pasiekiama ilgalaike remisija ar isgyjama,o su 1 po metu islenda tolimos mts.cia jau kap pasiseks,kaip pagydys,kaip isoperuos.Neveltui mano chirurgas sake,kad jau nuo 1c kiausidziu vezys skaitosi isplites.Man irgi po operacijos patobulino stadija is 3 i 4 nors buvo mts tik i bamba,praktiskai pilve,kur kiausidziu vezio atveju neskaitoma nutolusi,bet as visiskai del to nesuku galvos,operacija svari,chemija dirba ir kova tesiasi.

Mano seima viska zino,artimieji,draugai irgi,o vyras zino daugiau negu as,visus med dokumentus turbut mintinai,man tas slepimas kvailai atrodo.

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 09 20, 22:00)
Pas mane buvo 2a stadija. G3. 2.5 metu remisija, dabar metastazes kauluose, plauciuose ir va atsirado kepenuose. Ir vistiek as ji numarinsiu badu smile.gif

O čia 2.5 metų nuo operacijos ar nuo viso gydymo (tame tarpe ir biologinės terapijos) pabaigos?
Ir nejautei absoliučiai jokių požymių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 21 rugsėjo 2017 - 09:56

Aš šian atėjau 8, pradėjo lašinti tik 12, išėjau 15:45 (čia pagreitintai, pradžioje lašinimas ir šešias val trukdavo). Eilės, eilės, eilės. Kitą savaitę jau bandysiu ketvirtadienį. Penktadienį NVI konsiliumai, tai irgi šuds, kol pakliūsi, chemikės pareina apie pietus. 

Bet gerą bajerį mačiau. Pilnas NVI policijos. Naktį kažkokie lopai užlipo kopėčomis ir iš antro aukšto pavogė krūvą brangios echoskopijos aparatūros. Paliko murzinas pėdas. Dzyvų dzyvai. Kaip senam filme :)

Apie šaldantį aparatą. Aš kažkiek domėjausi. Mane neramina du dalykai: a) šaldant chemija nepaklius į galvos smegenis, b) niekas nežino, koks šaldymo ilgalaikis poveikis patiems smegenims. Hm, nežinau ar pati naudočiau, jau geriau gal tegu naikina brudą visur, rizika.. Nebent pirma stadija ir labai žemas agresyvumas, tada gal.

as tai irgi del to saldancio skeptiskai ziuriu,esme ta ,kad vaistai ten nepatenka,o jei tenlasteliu yra?dzin tie plaukai,ataugo geresni,grazesni:)

apie ta vagyste skaiciau vakar  ziniose-lopai visiski :) bet aisku lopai ir tie kas daleido tokia vagyste......

Atsakyti