Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Ten yra seleno taip pat. Pažiūrėkit kokia turi būti dienos norma, jei neviršijat vuolia.

Atsakyti

Aš atvažiuodavau 7- tada mažiau žm. būdavo. Aišku keltis tada reikėdavo apie 4. Nes maždaug 200 km. naktį, o jei dar pusto. Aš numigdavau per chemo, o vyras susirangydavo laukiamajame ant pufų.

Iš pradžių tai toks grybukas buvau, paskui atidirbau techniką-atlekiu, užsiimu eilę (kai kas net anksčiau sugebėdavo ateiti), tada tyrimai, kartais juos namie pasidarydavau ir atsiveždavau rez. (bet, man dažnai per dvi dienas kažkodėl nukrisdavo žemyn :( ), greit pas Tulyte, tada jau laukiu rami kol pakvies. Kuo toliau, tuo mažiau klausimų kildavo-tai ilgai neužtrukdavau. Tada 5-6 val. lašiukai. Važiuodavom anksti, nes vyrui stresas vakarais važiuoti+dar Vilnius, nors jau dabar beveik automatiškai viską daro.

Man tie nauji Santaros foteliai ir patinka.

Toks durnas klausimas :hmm: O kaip sysiuko su tuo šalmu vaikščioti, užtenka su lašeline prisiraizgai, o čia kaip suprantu dar vieną aparatą vežiotis :hmm: ?

su tuo apratu itariu nelabai pavaiksciosi :) o kiek pastebejau nuo 7 nemazai atvaro,as nuo 7 atvarydavau jei rekdavo Rudaiti pagaut-ir visada  pagaudavau.Su tais zmonem blogiausia kai daktarai atostogauja,kai visi dirba tai pas Tulyte ju maziausiai buna,o kada daktaru nera-chaosas,uzsima eile pas viena,priduoda krauja ,tada eina pas kita,ar iseina kraujo priduot eile praeina,na vienu zodziu....o kur dar vienas kitas gudrutis be eiles nori prasmukti :)nosrs siaip su sia beda zmnes tolerantiski ir solidarus,barniu retai tebuna,nes pas seimos gydytojus  esu tokiu kovu maciusi vos ne iki susistumdymo :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 20 rugsėjo 2017 - 14:03

O jūs be užrašymo einate i chemo?Mama tai registruota buvo konkrečiam laikui.Šalmą atsuka nuo to šaldytuvo ir eini visa graži i tuliką.Sake be ryšio aišku,nes kenti aišku tokioj sifuacijoj ilgiau.Beto vaizdas mama sake gan komiškas :happy: 

Atsakyti

Santaroj tu žinai dieną, kada atvažiuot. Gydytoja aktyvuoja komp. lašinimą vaistą, eini pas sesutes, jos pasako laukti kol pakvies tada lauki.Vaistus pristato tiesiai i skyriu, paciai nieko nereikia daryti. Jei blogi kraujo tyrimai, apsisuki ir vaziuoji namo. Pas gydytoja tai gyva eilė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gituks: 20 rugsėjo 2017 - 16:12
QUOTE(gituks @ 2017 09 20, 17:02)
<p>Santaroj tu žinai dieną, kada atvažiuot. Gydytoja aktyvuoja komp. lašinimą vaistą, eini pas sesutes, jos pasako laukti kol pakvies tada lauki.Vaistus pristato tiesiai i skyriu, paciai nieko nereikia daryti. Jei blogi kraujo tyrimai, apsisuki ir vaziuoji namo.</p>

O NVI kitaip. Turi taloneli su konkreciu laiku, bet niekad anksciau kaip per valanda nuo nurodyto laiko nesu pakliuvus:) Nors atvaziuoju anksciau ir priduodu krauja. Israso recepta, tada pedini per lauka i vaistine, paimi vaistus ir vel gryzti i dienos stacionara, kol sulauki kol atsilaisvina vieta...Mano vienas vaistas lasa tik 15-20 min, tai taip abydna buna, kai reikia ilgai laukti. KItas vaistas lasa apie valanda. Tai vyras ai veza vis klausia, kiek planuoji uztrukti...o ka cia beplanuosi...cia neprognozuojamas reikalas
Atsakyti

Babyte, ar plaukai nenuslinko dar?

Atsakyti

as tai dabar nulekiu pries diena krauja priduoti,tada pasiziuriu krauja pati (jau zinau daugmaz ka ziureti),jei neaisku susirasau el pastu su  gydytoja,ir tada jau varau kita diena pas gydytoja ir leistis,be perspektyvos gryzti namo nieko nepesus,kadangi vilniete-man lengviau.Penktadienis -ten rojus.

Atsakyti

Babyte, ar plaukai nenuslinko dar?

Dievas apsaugojo :) nors buvau daug priskaiciusi,kad neslenka nuo sito derinio,bet gydytoja sake neuzsigarantuot.Siandien jau pachmielas kaip reikiant po chemijos  :)

Atsakyti

Sunflower, kaip tavo mama?

Aš tai apsikabinus puodą kvėpuoju virtom bulvėm (bent terapijai panaudosiu, jei navalgau :lol: ) Užkimau belekaip. Gargaliuoju sūriu vandeniu, plaunu nosį, nu vnz intensyviai kovoju su klimatu. Sloga kazkaip greit susitvarkė, bet gerklė-turiu susitvarkyti iki operacijos. :hmm:​ 

Atsakyti

Labas vakaras,

Gal galite patarti.Tėčiui navikas plaučiuose.Išsekęs,nes labai mažai valgo.Prasidėjęs plaučių uždegimas.Neseniai paguldė į Kauno universitetines klinikas.Stiprina,leidžia antibiotikus.Šiom dienom jau žada daryti brochoskopijos tyrimą su narkoze.

Kaip manote,ar palikti gydyti tėtį Kauno klinikose,ar geriau vežti į Kauno Onkologinį?Girdėjau,kad yra skirtumas.

Atsakyti

Aciu gituks lyg geriau, nors markeris vel pakilo. Bet be 600 nieko nedarys. Buvo 6 dabar 20 markeris.

Atsakyti

Gal žinote kur galima išstudijuoti ligos kodus?Noriu daugiau sužinoti apie mamos liga,nusifotkinau jos dokumenta slapta,noriu išstudijuot bet nieko nesuprantu,išskyrus piktybinis,didelio piktybiškumo..labai išsigandau kažkaip šį vakar :( 

Atsakyti