Milaaa tu teisi, vaistus turi parinkti gydytojas, o ne aš. Diuretikus pavartojau tik tas dvi dienas po 1 tabl. Pilvo "pūtimas" dingo ir vualia, galiu vėl mėgautis gyvenimu
Liponexine yra vienoj kapsulej 300 mg lipoines r. Nežinau kodėl jų įsikibusi laikausi, gal dėl to, kad Santaroj dalijo bet ir toliau vartosiu ;)
Ar geriate ryte,vakare po viena?Ir kaip suprantu cia ilgo jau vartojimo reikia?
Paslaptigoji, mano mamai buvo zarnyno vezys. Isoperavo, operacija buvo radikali. Po 7.5 metu vel vezys, vel zarnyne. Klausiau gydytojos kaip po tiek metu galejo atsinaujinti vezys, jeigu visur sakoma kad jeigu 5 metus nera recydivo, tai jau skaitosi pacientas sveikas. Gydytoja atsake, kad tai yra KITAS, NAUJAS vezys. ( nors ir zarnyne). Gal ir pas jus taip pat . Dar ji sake (gyd.Poviloniene) kad dabar daznai zmones suserga 2 ir daugiau kartu veziu.
Sveikatos visiems !
Sveikatos jusu mamai,po tiek metu kai tiek vilties..tikrai liudna.Bet tikekit ir sveikit!
Yra pirminis pilvaplėvės vėžys. Ląstelės kiaušidžių vėžio, bet atsiranda jis pilvaplėvėje, gali būt kiaušidės ir nepažeistos. Rašoma iškart 3 stadija, pirmos, antros šiam vėžiui nėra. Gydymas irgi kaip kiaušidžių.
Va cia labiausiai panasu i musu situacija.Bet tai kaip tikrinies,gauni gerus atsakymus,o pasirodo vistiek gero nieko.
NVI siandien tas pats....Mano talonas buvo 9.45 o as dar 11.00 tebeskaiciau knyga laukiamajam. Kol pakviete, kol israse, kol nuejau i vaistine paimti vaistu. Gryztu, o prie lasinimo kabinetu moterys vos nesimusa...kieno eile dabar eiti... pasigaunu savo sesele, klausiu kas cia darosi - atsakymas - bprotnamis. O man lasintis nu minuciu 15. Prasausi nors kur pasodinama, kad ir koridoriuje. Tai ji mane nusiveda i procedurini ( kur leidzia vaistus i dupces) ir ten pasodina, dekinga jai uz tai, nes buciau laukus kelias valandas.
Ir ka Jus manot, ka as ten pamatau??? Ogi ta stebuklinga aparata plaukams saldyti su dviem slangom ir dviem kepurytem. Klausiu seseles, ar cia tas? Patvirtina, kad nesenai gavo. Klausiu ar naudoja, sako dar ne , tik pristate. Tai vat, kam tas aktualu prasykit ir reikalaukit.
Bet zinokit Klaipedoj kokios kovos irgi vyksta del tu kepšių kažkokia nesąmone tikrai,burtus mėto kam atiteks
Papasakokit apie ta poveiki po chemijos dar Ar praejus savaitei galima tiketis geresnes busenos?Ar kraujo tikrintis nereikia po savaites?mamai paskyre pries sekanti cikla,likus dienai...
Beje kaip su tuo cukrum?Ar jus jo nevartojat isvis grieztai?mamai norisi ledu Ji manes klausia ar galima nes sakiau kad cia moterys stipriai vengia,bet atrodo nu tokioj gyvenimo situacijoj norisi ir pasilepinti